Happy things #80 | detoxkuur…

4 Comments
Hoe zorg ik dat mijn gezin en ik gezond eten

Hoi allemaal!

Het is weer tijd voor HAPPY things. Bizar dat ik al 80 keer mijn HAPPY things heb opgeschreven! Kom, laten we snel beginnen. Mijn HAPPY things van de afgelopen week.

Nieuw gezinslid

We hebben ons weer laten overhalen. Sinds woensdagmiddag hebben we er een nieuw gezinslid bij. Ze heet Lola en is een blije hamster. Emma was al weken bezig om ons over te halen. Vooral haar moeder. Ik heb stiekem ook een zwak voor hamsters.

Kijk hoe schattig!

Emma heeft beloofd om elke week haar hok schoon te maken. Ik hoop het…. ;-)

Detoxkuur

Ok, ik weet nog niet of dit daadwerkelijk een HAPPY thing is. Ik ben namelijk begonnen aan een detoxkuur. Dit is de tweede dag en het valt mij best zwaar. Ik heb last van hoofdpijn en ik ben ook een beetje duizelig. Heel vreemd gevoel eigenlijk. Ik drink namelijk 7 flesjes sap verdeeld over de hele dag en tussendoor veel water. Ik denk dat ik aan het afkicken ben. De afgelopen tijd dronk ik wel vaker koffie en espresso. En ook meer suiker dan ik normaal doe. Dus alle opgebouwde gifstoffen verlaten nu hopelijk snel mijn lijf. Via mijn instagram account houd ik dagelijks mijn voortgang bij dus mocht je dit willen volgen dan kan dat hier.

Overigens kreeg ik de detoxkuur van Uzuma Juice. Na afloop van de kuur zal ik een volledig artikel hieraan wijden.

Sheet mask

Bij Douglas ontdekte ik laatst deze sheet mask. Volgens mij is het een nieuw merk want ik heb het nog niet eerder gezien. Ik ben dol op maskertjes dus deze ging meteen mijn digitale winkelmandje in. Het masker is biologisch en vegan. Misschien dat ik nog een review hierover schrijf.

Winacties

Misschien heb je de winacties al opgemerkt? De komende periode staat elke woensdag een winactie klaar! Vorige week gaf ik een huidverzorgingsset van Dr. Organic weg. Deze week geef ik een set van Weleda weg!

weleda

Kijk even bij het artikel (hier!) hoe je mee kunt doen. Geen moeilijke stappen hoor, beloofd! Doe jij al mee?

Verder plaatste ik nog dit recept voor een heerlijke romige kokossoep. Ik ben stiekem erg trots op de foto’s. Dit ziet er toch lekker uit?

romige kokossoep

Zo, dit waren mijn HAPPY things! Vandaag is de tweede les van mijn fotografie opleiding. Ik ben benieuwd wat we vandaag weer allemaal gaan leren. Ik wens jou in ieder geval een fijne dag toe!

 

Wat zijn jouw HAPPY things van de afgelopen week? 

Be happy, be healthy,
Eva

 

4 Comments
 • Lesley

  Beantwoorden

  Hee Eva, toen ik het kopje nieuw gezinslid las was ik even verbaasd. Maar er is een hamster toegetreden tot jullie gezin, hahaha!! Wat een leuk nieuws :)
  Ik ben benieuwd hoe goed het gaat met de afspraak over het hok ;)
  Fijne week!

  • Eva

   Haha Lesley :-)! Afgelopen week ging het goed! Jij ook een fijne week. XX

 • Mariëlle

  Beantwoorden

  Oef, heftig, zo’n detox! Hopelijk helpt het :) En wat een schatje zeg <3

  • Eva

   Haha leuk is zij hè ;-). Over de detox komt nog een artikel. Dat was een aparte ervaring. Laten we het daar op houden… XX

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.