HAPPY things #73

1 Comment
happy things #91

Hoi allemaal!

De zomervakantie is in aantocht. HEERLIJK! Zes weken iet minder haast in de ochtend. Hopelijk genieten van heerlijk weer. Ja, ik ben eraan toe en ik denk een hoop mensen met mij! Ik deel vandaag weer mijn HAPPY things met jullie. Lees je mee?

Uit eten met schoonfamilie

Gisteravond gingen wij uit eten met mijn schoonfamilie. Mijn schoonmoeder is 65 jaar geworden! We hebben lekker gegeten bij een eetcafé. Het was gewoon een gezellige avond met familie. Een hele bevalling maar we hebben ook eindelijk een foto kunnen geven van alle kleinkinderen. Dat wilde ze al zo lang. Het was lastig om in te plannen met alle sport- en andere afspraken. Maar gelukt!

Shop ‘n Style vacature

Ik kreeg laatst een mailtje van Hailey, mijn blogvriendinnetje. Ze vroeg mij om hulp om deze vacature te delen met mijn lezers. Natuurlijk doe ik dat!

Shop ’n Style is hiring! Heb je een passie voor eerlijke mode en weet jij deze passie over te brengen? Kan jij goed mensen enthousiasmeren voor een bewustere levensstijl en eerlijke mode? En heb je zin om deze zomer door het land te touren naar verschillende studentenfestivals? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aankomende zomer gaan met een enthousiast team op pad om tijdens diverse studentenfestivals feel good fashion te promoten. Met onze festivalstand touren we door het land en gaan we in gesprek met jongeren over onze kleding. Daarnaast is het in de festivalstand ook mogelijk om zelf kleding te maken/ te upcyclen. Op een leuke en laagdrempelige manier zullen we de bezoekers van de stand inzichten geven over hoe zij duurzamer om kunnen gaan met kleding.

Mocht je interesse hebben, kijk dan zeker even op de site van Shop ‘n Style!

Leuke pakketjes

Afgelopen week kwamen er weer leuke pakketjes binnen. Ik deel niet alles want dat was een beetje veel. Maar hierbij een kleine selectie. Ik voel mij altijd zo dankbaar dat ik deze producten mag testen voor mijn blog!

Reviews volgen nog maar dat duurt nog wel even. Ik wil ze uitgebreid testen en de komende periode staan alle artikelen al ingepland. Mocht je mijn vorige HAPPY things hebben gemist. Nog een kleine update. De komende weken wil ik gebruiken om nieuwe inspiratie op te doen. Er blijven drie artikelen per week verschijnen dus in principe merk je er niet zo heel veel van. Ik heb flink vooruit gewerkt. Maar zo geeft het mij wat rust.

Dennis!

Dennis klaagt dat hij bijna nooit in mijn HAPPY things verschijnt. Terwijl hij toch mijn HAPPY thing zou moeten zijn? Haha, nou schat bij deze hoor :-). Je bent een lieverd, soms… ;-)

Sport update

En hoe gaat het met sporten Eva? Nou ik kan je vertellen dat het echt goed gaat. Ik heb deze week twee lessen gevolgd, Boot Camp en Summer Shape. En verder heb ik thuis mijn apps gebruikt voor een 15 minuten of 30 minuten work out. Ik heb alleen gisteren niets gedaan. Maar daar had ik een goede reden voor. Ik kan moeilijk in een restaurant mijn rondje afdraaien :-). Ik probeer de grote spiergroepen af te wisselen met een rondje buikspieroefeningen. Vorige week was ik iets te enthousiast en toen had ik zo’n spierpijn dat ik een paracetamol moest innemen. Dus mijn lesje had ik wel geleerd. Oeps!

Nou dit was weer een selectie van mijn HAPPY things van de afgelopen week. Ik wens jou een hele fijne zondag toe en tot volgende week!

 

Wat zijn jouw plannen voor komende zomerperiode? Ik ben benieuwd. Laat je het mij weten in de comments hieronder?

 

Be happy, be healthy,
Eva

1 Comments
  • Sammie

    Beantwoorden

    Hihi, die Dennis :) pakketjes ontvangen vind ik ook altijd leuke momentjes en uit eten gaan helemaal! Ik hou van eten :)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.