HAPPY things #64 | Lifestyle Lab Event

6 Comments
happy things #95

Hoi allemaal!

Hebben jullie een goede week achter de rug? Het was koud hè? Ik heb de afgelopen dagen gewoon weer mijn winterjas aangetrokken. Die wind, brrrr… Gelukkig scheen af en toe wel de zon. Ik was donderdag uitgenodigd voor een event in Amsterdam. Laat ik daar maar meteen mee beginnen want ik heb heel veel foto’s!

Lifestyle Lab Event

Ik was door MissPublicity uitgenodigd voor het Lifestyle Lab Event in Amsterdam. Het is de eerste keer dat ik voor een open persdag van een PR bureau ben uitgenodigd. Ik was dan ook erg benieuwd of dit nou heel erg anders is dan andere events waarvoor ik weleens ben uitgenodigd.

Ik kwam aan bij Weesper in Amsterdam en mocht meteen op het terras zitten met een speciaal kussen. Een heerlijk begin!

Er zit kennelijk een verwarmingselement in dit kussen van STOOV want opeens heb ik heerlijk warme billen :-).  Ik zit precies uit de wind met mijn gezicht in de zon. Genieten!

Daarna door naar binnen en dan kom ik terecht in de kelder van het restaurant. Elk merk heeft een eigen plekje in de zaal. Ik begin bij de Brabantia.

Brabantia ken je vast wel van de prullenbakken. Oerdegelijk! En nu hebben zij prullenbakken in tè leuke kleuren. Zo wordt een prullenbak in huis meer een eyecatcher dan een ding wat je snel wilt verstoppen. Ook doet Brabantia steeds meer met duurzaamheid en awareness. Zo planten zij een boom voor elk wasrek dat wordt verkocht. Goed bezig.

Dit is Chalo. Het is een instant poeder om een Chai Latte te maken. Je hoeft alleen (plantaardige) melk toe te voegen. Er zijn verschillende smaken.

Chai latte wordt in India heel zoet gedronken. Daarom bevatten de poeders van Chalo wel suiker. Er komt binnenkort een variant op de markt die minder suiker bevat. Chalo steunt een goed doel in Kolkata maar gaat dit jaar nog terug om nog meer goede projecten te kunnen steunen.

Oordopjes van Alpine. Het heeft op zich niks met een ECOCHIC lifestyle te maken maar ik gebruik wel oordopjes. Dennis snurkt weleens en dan pak ik die krengen erbij. Tot nu toe gebruikte ik van die foam-achtige oordopjes.

Deze zien er wel anders uit. Ik ga ze uittesten. Ik ben benieuwd!

Chocolade van Hands Off My Chocolate. Lekkere Belgische Chocolade! Niet bedoeld om te delen. De reep bestaat uit 14 rondjes en is alleen voor jezelf bedoeld, haha!

Dit merk steunt het Cocoa Horizons Foundation. Hiermee stimuleren zij een duurzame oogst van cacaobonen en helpen zij het gezinsleven te verbeteren. Vooral crispy cookie caramel & sea salt is erg lekker!!

Verder heb ik nog een aantal leuke collegabloggers ontmoet. Een aantal van hen volg ik op Instagram dus het was leuk om elkaar in het echt te zien. Ik sprak o.a. Rory van 40 en voor het eerst moeder, Bianca van Beauty By Bibi en Chistiana van By Christiana. Super gezellige meiden! Leuk om jullie te ontmoeten!

Oh ja, ik eindigde mijn dag met een heerlijke salade van SLA. YUM. Het was een erg leuke dag! Ik heb genoten.

Vanmiddag heb ik een verjaardag van een neefje en daarna hopelijk heerlijk op de bank Pretty Little Liars kijken. Ik wens jou een hele fijne dag toe!

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

6 Comments
 • bychristiana

  Beantwoorden

  Ja, was gezellig he;-) En oh, wat is die chocolade van Hands off lekker, ik heb hem niet gedeeld hoor;-) Mooie foto van jou in de zon!

 • Jenn

  Beantwoorden

  Oh wat leuk! Ik was ook uitgenodigd, maar ik kon helaas niet, jammer!

 • Lesley

  Beantwoorden

  Ik ben wel benieuwd geworden naar de chai latte, alleen wel erg jammer dat er zoveel suiker in zit inderdaad! Als de variant met minder suiker er is zou ik die wel willen proberen.
  Ik gebruik de groene oordoppen van Alpine tijdens vliegreizen, zou nooit meer zonder willen vliegen! Echt een aanrader!
  Oooh en die chocola ziet er lekker uit :)
  Fijne week!

 • hillybillybeauty

  Beantwoorden

  Leuk dat je weer naar een event mocht! Tof! En die chocolade, yummie!!

 • sammie

  Beantwoorden

  Oeh die salade ziet er heerlijk uit, maar de Hands Off My Chocolate ook :D Ik heb al een paar keer zo’n reep gekocht, lekker wel!

 • Manon

  Beantwoorden

  Gaaf dat je naar dat event was. Die salade ziet er wel yummy uit

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.