HAPPY things #60

9 Comments
happy things

Ik zal het maar eerlijk bekennen. Vorige week heb ik HAPPY things overgeslagen. Het waren best drukke weken waarbij ik weinig dingetjes heb onthouden voor HAPPY things. Stom hè! Maar vandaag maak ik het weer goed met jou. Kom, laten we snel beginnen….

Eerste ijsje van het jaar!

Bij ons in het dorp hebben wij een heerlijke ijssalon. In de lente en de zomer gaan we regelmatig een ijsje halen. Hij is niet het gehele jaar open dus het is extra genieten als het ijsseizoen weer begint :-). Ik nam een espresso met een bolletje ijs. YUM!!

Pasen?!

Hihi, ik weet het. Het duurt nog even voordat het Pasen is. En eigenlijk heb ik er niks mee maar ik vind het wel leuk om mijn huis te versieren. Ik zag laatst deze takken en ik nam meteen maar van die houten paasfiguurtjes mee. Het staat heel gezellig vind ik. Deze vaas staat in de keuken en ik heb nog zo’n vaas in de gang staan.

Dit heeft niks met Pasen te maken maar ik vind het zó leuk. Dennis vindt het net kleine uitjes die in een vaasje staan. Ik kwam de vaasjes en de plantjes tegen bij de Hema. Schattig toch?

SkinbyLin

Gisteren was ik bij Linda voor een behandeling. Mijn gezicht is heerlijk schoon en ik heb een lekkere massage gekregen. Eens in de zoveel tijd mag je jezelf even verwennen vind ik. Linda heeft een salon aan huis en werkt met de producten van Jane Scrivner en Naturgeist. Beide lijnen bestaan uit natuurlijke en biologische producten. En dat voel je! Ook werkt Linda met verschillende massagetechnieken. Ik kwam ontzettend ontspannen uit de behandeling.

Ik nam ook deze borstel mee. Ik ben namelijk erg benieuwd naar dry brushing. Een techniek om de bloedsomloop te stimuleren en afvalstoffen af te voeren. Nu we bijna weer in bikini moeten, wil ik weer fit voor dag komen. Ik ben van plan om een volledig artikel hierover te maken met mijn bevindingen.

Dennis bakt…

Mijn lief is nog steeds in zijn bakfase. Gisteren maakte hij deze kokoschocolade cheesecake. Niet gezond maar wel erg lekker! We hebben de buren ook maar een groot stuk gegeven. En ik denk dat ik ook maar wat voor collega’s meeneem. Het is echt zoveel…

Morgen heb ik in de middag een event. Er worden 5 nieuwe beautymerken gepresenteerd dus ik ben erg benieuwd. Vandaag ga ik in ieder geval heerlijk van de zon genieten. Ik hoop jullie ook! Geniet!

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

9 Comments
 • Roos

  Beantwoorden

  Oe wat een heerlijke twee weken zeg, blij dat je er weer bent met de happy things. En die taart, wauw, die lijkt me echt super! Dry brushing is erg fijn voor de huid. Mijn gezichtshuid kan het niet hebben, te gevoelig. Maar vooral mijn benen zijn er blij mee :-)

  • Eva

   Ohh nu heb je mij wel nieuwsgierig gemaakt. Wat doet Dry Brushing precies voor jouw huid?

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Ik ben heel benieuwd naar jouw dry bush ervaring. Ik heb er ook een alleen heb ik de borstel nog nooit gebruikt.

 • sammie

  Beantwoorden

  Oeh die taart ziet er heerlijk uit, ik lust wel een puntje :D
  De vaasjes en de plantjes vind ik erg leuk staan.

  • Eva

   Thanks! X

 • Mariëlle

  Beantwoorden

  Waaaa wat lekker en wat mooi hihi, ik ben heel blij dat het lente is :)

  • Eva

   Ik ook!!

 • Kom in balans

  Beantwoorden

  Super leuk Eva! Ik ben heel nieuwsgierig of je zelf je website hebt gemaakt…..en hoe je linkjes in je bio zet… kun je me daar iets over vertellen…?

  • Eva

   Hoi! Laat even weten als je nog hulp nodig hebt! Liefs, Eva

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.