HAPPY things #79 | Persreis, ziek…

2 Comments

Hoi allemaal!

Vorige week had ik een weekje overgeslagen. Er kwam wel een artikel online over mijn bezoek aan Nelis West samen met Dennis. Hoog tijd dus voor een update van mijn HAPPY things!

Deze week begon minder goed. Zondagavond voelde ik opeens keelpijn opkomen. Dat was eigenijk al een hele tijd geleden omdat mijn keelamandelen al jaren geleden zijn verwijderd. Daarvoor had ik vrij vaak een keelontsteking. Maandag moest ik voor werk op locatie zijn dus die dag kwam ik door met pijnstillers. Maar toen ik maandagavond thuis kwam stortte ik meteen in. Je raadt het al dinsdag was ik echt goed ziek. Ik heb alleen maar in bed gelegen en pijnstillers geslikt. Woensdag wilde ik eigenlijk werken maar dat ging ook niet echt. Ik heb een halve dag in bed gelegen en toen moest ik de meiden ophalen van de naschoolse opvang. Aan het einde van de middag knapte ik weer redelijk op. Gelukkig, want ik had twee dagen vrij genomen om mee te gaan met een persreis. Ok, genoeg uitgebreide informatie over het ziek zijn. Laten we met HAPPY things beginnen!

Persreis

Dan maar meteen het hoogtepunt van deze week. Mijn eerste persreis! Op uitnodiging van Spa was ik twee dagen in Spa om nader kennis te maken met het merk. We kregen een uitgebreide rondleiding om te zien waar het water nou echt vandaan komt. We waren met een gezellige groep mensen, allemaal bloggers, dus dat klikte meteen. Er komt nog een apart artikel hierover dus later meer ;-).

happy things
Fotovakschool

Mijn opleiding aan de Fotovakschool in Rotterdam is begonnen. De eerste les heb ik inmiddels achter de rug. Oei, veel informatie. Het duizelde af en toe met alle vaktermen zoals ISO, sluitertijd en diafragma. Het leuke was dat de leraar ook een aantal oude camera’s had meekomen om de binnenkant van een spiegelreflexcamera te laten zien. Op een of andere manier landt de informatie dan veel beter bij mij als ik het daadwerkelijk zie. Dat wordt de komende tijd veel oefenen…

BBQ van vriendinnetjes

Gisteren had ik een verjaardagsbarbecue van drie vriendinnen. Zó gezellig! Een aantal van mijn vriendinnen had ik al een tijdje niet gezien. Iedereen heeft het tegenwoordig druk. Daarom was het extra fijn om weer goed bij te kletsen. Nog even en we hebben ook weer ons jaarlijks vriendinnenweekend! Nu al zin in!

Zo, dit waren mijn HAPPY things van de afgelopen week. Ik heb vandaag een drukke dag voor de boeg. Boodschappen, foto’s maken, het huishouden doen en ’s middags naar een verjaardag. Tot volgende week!

 

Ps. de WINACTIE staat nog open! Je kunt drie huidverzorgingsproducten winnen van Dr. Organic. Ik geef twee setjes weg. Mocht je mee willen doen, klik dan hier.

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

2 Comments
 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat vervelend dat je ziek was, ik hoop dat je er weer bovenop bent met frisse energie.
  Ik ben benieuwd naar het artikel over Spa, wat leuk dat je daar heen bent geweest!

 • Hailey

  Beantwoorden

  Wat leuk dat je je eerste persreis hebt gehad, Eva! Super leuk! Ik ben benieuwd naar je verslag! En super tof dat je aan de fotografievakschool bent begonnen! Dat staat ook nog op mijn wishlist! Ik ben benieuwd naar hoe het je zal bevallen! Veel plezier in elk geval!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.