HAPPY things #72

4 Comments

Hi Loves!

Hoe gaat het met jullie? Het is gewoon zomer in Nederland. Zo fijn! In de avonden en het weekend is het echt heerlijk buiten. Ik geniet er volop van. Hopelijk jullie ook.
Kom, we gaan snel beginnen met mijn HAPPY things van de afgelopen week!

 

Basisopleiding fotografie

Het gaat eindelijk gebeuren! Ik heb mij ingeschreven voor de basisopleiding Fotografie aan de Fotovakschool in Rotterdam. Het gaat begin september van start en ik kan niet wachten! Zoveel zin in! Ik ben heel erg benieuwd wat ik allemaal ga leren. De lessen zijn om de week en de opleiding duurt ongeveer drie maanden. Elke les is verdeeld in twee blokken. Het eerste blok gaat over de camera zelf en het tweede blok is gewijd aan beeldbewerking. Ik hoop dat ik het ook snel kan toepassen. Ik ga jullie natuurlijk op de hoogte houden!

 

Work out app

Het sporten gaat nog steeds lekker! Ik heb zelfs twee apps gevonden waarmee ik thuis ook aan de slag kan. Ik volg nog steeds mijn wekelijkse lessen poweryoga en summer shape work-outs. Maar ik wilde thuis ook wat meer doen. Ik gebruik deze twee apps.

De oefeningen ken ik van de summer shape work-outs bij Diana. Zij is behoorlijk streng op de techniek zodat blessures worden voorkomen. Maar ook om een oefening nog effectiever te maken. Ik probeer er daarom thuis extra goed op te letten.

Ik weet niet of het nu al echt goed te zien is maar ik voel mij absoluut een stuk strakker dan een paar weken geleden. En daar gaat het ook om. Een goed gevoel. De apps vind ik trouwens erg fijn. Je kunt de work-outs aanpassen in tijd en intensiteit.

Genieten van de zon/ kleine update de komende weken…

De oplettende lezer heeft het wel gemerkt. Vorige week heb ik mijn HAPPY things overgeslagen. Er kwam natuurlijk wel een ander artikel online. De komende periode (de hele zomervakantie) zal dat iets vaker voorkomen. Ik heb al het een en ander voorbereid dus qua schema zal er niks veranderen. Elke woensdag, vrijdag en zondag komt er gewoon een artikel online.

Ik kies er de komende tijd even bewust voor om niet meer artikelen te plaatsen en wat verder vooruit te werken dan ik normaal al doe. Ik wil de zomerperiode gebruiken om extra inspiratie op te doen. En dat doe ik toch door veel indrukken op te doen, lekker te lezen, te sporten en rustig na te denken over nieuwe artikelen voor mijn blog.

Nog twee weekjes en dan zijn de meiden 6 weken vrij van school. Ik kijk er naar uit om dan even te kunnen onthaasten. Niet elke dag rennen om de kids te brengen of te halen van school. Nou lieverds, ik wens jullie een hele fijne zondag toe. Geniet ervan en tot volgende week!

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

4 Comments
 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat een goed idee dat je de zomerperiode gaat gebruiken om extra inspiratie op te doen. Happy things is een favoriet van mij, kijk dan nu al uit naar je update na de zomer :)

  • Eva

   Hihi wat leuk om te horen dat je uitkijkt naar HAPPY things! XX

 • Sandra

  Beantwoorden

  Wat tof dat je de basisopleiding fotografie gaat doen! Zoiets lijkt mij ook super gaaf om nog eens te doen. Ben heel benieuwd hoe je het uiteindelijk gaat ervaren, die opleiding! :) Succes nog de komende twee weken dat je kinderen nog naar school gaan. Daarna lekker wat rustiger aan doen! :)

  • Eva

   Thanks Sandra!! XX

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.