HAPPY things #77 | Amsterdam, meeting en lekker eten

3 Comments

Hoi allemaal!

Hoe was jullie week? Voor mijn gevoel is deze week voorbij gevlogen ondanks het gekke weer! Want laten we eerlijk wezen. Het echte zomergevoel is ver te zoeken. Tuurlijk, soms is er wat zon en kun je buiten zitten (als het niet regent…). Maar die dagen dat je de hele dag naar het strand gaat. Nee, die zijn er niet. Ik hoop dat we nog een lekkere nazomer krijgen. Morgen gaan Emma en Olivia weer naar school. Het is goed dat ze weer in het ritme komen. Vooral aan Emma merk ik dat ze toe is aan uitdaging. Het zal wel wennen zijn volgende week. Dan begint de ratrace weer van brengen en halen. Zo zonder school is allemaal net wat relaxter.

Genoeg chit chat! Ik vertel je mijn HAPPY things van de afgelopen week!

House of Rebels

Woensdag had ik een afspraak in Amsterdam. House of Rebels (dat is een pr bureau) had mij uitgenodigd om eens langs te komen. Erg leuk dus ik pakte vol enthousiasme de trein. Ten minste dat wilde ik doen totdat bijna alle treinen werden geannuleerd! Uiteindelijk heb ik met een omweg het kantoorpand van House of Rebels kunnen bereiken. Ik was gewoon een uur te laat. Gelukkig was het gesprek met Sheela en Tamara erg leuk en gezellig! Ik heb kennis mogen maken met alle merken die House of Rebels vertegenwoordigt.

Amsterdam

Deze week was ik nog een keer in Amsterdam samen met Dennis! Ik was uitgenodigd voor een etentje bij Nelis West. Misschien heb je het al gezien bij mijn instastories. Daar plaatste ik wat foto’s van de gerechten. Wat ontzettend lekker! Er komt nog een artikel aan over dit restaurant. Aanrader namelijk als je in Amsterdam bent!

We waren natuurlijk niet alleen voor het diner in Amsterdam. We hebben lekker door de stad geslenterd, winkeltjes bekeken en fijn bijgekletst!

Boek The Curated Closet

Ik ben pas net begonnen in dit boek The Curated Closed. Dus ik kan je er nog niet zoveel over vertellen. Maar wel over de aanleiding. Laten we meteen eerlijk zijn, ik ben een beetje een hoarder qua spullen. Ik kan heel erg genieten van make-up, mooie boeken en kleding. Maar eens in de zoveel tijd ben ik het helemaal zat. Dan wil ik alles weer minimaliseren en gaat er een hoop naar mijn moeder, een vriendinnetje die ook van cosmetica houdt en de kringloop. Ik val zelfs collega’s lastig met een stapel tijdschriften. Wel allemaal gelezen maar ja onnodig om het te bewaren.

Ook voor mijn blog krijg ik een hoop spulletjes om te laten zien. Daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee! Maar spullen kunnen ook heel verstikkend werken. Mijn kledingkast puilt uit en daar moet even verandering in komen. Het liefst zou ik ook een aantal fair fashion items voor in de plaats willen hebben. Dus nou ja, wie weet of dit boek mij gaat helpen om die kast eens goed uit te mesten!

Artikelen van de afgelopen week

Mocht je mijn artikelen hebben gemist van de afgelopen week dan hieronder nog de links naar de artikelen:

 

Zo, dit waren mijn HAPPY things van de afgelopen week! Ik wens jou een fijne dag vandaag. En tot volgende week!

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week? Ik ben benieuwd!

 

Be happy, be healthy,
Eva

3 Comments
 • Angelina

  Beantwoorden

  Wat leuk!! En herkenbaar met de trein bah, als er soms iets fout gaat dan gaat het ook goed fout.. ;-) Zo moest ik een keer van Utrecht naar Groningen, ik zou rond 7 uur ‘s avonds thuis zijn maar dat werd 11 uur pff. Snap je dus helemaal haha!

 • bychristiana

  Beantwoorden

  He wat vervelend dan hè als de treinen allemaal geannuleerd zijn, gelukkig ben je uiteindelijk toch nog op je bestemming aangekomen. Ik ben benieuwd naar de tips die je uit dat boek haalt, ik moet zeggen dat ik zelf behoorlijk opgeruimd ben. Een keer in de zoveel tijd doe ik ook gewoon een hoop spullen weg (maar het komt natuurlijk wel net zo snel allemaal weer binnen haha;-)

 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat een leuke dingen weer!
  Haha, ik deel mijn gelezen tijdschriften ook uit aan iedereen bij wie ik ze maar kwijt kan. Vanwege mijn werk alleen al zijn dat er elke week wel 3-4, zonde om zo weg te gooien na 1x lezen.
  ‘The curated closet’ … ik ben benieuwd wat je daar uit haalt? Mijn kast is nog -redelijk- up to date volgens Kondo begrippen, maar wellicht levert dit boek nieuwe inzichten?

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.