HAPPY things #69 | Zon, zon en nog eens zon

4 Comments

Hi loves!

Whoahhh wat is het LEKKER weer! Zo heerlijk! Dit weer voelt als een cadeautje. Ik heb het idee dat heel veel mensen op dit weer zaten te wachten. Het is nog geen officieel zomer maar het voelt wel zo! Ik heb weer wat HAPPY things van de afgelopen week verzameld. Lees je mee?

Dagje Delft

Afgelopen donderdag waren we in Delft. Dennis had de meiden ingeschreven voor een kinderloop en hij liep de 10 kilometer. We waren al redelijk vroeg in Delft om het startbewijs op te halen dus we hadden lekker veel tijd om buiten te zitten. We begonnen bij Cortado. Wat een leuke koffiebar. Echt heerlijke koffie wordt er geserveerd. Op het menu stonden veel biologische gerechten. Een aanrader als je eens in Delft beland.

Na de kinderloop gingen wij lunchen bij Dex. Ook weer een ontzettend leuk adres. Hier worden gerechten bereid met verse, biologische en lokale producten. Ik nam een desembrood met wilde zalm. Echt heel lekker!

Toen de wedstrijd voorbij was, haalden we sushi en wijn. We besloten spontaan om bij ons in de buurt bij de plassen te eten. De meiden konden nog lekker buiten spelen en wij heerlijk in de zon.

Na zo’n dag heb ik zoveel energie gekregen. Echt een topdag!!

Sporten, sporten…

Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik heb zo’n acht weken niks aan sport gedaan. Ik was het een beetje zat. Ik kreeg even geen energie meer van yoga en dacht alleen maar aan de tijd die het zou kosten. Blijkbaar was ik even toe aan een sportbreak. Want afgelopen week begon het vreselijk te kriebelen. Kleding zat niet helemaal zoals ik wilde. Als ik in de spiegel keek zag ik vetjes die er eerder echt niet waren. Niet zeuren maar tijd om in actie te komen. Heel toevallig heeft mijn yogaschool nu een summer work-out programma. Tien weken lang een korte les van drie kwartier met de focus op “in shape” komen voor de zomer.

Afgelopen woensdag had ik mijn eerste les. Jongens, ik heb spierpijn (met hoofdletter S) in mijn billen en benen. Ik kwam donderdagavond amper de trap op. Die les was de focus op benen en billen en dat heb ik geweten…Gisteren ben ik weer geweest. Gelukkig was de les nu gericht op de buik. Ik denk dat ik de les anders niet volledig mee had kunnen doen.

Het is zo fijn om weer actief te zijn. Ik doe dit trouwens niet om af te vallen hoor. Ik wil gewoon strakker in mijn vel zitten en daardoor weer met een goed gevoel mijn bikini of badpak aan. En sowieso is bewegen ook goed voor mijn mind. Even verstand op nul en gaan.

Volgende week ga ik bootcamp in de buitenlucht proberen. Oei, ik ben best benieuwd hoe dat zal gaan.

Perspakketten

Deze week kwamen er weer een aantal leuke nieuwe producten binnen. Het voelt echt als een cadeautje om die dozen uit te pakken. Volledige reviews volgen nog maar het leek mij leuk om alvast wat te laten zien.

Nieuwe producten van Dr. Organic!

Natuurlijke deodorant van Salt of the Earth! Zonder enge chemicaliën.

happy things

Dit is de beautybag van Cosmania. Ik heb deze zelf besteld. Ik zag hem bij Instastories voorbij komen en toen wilde ik hem per se hebben. Er zitten hele handige producten bij voor de zomervakantie. Het is echt zo’n leuke box!

Nog een random foto van mij :-)

Kijk onze eerste oogst van de moestuintjes. Daar komen we de zomer wel mee door :-)!!

Ik wens jullie een hele fijne dag vandaag! Geniet!

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week?

 

Be happy, be healthy,
Eva

4 Comments
 • Nesrin

  Beantwoorden

  Wat leuk dat de meiden een kinderloop hebben gelopen. Knap werk dat je het sporten hebt opgepakt. Ik wens je een fijne week toe!

  • Eva

   Thanks Nesrin! Jij ook! XX

 • Marieke

  Beantwoorden

  Lekker hè dit weer? Wat fijn dat je het sporten weer hebt opgepakt. Sporten doe ik gewoon thuis, via Youtube. Zodra Roos naar school gaat wil ik mij weer gaan inschrijven bij de sportschool :-)
  Wij zijn net thuis van een paar dagen varen met de zeilboot. Heerlijk!!! Geniet nog even van het weekend en het zonnetje!

  • Eva

   Wat klinkt dat heerlijk Marieke! Lekker op zo’n boot! Hihi ik heb iemand nodig die af en toe zegt dat ik harder moet. Anders vind ik al vrij snel (te) zwaar… ;-)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.