HAPPY things #47

22 Comments

Hoi allemaal!

Hebben jullie al pakjesavond gehad of doen jullie dat net als wij morgen? Afgelopen week stond voor mij in het teken van bezinning. Na mijn artikel over mijn dipje kreeg ik heel veel reacties en tips. Ik heb deze week ook goed nagedacht over waarom ik mijn blog ben gestart.

Vrijdagavond had ik een verjaardag van mijn vriendin Mieke en samen met nog wat andere vriendinnen hebben we het er ook nog over gehad. Het hoort ook wel een beetje bij de tijd van het jaar denk ik, een moment van bezinning…

Dat je nadenkt over het afgelopen jaar. Wat je doelen waren en welke plannen je wilt maken voor volgend jaar. De week tussen kerst en oud&nieuw ben ik vrij. Voor nu, nog drie weken knallen zowel op werk als mijn blog en dan is het jaar alweer voorbij. Best wel gek!

Laten we eerst maar beginnen aan mijn HAPPY things van de afgelopen week. Beetje lange intro maar moest het even kwijt.

Nieuwe producten!

De afgelopen week kwamen er leuke pakketjes binnen!

In het eerste pakketjes zaten producten van Loveli. Een Nederlands merk opgericht door Linda Bot.

Hier droom ik van. Een wereld waarin we weer samen werken met de natuur.

Omdat we allemaal beseffen dat we zelf de natuur zijn. Een leven waarin we genieten. En onszelf en elkaar verwennen.

Een wereld waarin de commerciële bedrijven samenwerken met de natuur om geweldige dingen te maken die van het leven een feestje maken. Dingen die én natuurlijk én luxe zijn.

Omdat dat beter is voor de aarde, voor onszelf, voor ons leven. Omdat we allemaal blij ervan worden.

Wat een prachtige filosofie! Dit merk past helemaal bij mijn blog en wat ik probeer uit te dragen. Groen is niet saai. Groen kan heel leuk en luxe zijn.

Loveli

Dit zijn twee producten van Loveli die ik heb ontvangen. Een deodorant en een lippenbalsem. De producten ben ik inmiddels aan het uitproberen en ik probeer volgende week een review online te zetten. Mijn eerste bevindingen zijn in ieder geval goed.

Nog even over de uitstraling. Dit ziet er toch ontzettend leuk en clean uit. Ik houd hier echt van!

p1040697

In het volgende pakketje zaten drie producten van Physalis. Drie doosjes met voedingssupplementen. Het is een merk dat wordt verkocht bij Holland&Barrett. Ook deze producten ga ik de komende tijd testen. Vooral het doosje met Ginseng heb ik nu echt nodig. Zijn jullie ook zo vermoeid? Ik kom volgens mij echt zonlicht tekort :-(.

p1040646

Het regende pakketjes want ik kreeg ook nog dit boek binnen van Paul Loomans. Het boek heet Goed gevoel. Dit boek geeft je inzicht in hoe je de verstrengeling van gedachten en emoties kunt ontwarren en telkens weer terug kunt keren tot een basisgevoel van rust en vertrouwen. Hoogstwaarschijnlijk mag ik ook wat boeken weggeven. Zodra ik de boeken binnen heb, zal ik een winactie organiseren!

 

Slapen op woensdagochtend

Ik vertelde al dat ik een beetje vermoeid ben. Ik weet niet helemaal waardoor het komt. Ik denk voornamelijk een gebrek aan zonlicht. En toegegeven, het sporten is er de laatste tijd ook bij ingeschoten. Afgelopen woensdag was ik gewoon zo moe dat ik meteen mijn bed weer ben ingekropen toen ik de meisjes naar school had gebracht. Ik had het kennelijk nodig want ik sliep ruim twee uur. Ik was helemaal knock-out. Ik voelde mij wel uitgerust daarna. Fijn!

 

Beautyswap met lieve blogvriendinnentjes

Een tijdje geleden ging ik lunchen met Claudia (beautytag.nl), Hailey (palaceofbliss.nl) en Melike (melikebeauty.com). Tijdens die lunch hadden we bedacht dat het leuk zou zijn om een beautyswap te doen. We zouden cadeautjes kopen voor een bedrag van €25,- en die naar elkaar verzenden. We hadden lootjes getrokken dus het was ook nog eens een verrassing van wie je het pakketje kreeg.

p1040731

Afgelopen week kreeg ik mijn beautypakket binnen met allemaal producten die dierproefvrij zijn. De cadeau’s zijn gekocht door Hailey. Het was zo leuk om het pakket open te maken! En bovendien zitten er allemaal producten in die ik graag wil uitproberen. En kijk naar de nagellak. Dat zijn kleuren die echt bij mij passen!

Ik ga er nog een heel artikel aan wijden maar het leek mij leuk om hier alvast wat aandacht aan te besteden. Dank je wel lieve Hailey!

Oh ja en Claudia heeft al een artikel gemaakt van haar gekregen producten. Ik had haar lootje getrokken dus als je wilt weten wat ik voor haar kocht, kijk dan even op haar site.

happy things

Lekker ontbijt!

Ik ben stiekem dol op avocado. Ik weet dat ze niet in Nederland groeien en wel een behoorlijke weg hebben afgelegd. Qua natuurvoeding staan ze dus wat lager op de ladder om het zo maar te zeggen. En toch eet ik ze regelmatig. Een guilty pleasure…

Ik eet ze het liefst op een rijstwafel met een beetje boter, fleur de sel, vers gemalen peper en een kloddertje mayonaise. YUM!!

Zo dit was het! Vandaag schijnt de zon. Hopelijk blijft dat zo de hele dag! Even vitamine D bijtanken.
Geniet van je dag!

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

22 Comments
 • Gea

  Beantwoorden

  Het onbijt ziet er echt heerlijk uit!! En een bloggerswap is zeker leuk om te doen lijkt mij. Leuk lijstje heb je gemaakt.

  • Eva

   Thanks Gea! Misschien kun je de volgende keer meedoen!

 • Lorenza

  Beantwoorden

  Wat heb je een fijne week gehad. De Loveli producten lijken me echt heel fijn, en wat zien ze er ook leuk uit!

  • Eva

   Dank je wel voor jouw comment Lorenza!

 • Linda

  Beantwoorden

  Wat heb je Loveli prachtig op de kaart gezet. Dank je wel, Eva!

  • Eva

   Graag gedaan!

 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat ontzettend leuk zeg, zo’n beautyswap! Kan me indenken dat je daar blij van wordt. Ik heb ook even op de pagina’s gelezen van de anderen die meededen :)

  • Eva

   Ah leuk Lesley!

 • Sophie

  Beantwoorden

  Wat een leuk pakketje van Hailey! :) Vergeet niet vitamine D bij te slikken, goed voor je immuunsysteem en werkt goed tegen een winterdepressie :)

  • Eva

   Thanks voor je tip! Ik slik inderdaad ook vitamine D extra. Dat heb ik echt nodig in deze maanden. Liefs!

 • sammie

  Beantwoorden

  Mmm wat ziet je ontbijt er heerlijk uit, ik vind avocado’s ook heerlijk. Vind het alleen altijd lastig om een rijpe te scoren in de supermarkt

  • Eva

   Ik koop er meestal twee tegelijk. Een bijna rijpe en de andere nog groen. Met avocado’s is het soms lastig inschatten dus ik laat ze thuis gewoon rijpen en knijp er zachtjes in als de schil donkerbruin is. Dan is hij rijp :-)

 • Lidia

  Beantwoorden

  Klinkt als een fijne week, hopelijk ga je gewoon door met bloggen!!

  • Eva

   Ja, ik ga zeker door Lidia. Kleine dip maar ik ga vrolijk verder! X!

 • jeapiebel

  Beantwoorden

  Groen kan zeker heel leuk en luxe zijn. Ik kan ook zoveel van natuur genieten. :-) Fijn dat je tijd neemt om met je vriendenen over je blog te kunnen hebben. Een beautyswap tussen jullie daar ben ik benieuwd naar. Het gaat zeker leuk worden.

  • Eva

   Het is heel leuk! Misschien kan je de volgende keer meedoen!

 • Babs

  Beantwoorden

  Dat moet ik ook meer gaan doen, avocado eten. Gezond en lekker met al die goede vetten. Eigenlijk zou ik ook ginseng moeten gaan proberen, ik ben weer behoorlijk moe de laatste tijd (geen B12 meer in huis, allemaal op)

 • Hailey | Palace of Bliss

  Beantwoorden

  Graag gedaan, lieve Eva! Je hebt weer een goede week gehad! <3

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Ik lag afgelopen vrijdag helemaal knock out op de bank. Ik weet niet wat mij overkwam.

  Leuke happy tuintafel weer Eva. Gaaf zo een beautypakket ontvangen van een collega-blogger.

  • Eva

   Thanks lieve Nesrin!

 • YuSt

  Beantwoorden

  Leuk artikel. Beetje dip mag. Is soms ook niet erg! En ik hoop dat het je wat beter gaat.
  Ben heel benieuwd naar die Loveli producten!

  • Eva

   Thanks! Lief!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.