HAPPY things #78

3 Comments

Hi Loves!

Hoe is het met jou? Heb je een leuke week achter de rug?
De scholen zijn weer begonnen dus deze week moest ik er weer inkomen qua drukte. Ik besloot de dagen maar extra vroeg te beginnen zodat ik niet meteen zo’n haastig gevoel heb. Phooeh en dat merk ik nu wel. Ik ben een beetje moe ;-). De meiden vonden het weer fijn om op school te zijn en lekker te spelen met vriendinnetjes. Kom, we gaan lekker beginnen met mijn HAPPY things van de afgelopen week!

 

Sporten

Ook deze week heb ik weer gesport bij BBB health boutique in Delft. Maandagavond volgde ik een lesje HIIT. Zo wat is dat pittig! Vooral omdat ik zondagochtend ook een les Pilates had gedaan dus ik voelde nog wat spierpijn. Ik wilde eigenlijk woensdagochtend weer maar ik besloot om die les maar over te slaan. Ik wilde even vooruit werken aan mijn blog. Zondagochtend volgde ik een lesje Pilates. De laatste drie maanden ben ik flink aan het sporten en dat voelt gewoon veel lekkerder. Mijn lijf is net wat strakker en ik zit lekkerder in mijn vel. Mijn broek gaat ook weer gewoon normaal dicht. In plaats van de winter(sport)dip wil ik dit nu toch echt gaan volhouden!

Zomer!

Oei wat een cadeautje hè afgelopen woensdag! Volgens mij snakte heel Nederland naar een zomerse dag! Ik hield mijn app nauwlettend in de gaten of het toch niet stiekem slechter weer zou worden. Maar gelukkig niet! Heerlijk weer om een kort broekje aan te kunnen doen. Ik hoop echt dat we nog een aantal van deze lekkere dagen krijgen.

Into the Gloss

Ik heb een leuke site ontdekt. Het merk Glossier heb ik weleens vaker voorbij zien komen. Sommige producten schijnen heel goed te werken. Helaas wordt het nog niet in Nederland verkocht. Maar goed, de bedenker van Glossier heet Emily Weiss en zij is ooit begonnen met Into the Gloss. Nu ik die site heb ik ontdekt, ga ik regelmatig even langs. Ik vind de foto’s vaak erg mooi. Volgens mij gebruiken ze een flitser of iets dergelijks. Hopelijk ga ik dat ook nog leren tijdens de opleiding. Over de opleiding gesproken. Over twee weken begint het. Zoveel zin in! Maar goed die foto’s geven veel inspiratie. Ook de artikelen. Zo’n leuke schrijfstijl!

Vegan van Kyra de Vreeze

Dit boek heb ik geleend bij de bibliotheek dus hij moet helaas weer terug. Maar wat is het boek mooi!! Sowieso volg ik Kyra op Instagram omdat zij echt de mooiste foto’s heeft. Simpel maar een herkenbare stijl. En nu dit boek. Poeh, ik hoop dat ze ooit een workshop gaat organiseren want dan schrijf ik mij meteen in! De recepten zijn natuurlijk fantastisch. Dit past helemaal in mijn straatje :-).

It’s a wrap. Dit waren mijn HAPPY things!

Oh ja voordat ik het vergeet. Vandaag loopt de WINACTIE af om twee kaartjes te winnen voor een relaxdag in september. Doe je nog mee? Morgen kies ik twee winnaars uit en zie ik jou wellicht daar!

 

Hoe was jouw week? En wat zijn jouw HAPPY things van de afgelopen week?

 

Be happy, be healthy,
Eva
3 Comments
 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat goed dat je het sporten zo volhoudt!
  Wij hebben vanmiddag genoten van een ijsje op de kinderboerderij, heerlijke zonnige zondag zo :)

 • Marieke

  Beantwoorden

  Dat zal inderdaad wennen zijn, dat school weer is begonnen. Hier hebben ze nog een weekje vakantie. Maar Roos mag daarna direct beginnen, want ze wordt volgende week 4! Spannend hoor :-) Leuk ik volg Kyra ook en haar foto’s zijn altijd prachtig. Ik heb kyra’s kitchen kookboek thuis liggen, ik ben ook erg benieuwd naar vegan!

 • Mariëlle Markgraaff

  Beantwoorden

  Wat een leuk lijstje! Ik vind het vegan boek natuurlijk ook heeel tof!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.