HAPPY things #8

16 Comments
DeTtosti van Josti

Hoi allemaal!

Het is weer tijd voor HAPPY things! Hebben jullie genoten van de afgelopen dagen? De kerstdagen doorgebracht met familie en vrienden? Voor mij is de week echt voorbij gevlogen! Eerst twee dagen gewerkt en daarna was ik vrij. Olivia is tussendoor ook nog ziek geweest. Gelukkig was zij weer opgeknapt voor de kerst. Ik hoop dat jullie week ook leuk en gezellig is geweest!

Mijn HAPPY things van deze week:

Winkelen met Emma
Afgelopen donderdag was ik een dag vrij en ik ben met Emma naar Den Haag geweest! Dat doen we wel vaker. Lekker een dagje met z’n tweeën lunchen en shoppen. Nu zij wat ouder is, kan dat ook echt makkelijk. Ze vindt het heerlijk om ergens wat te gaan eten en tussendoor winkels te bezoeken. En natuurlijk ook een bezoekje aan de speelgoedwinkel om haar gespaarde centjes uit te geven :-). Heerlijk zo’n dag! Ik hoop dat ik dat straks ook gezellig met Olivia kan doen!

HAPPY things

Tosti van Josti
Emma en ik hebben een hele leuke lunchroom ontdekt. Het heet de Tosti van Josti en zit midden in de stad. Het leuke hiervan is dat zij ten eerste schommels hebben waar je op kan zitten aan tafel (heel leuk voor kinderen!!) en ten tweede werken er mensen met een verstandelijke beperking, sociaal maatschappelijk ondernemen vinden zij erg belangrijk. En ten derde, niet geheel onbelangrijk, zij maken zoveel mogelijk gebruik van biologische ingrediënten. Ik heb er wat foto’s gemaakt dus binnenkort zal ik er een “#volg de appel”-artikel aan wijden! Echt een aanrader!

Kerstdagen
Kerst was fijn dit jaar! Als je mijn blog volgt dan weet je dat we hier tijdelijk zitten vanwege de oplevering van ons nieuwe huis. We zitten nu ongeveer op de helft en eerlijk gezegd zitten Dennis en ik er een beetje doorheen. Het is heel klein (maar echt heeeeel klein) en het is gewoon niet zo comfortabel. Ik voel mij er niet thuis eerlijk gezegd. Ik was even bang dat we met de kerst in ons vakantiehuisje moesten blijven. Gelukkig werden we uitgenodigd door familie om lekker bij hen te zijn. Ik heb echt genoten van de afgelopen dagen. Ik word er altijd een beetje nostalgisch van. Mijn ouders hadden vroeger een restaurant dus echt kerst vieren deden wij meestal niet. Wel ervoor of erna gezamenlijk eten. Des te leuker om kerst nu wel gewoon te “vieren”.

Dit waren weer mijn HAPPY things van de afgelopen week! Gek idee dat we nog maar een klein weekje hebben voordat 2016 begint. Ik heb er wel al heel veel zin in! Ik zit vol met ideeën voor mijn blog!
Geniet van de zondag….

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week? Laat het mij weten in de comments hieronder! Vind ik leuk :-)

 

Be happy, be healthy,
Eva

16 Comments
 • Ysanne

  Beantwoorden

  Wat een leuk lijstje! Kan me voorstellen dat je even uit dat huisje wilde, gelukkig kon je bij familie vieren! Alvast een gelukkig nieuwjaar trouwens! :)

  • Eva

   Dank je wel Ysanne! Jij ook alvast een gelukkig nieuwjaar! XX

 • Eline

  Beantwoorden

  Tosti van Josti klinkt als een mooi initiatief! Leuke naam ook, haha.

 • Angelina

  Beantwoorden

  Wat een leuk overzichtje en lief die foto van jullie tweetjes!!

 • Sandra

  Beantwoorden

  Wat ziet Tosti van Josti er leuk uit! Ik kende het al, maar ben er nog nooit geweest. Het staat overigens wel op mijn to-do lijstje, haha. Wel vervelend om te lezen dat jullie er doorheen zaten. Ik kan het me wel voorstellen hoor. Hopelijk zitten jullie snel in jullie nieuwe huis en heb je meer ruimte! Wel heel fijn dat jullie kerst wel leuk was. :)

  • Eva

   Ik hoop ook dat we snel in ons nieuwe huis zitten. Ik kan niet wachten… :-)

 • Rachel Kromdijk

  Beantwoorden

  wat een leuke foto’s en wat rot dat je er helemaal doorheen zaten.. ik kan het mezelf wel voorstelen hoor.. nou hopen op een gezond en liefdevol 2016!

 • Monique | WritingMonique

  Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s, en wat een leuke momenten. Tosti van Josti ziet er ontzettend gezellig uit; en wat een toffe naam!

 • De Dotties

  Beantwoorden

  Fijn dat je kerst zo gezellig vond dit jaar!

 • Marijke I easydailyfood

  Beantwoorden

  Kinkt als een leuk dagje! Mijn mini-me van 2,5 vind winkelen gelukkig erg leuk. Roept ze al tijd ‘nog eeeeeeeen winkel ok’? haha heb ik ook geluk mee :)

  • Eva

   Ah heerlijk Marijke!

 • Laura

  Beantwoorden

  Ah, wat een lieve foto’s met Emma! En Tosti van Josti klinkt echt als een super toffe plek!

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Tosti van Josti klinkt heel gezellig.

  Mooie happy things en wat is Eva een prachtkind.

  Ik snap dat jullie er even doorheen zitten en ik hoop dat in 2016 alles voorspoedig en goed gaat.

 • Saskia

  Beantwoorden

  Heerlijk is dat om zo veel ideeën te hebben voor de blog! Ik barst er ook vaak van :) En de tosti van Josti klinkt echt onwijs leuk, als het wat dichterbij zat, was ik zeker eens een kijkje gaan nemen. Wat gezellig ook om zo met je dochter op stap te gaan!

 • Galina

  Beantwoorden

  O nee, wat rot dat jullie er doorheen zaten :( kan me er wel iets bij voorstellen, vooral met twee kinderen (en Emma is echt een plaatje). Maar het vooruitzicht is heel mooi, dus 2016 wordt gewoon helemaal top en over een paar jaar lach je om ‘die periode dat jullie in dat piepkleine huisje zaten’ :)

  • Eva

   Ah zo lief Galina, jouw reactie!! Daar ga ik ook van uit dat we over een paar jaar erom kunnen lachen :-) XX

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.