HAPPY things #76 | persreis, sporten

8 Comments

Hoi allemaal!

Het is hoog tijd voor een HAPPY things! Heel eerlijk, ik moet even wennen aan het dagelijks ritme van werken en het matige zomerweer de laatste tijd. Helemaal na een heerlijke vakantie in Italië. De maand september is al gevuld met een aantal leuke dingen. Vorige week kreeg ik namelijk heel leuk nieuws te horen. Kom, we gaan snel beginnen!

Persreis

Mijn allereerste persreis voor mijn blog zit er aan te komen! Zó leuk! Vorige week ontving ik de uitnodiging. Ik kan er nog niet zoveel over kwijt maar het gaat in september plaatsvinden. We verblijven twee dagen in het buitenland met een overnachting. Ik denk dat ik de reis en alles erom heen ga bij houden met instastories en wellicht ook vloggen. Ik moet even kijken hoe het loopt. Ik vind het stiekem een beetje spannend. Maar vooral heeeeeeel erg leuk :-)!! Ik houd jullie op de hoogte!

WINACTIE

Doen jullie al mee met mijn WINACTIE? Ik mag namelijk twee kaartjes weg geven voor een heel leuk event op 30 september. De dag is gevuld met yoga, meditatie, massages en gezond eten. Ik ga er zelf ook naar toe. Heerlijk zo’n dagje weg. Vind je het leuk om ook mee te gaan? Doe dan mee met de WINACTIE! Hij staat hier uit maar je kunt ook meedoen via mijn Instagram account.

Sporten bij BBB health boutique in Delft

Vlak voor mijn vakantie werd ik door Ilse benaderd om een maand te komen sporten bij BBB health boutique in Delft. Inmiddels zijn er meerdere vestigingen door het hele land maar ik kende dit concept nog niet. Het is een sportschool maar dan voor vrouwen. Het concept past helemaal bij mij omdat body, food en mind daar ook centraal staan! Er zijn verschillende lessen te volgen zoals yoga, pilates en HIIT workouts. De sportschool biedt ook coaching op het gebied van voeding en leefstijl. Het is dus absoluut geen standaard sportschool maar zoals zij het zelf noemen, een health boutique.

Wat verder nog bijzonder is, is het trainen in een hot cabin. Ik heb inmiddels drie keer gesport in zo’n cabin en het is pittig! Je doet pilatesoefeningen onder begeleiding van een coach. Er staan maar vijf cabines dus er is voldoende aandacht om de oefeningen goed uit te voeren. Gisteren heb ik ook een meting laten doen dus hopelijk kan ik over een kleine maand de resultaten aan jullie vertellen.

Leuke random things van de afgelopen tijd

Vintage tas! Is hij niet mooi? Ik zag de laatste tijd van die rieten tassen die helemaal hip zijn en Instagram domineerden. Nu wilde ik ook een rieten tas maar dan weer niet een die iedereen al heeft. Ik ken iemand die de mooiste vintage items weet te vinden en ik heb haar benaderd om zo’n tas te vinden. Dit is dus een vintage exemplaar en ik vind hem prachtig!

Dit product van Starskin ontdekte ik laatst weer. Ik heb er al weleens een review over geschreven en toen was ik er ook enthousiast over. Ik heb de pot een tijdje links laten liggen. Ik heb nog zoveel liggen (oeps) dat ik weleens wat vergeet te gebruiken. Maar goed, deze pakte ik er laatst weer bij. En ik moet zeggen, hij werkt echt geweldig!

Dit parfum kocht ik in Italië. Ik draag dit parfum meerdere malen in de week en het geeft gewoon instant happiness! Het doet mij meteen weer aan Italië denken. Ik kocht dit parfum in Lido di Camaoire bij een plaatselijke apotheek.

Mijn artikelen van de afgelopen tijd

Mocht je mijn artikelen hebben gemist vanwege een heerlijke vakantie dan heb ik hieronder nog wat te lezen voor jou :-)!

Zo dit waren weer mijn HAPPY things van de afgelopen week. Vanmiddag heb ik een kinderverjaardag. Er is een zaal afgehuurd dus de kids kunnen daar helemaal los. Hopelijk ook gezellig bijkletsen met anderen! Ik wens jullie een fijne dag toe!

 

En hoe gaat het met jou? Wat zijn jouw plannen vandaag?

 

Be happy, be healthy,
Eva

8 Comments
 • Carlien

  Beantwoorden

  Wat gaaf! Ik gok dat je persreis inmiddels geweest is – staat er al een artikel over online (die ik toevallig gemist heb)? Ik ben benieuwd!

  • Eva

   Hi Carlien, over de reis nog niet. Je kon mij wel volgens tijdens de reis via instastories. Maar er komt zeker nog een artikel aan! Liefs, Eva

 • bychristiana

  Beantwoorden

  Ah wat leuk, je uitnodiging voor de persreis. Ik ben héél benieuwd waar je naartoe gaat!

 • Rachelkromdijk

  Beantwoorden

  ah wat super tof zo’n persreis.. heel gaaf!

 • Lesley

  Beantwoorden

  Leuk die instant happy moments :)
  Mooie parfum! En wat tof die persreis; ben benieuwd waar je heen gaat.
  Hier ook happiness! Iets te vroeg… maar we zijn van 3 naar 4 :)

  • Eva

   Ah van harte gefeliciteerd!! Ik hoop dat alles goed gaat! XX heel veel liefs, Eva

 • Tessa - Dazzling Beauty

  Beantwoorden

  Wat gaaf je eerste persreis! Ik ben benieuwd!

 • Linda

  Beantwoorden

  Oh een persreis, how exciting! Super leuk zeg! Alleen al de aanloop er naartoe is onwijs leuk. Geniet ervan :) En liefde voor je nieuwe tas <3

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.