HAPPY things #50

17 Comments
happy things

Zo lieverds, hoe is het met jullie? Even bijkletsen met jullie hoor. Mijn vorige HAPPY things schreef ik op 18 december 2016. Daarna kwamen de feestdagen en schreef ik wel een aantal andere artikelen zoals mijn doelen voor het komende jaar. Maar voor nu wil ik even mijn blije momenten van de afgelopen week met jullie delen. Ten slotte is leven in het nu ook belangrijk!

Hardlopen met Dennis

Ik weet niet hoe het met jullie gaat qua sporten maar bij mij gaat het moeizaam. Waar ik in de herfst gerust drie dagen in de week aan de slag ging, ben ik nu niet echt vooruit te branden. Het kost zo’n moeite. Het zal wel een mentaal dingetje zijn. Terwijl als ik bezig ben geweest, geeft het wel een lekker gevoel. Maar het starten hè…

We hebben daarom besloten dat we nu elke week samen een avond gaan hardlopen. Een nichtje van ons is oud genoeg om een uurtje op te passen. Afgelopen week was de eerste keer en dat beviel ontzettend goed. Dennis loopt al wat langer en voor hem is het meer wandelen, hihi! Maar goed, ik hoop dat ik mijn tempo zo ook wat kan opkrikken.

Nieuwe lay-out

Hebben jullie het al gezien? Ik heb een nieuwe lay-out! Oftewel een “theme” in bloggerstaal. Ik was al een tijdje niet helemaal meer tevreden met de lay-out. Mijn foto’s werden iedere keer aan de boven- en onderkant afgesneden en ik kon ook niet meerdere artikelen laten zien. Nu vind ik het veel overzichtelijker. Het heeft veel meer een magazine style wat ik beter bij mijn blog vind passen.

Aan andere bloggers had ik tips gevraagd wanneer ik dit het beste kon doen zonder mijn site uit de lucht te halen. Uiteindelijk heb ik vrijdagavond om elf uur de eerste aanpassingen gedaan en ben tot na middernacht doorgegaan om alles goed te zetten. Hopelijk heb je er niet al teveel van gemerkt. Het was vooral de sidebar (waar mijn foto en social media kanalen staan) die ik goed moest zetten. De rest viel gelukkig mee. Al met al wel een paar uur bezig geweest maar het was het absoluut waard. Ik vind mijn foto’s nu veel beter overkomen.

happy things

Ik wil ook nog een nieuw logo maar ik ben daar nog niet helemaal over uit. Voor nu heb ik iets simpels maar wat wel bij mij en mijn blog past. Als jullie nog ideeën hebben hoor ik dat graag!

Kaarsen van Elate &Co

Afgelopen week werd ik verrast door een pakketje van Elate&Co. Het zijn twee geurkaarsen die ik mocht uitproberen. Met de donkere wintermaanden steek ik bijna elke avond een geurkaars aan dus deze twee zijn meer dan welkom. Zien ze er niet prachtig uit? Natuurlijk ga ik er nog een artikel aan wijden maar ik wilde ze hier al even laten zien.

Gastblog voor Ik hou van Beauty

Donderdag kwam mijn gastblog online die ik voor Astrid van Ik hou van Beauty schreef. Ik vind het altijd een ontzettende eer als ik een artikel voor iemand anders mag maken. Ik maakte een review over een mascara van Catrice. Lekker budgetproof! Of hij echt werkt, lees je hier.

Tot slot heb ik nog een mooie Chinese gezegde om dit artikel af te sluiten:

Doe een stap achteruit en alles wordt spontaan ruimer

Dit waren weer mijn HAPPY things van de afgelopen week. Ik wens jullie een hele fijne dag toe!

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week?

 

Be happy, be healthy,
Eva

17 Comments
 • Anna Gerrie

  Beantwoorden

  Je lay-out is erg mooi en clean! Fijne happy things deze week :)

  • Eva

   Dank je wel! :-)

 • hillybillybeauty

  Beantwoorden

  Je theme is echt prachtig! Past er inderdaad perfect bij. Ik zou je logo zo houden, ik vind hem super. De kaarsen ben ik heel benieuwd naar, ze zien er idd erg mooi uit. Mijn happy things? De Body Shop sale, flinke puinruimen in huis, aan de slag met een budget-schrift en bezuinigen ( wat al erg goed lukt! ) en mooie nieuwe planten in mijn huis.

  • Eva

   Wat goed! Ik ben benieuwd of dat nog op een speciale manier gaat zo’n budgetschrift?

 • Sammie

  Beantwoorden

  Leuk dat jullie een avondje samen kunnen gaan hardlopen, is ook wel gezelliger denk ik zo. Mooie nieuwe layout!

 • Lesley

  Beantwoorden

  Hee Eva! De nieuwe lay-out vind ik mooi. Ik lees altijd op mijn telefoon, heb nooit in de gaten gehad dat foto’s werden afgesneden.
  Mijn happy thing, net terug van een heerlijke vakantie aan de andere kant van de wereld :)

  • Eva

   Hoi Lesley! Ah wat heerlijk zeg. Echt genieten! Leuk dat je weer terug bent :-)

 • Dineke

  Beantwoorden

  Wauw, wat een mooi gezegde en wat een heerlijke momenten! Goed dat je zo ook het sporten hebt opgepakt, fijne manier om elkaar te motiveren! :)

  • Eva

   Dank je wel Dineke!

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Wat goed dat je begint met hardlopen! Ik ben heel benieuwd naar de geurkaarsen van Elate&Co, het merk ken ik niet en ik kijk uit naar jouw review.

  • Eva

   Thanks! Het is pittig…

 • Marieke

  Beantwoorden

  Ik vind je layout erg mooi geworden zo! Ik ben ook weer begonnen met sporten, maar tot dusver valt het me zwaar :-) Ik ben erg benieuwd naar de geurkaarsen!

  • Eva

   Dank je :-)

 • Mariëlle

  Beantwoorden

  Leuk overzicht,moeilijk he zo’n logo? De layout is in ieder geval erg leuk :)

  • Eva

   Thanks!!

 • Monica

  Beantwoorden

  Ik ben ook echt niet vooruit te branden met sporten. Helemaal afgelopen twee weken met de kindervakantie was het wat lastiger. dinsdag ga ik er weer voor ook 3 keer in de week.

  Mooie gezegde trouwens en je layout is fijn en erg overzichtelijk

  Fijne zondag xx

  • Eva

   Thanks! Succes met sporten komende week. En geniet van je zondag! X

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.