HAPPY things #70 | new hair!

6 Comments
Happy things #70

Hi Loves!

Het is weer tijd voor HAPPY things! Hoe was jullie week? Genoten van de zon? Druk gehad of juist niet? Heerlijk hè zo’n lang weekend. Ik hoef morgen niet te werken. En dat betekent geen gehaast in de ochtend en avond. Joehoe! Laten we beginnen. Mijn HAPPY things van de afgelopen week.

Bootcamp

Ik zit nog steeds in een sportmodus. Het werkt altijd een beetje verslavend bij mij. Als ik eenmaal begin dan gaat het lekker en dan ga ik ook opeens veel doen. Ik heb deze week twee keer een bootcamp gedaan, een summer work-out gevolgd bij mijn yogaschool en twee keer flink gewandeld ( 5km) voor de Avond4daagse. Ik heb serieus elke dag spierpijn gehad. De ene keer mijn benen, de andere keer mijn buik en ga zo maar door. Als ik nu niet strak word dan weet ik het ook niet meer :-).

Ik moest wel aan alle Doutzens van deze wereld denken. Gelukkig is mijn lijf strak en fit houden geen baan voor mij. Ik doe het puur voor de lol (nou ja, wel lekkerder in mijn vel voelen natuurlijk) en ik hoef gelukkig niet over de catwalk. En ik heb gisteren ook een zak chips weggewerkt. Ook al viel die niet heel lekker. Dat heb ik nou altijd. Als ik gezonder ga eten en ik ga een keer zo’n cheatday inlassen dan valt het vaak verkeerd. Alsof mijn lijf in weerstand komt. Zo gek!

Hihi, bovenstaande foto stuurde een vriendin mij toe. Omdat ze weet dat ik zo van chips houd.

Ik denk dat ik morgenavond weer een bootcamp of een les poweryoga ga volgen. Heerlijk dat iemand gewoon zegt wat je moet doen.  Zo ga ik toch een stuk verder dan wanneer ik thuis oefeningen ga doen. Dan denk ik al snel…”zo het is best zwaar. Ik stop maar…”

Nieuwe haartjes

Naar de kapper gaan is een ding bij mij. Ik heb altijd een bepaald idee in mijn hoofd en dan wil ik het liefst dat het er ook zo uitziet. Nu had ik bedacht dat ik weer wat lichter wilde zijn voor de zomer. Maar al mijn haar laten verven wilde ik ook niet.

Uiteindelijk is het dit geworden!

De kapper heeft mijn haar “gepaint”. Alleen wat lichtere lagen aan de voorkant. Hij noemde het contouring. Kennelijk kun je zelfs je haar laten contouren :-). Anyway, het maakt mij niet uit hoe het heet. Als het maar goed gebeurt. Ik ben er zo blij mee!! HAPPY new hair!

Trouwens nu we het toch over haar hebben. Ik kreeg van de week een berichtje in mijn mailbox. Voor mensen met grijs haar. Nu ben ik nog niet grijs. Ik heb al wel een paar grijze haren. Maar goed nieuws als je al wat meer hebt.

Bij salon Koffijberg Hairdressers in Amsterdam is er een uniek nieuw haarconcept ontwikkeld: ‘Shining Grey’. Een stappenplan dat ongeveer een half jaar tot een jaar duurt, waarbij het gekleurde haar met het grijze haar verweven wordt. Het uiteindelijke resultaat: sprankelend grijs, trendy haar met verschillende nuances. Het haalt de teint op, maakt vele jaren jonger, vrouwen hoeven niet meer onzeker te zijn over uitgroei en voelen zich meer zichzelf.

Ik vond dit best wel goed klinken! Op een subtiele manier worden elke twee tot drie maanden low- en highlights geplaatst worden. Dit om zo het grijze en het gekleurde haar steeds meer met elkaar te verweven, ook wel blenden genoemd. Ik ben benieuwd of dit ook voor Aziatisch haar zou kunnen werken. In ieder geval is dit iets wat ik zeker het overwegen waard zou vinden als ik meer grijs haar zou hebben. En als ik ietsje ouder ben ;-).

Bloemetjes in de tuin

Nu hebben wij een vrij minimalistische tuin. Strak in de tegels. Hij is ook niet zo heel groot. Anders had ik wel een weelderige tuin met heel veel bloemen of een moestuin willen hebben. Ik ben heel blij met de tuin alleen miste ik wel wat vrolijkheid. Deze week reed ik langs de Intratuin en besloot om hortensia’s mee te nemen en rieten bakken.

De hortensia’s staan in de voortuin. Nog fijner thuis komen zo.

Mijn schoonvader boorde de gaten voor de haken. Kijk hoe leuk! De bloemetjes moeten nog uitkomen hoor maar ik vind het nu al een stuk gezelliger staan.

Vandaag ga ik lekker genieten van de zon en wat klusjes in huis. Dat moet ook gebeuren. Hebben jullie al plannen voor vandaag? Ik wens jou een hele fijne dag toe!

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week?

 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

6 Comments
 • Anne-Sterre

  Beantwoorden

  Leuk je haar zo! Ik ben benieuwd of contouren voor haar nu een ding gaat worden, ik heb er op die manier nog nooit van gehoord haha.

  • Eva

   Thanks!! XX

 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat is je haar mooi zo! Inderdaad happy new hair :)
  Ik ben vandaag aan het werk -drukte-, nu even tijd om te lunchen. En morgen heerlijk vrij!
  Ik ben recent gestart met een naaicursus en ben aan leuke projectjes aan het werken, korte broek voor zoontje, gordijnen voor op nieuwe babykamer :) word ik erg blij van. Fijne zondag

  • Eva

   Thanks Lesley :-)! Oeh wat een leuke plannen. En begrijp ik je laatste zin nou goed? XX

  • Lesley

   Jazeker :)

   • Eva

    Wat leuk! Van harte!! XX

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.