HAPPY things #45

9 Comments

Het is weer tijd voor HAPPY things!
Mijn leuke momenten die ik met jullie wil delen van de afgelopen week. Lees je mee?

Sinterklaas!

Ons leven bestaat tegenwoordig uit Sinterklaas. Zodra de meiden uit bed komen, gaan ze meteen naar de deur waar hun schoentjes staan. De stress was ook een beetje toegeslagen. Vooral voor Emma. Daarom had de Sint maar een briefje in de schoen gedaan met de mededeling dat ze alleen op woensdag en zaterdag haar schoen kon zetten. Alle andere dagen hadden Sint en Piet het te druk ;-).

Ik vind het wel een gezellige tijd hoor. Maar stiekem ook wel een beetje druk. Jullie?

20161119_151154

Plantjes en meer

Een tijdje geleden kreeg ik van mijn vriendin Hillmee dit leuke krukje. Hij staat nu op de grond met allerlei leuke plantjes. Ik hoop dat de plantjes blijven leven want ik ben nogal een plantkiller, oeps… En dan heb ik nog wel zulke makkelijke planten die weinig water nodig hebben. Maar goed. Dit staat gewoon heel gezellig!

20161117_103513

Nagellak die lang blijft zitten, YAY!

Mensen, echt zoek niet verder. Houd je niet van nepnagels maar wil je wel nagellak die lang blijft zitten?

Ik houd mijn nagels altijd kort. Op een of andere manier vind ik dat gewoon mooier en chiquer bij mij staan. En het liefst met een kleurtje op mijn nagels. Maar ik vind het irritant als de lak na drie dagen al begint te slijten. Ik heb helemaal geen tijd om na drie dagen alweer mijn nagels te doen.

20161114_163102

Volgens mij heb ik er een gevonden die lang blijft zitten (minimaal 7 dagen) en ook nog eens “8free” is. Ik heb het over de nagellak van Smith & Cult. Ik was nog niet zo heel lang geleden bij het event en daar werden mijn nagels mooi gelakt. Wel met een base- en topcoat. Maar wat bleef die lak lang zitten! Echt zeven dagen mooi en op de achtste dag haalde ik het eraf omdat er bij een nagel een chipje zat. De rest gewoon niet.

Ik denk dat ik de draagtijd nog wel had kunnen verlengen als ik de topcoat in huis had. Maar goed, ik ben echt onder de indruk. Helaas is de prijs er ook wel naar. De lak kost per potje €24,-. Dat is wel pittig!

De potjes zijn overigens wel heel mooi….Op de foto zie je trouwens de lak na dag 5!

 

Hopelijk gaan jullie nog wat leuks doen vandaag? Hier waait het erg hard. Wij blijven lekker binnen met een filmpje en chips op de bank :-).

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

 

 

9 Comments
 • Lesley

  Beantwoorden

  Hahaha, ‘ons leven bestaat tegenwoordig uit sinterklaas’ daar moest ik om lachen :)
  Hier is sinterklaas nog niet zo aan de orde, maar vind het wel ook erg gezellig.
  Mijn happy things, aan het aftellen tot de vakantie, nog even en we gaan weg

 • sammie

  Beantwoorden

  Fijne happy moments. Wij vieren geen sinterklaas al zijn we dit jaar wel uitgenodigd bij vrienden om het sinterklaas spel te spelen. Geen idee hoe het spel gaat maar zal vast gezellig worden :)
  Plantjes zijn leuk! Ik vind een beetje groen in huis wel fijn, al heb ik ook alleen maar makkelijke planten anders gaan ze dood :D

 • Lieke

  Beantwoorden

  Wat leuk dat hoekje met dat tafeltje en die plantjes.

 • Blog & Beauty

  Beantwoorden

  Wat een leuk krukje met plantjes. En ik was al benieuwd naar de houdbaarheid van de nagellak. Ik heb mijn nagels die avond niet laten lakken. Ik had trouwens wel gehoopt dat er een lakje in de goodiebag zou zitten :-(

 • Manja

  Beantwoorden

  Hier ook binnen, chillen op de bank. Wat goed trouwens van die nagellak! Mijn nagels zijn sinds de komst van Luke overigens drama. Zo slecht dat ik gelnagels overweeg ?.

  • Eva

   Ah ja dat heb ik wel vaker gehoord. Ik heb er zelf nooit last van gehad maar kan mij voorstellen dat je gelnagels overweegt. Geniet lekker van je luie zondag :-)

 • Kim

  Beantwoorden

  Ah heel leuk zo al die plantjes! Bij mij blijven ze helaas ook niet zo goed leven. Of ik geef ze teveel water, of te weinig, haha. Het is nooit goed!
  Mooie nagellak! Helaas wel erg duur…

 • Anna Gerrie

  Beantwoorden

  Die nagellak ziet er prachtig uit inderdaad! Ik gebruik zelf altijd een topcoat van Sally Hanssen en die zorgt ook altijd dat m’n lakje er een week goed op zit :)

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Fijn dat de Sint een brief heeft geschreven ;-) Hier mogen de kinderen alleen in het weekend de schoen zetten.
  Gaaf dat dit lakje wel lang blijft zitten alleen het prijskaartje, ouch ;-)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.