HAPPY things #81 | mini-retreat

4 Comments

Hi loves!

Hoe gaat het met jou? Hopelijk goed?

Wat een drukke maand! Ik kan het bijna niet meer bijhouden. De uitnodigingen voor events stromen binnen. Ontzettend leuk! En wat een verschil met vorig jaar. Toen zag ik vaak dat andere influencers werden uitgenodigd en ik stukken minder. Zo zie je maar dat er veel kan veranderen in een jaar tijd. Door de drukte moet ik af en toe een event ook echt afslaan. Dat vind ik dan weer een nadeel… Maar geen geklaag hoor. Ik krijg zoveel energie van de events en de samenwerkingen die op mijn pad komen!

Met mijn opleiding gaat het ook lekker. Al moet ik eerlijk bekennen dat het oefenen af en toe lastig is. Ik kom gewoon tijd tekort. Misschien zie je al verschil met de foto’s van mijn oude systeemcamera en spiegelreflexcamera. Veel kleinere scherptediepte en de kwaliteit van de foto vind ik gewoon veel mooier. Ik schiet nu af en toe al manueel en ik ben aan het oefenen met sluitertijd, diafragma en ISO. Maar goed, laten we beginnen met mijn HAPPY THINGS!

Event Het Lichthuis, Number 4 Hair en Zenzo Yoga

Een paar weken geleden mocht ik naar een mini-retreat in Zandvoort. Een ochtend vol met yoga, massage, lekker eten en een haarworkshop. We (een klein groepje van 12 mensen) werden ontvangen in “Het Lichthuis” in Zandvoort aan Zee. Een prachtige locatie! Het is een omgebouwde kapel, een plek waar mensen diep kunnen ontspannen en weer opladen. Batul Loomans en Renske Hofman wonen er zelf ook. Ze wilden heel graag een plek van rust creëren die ze kunnen delen met anderen. Wat een lieve gedachte. Je voelt ook echt de fijne energie in het pand.

‘s Ochtends begonnen we met een yogales van Monique Christiaans, de oprichter en eigenaar van Zenzo Yoga. Zij organiseert heerlijke yoga & detoxweekenden aan zee. Tijdens zo’n weekend word je weer bewust van wat voeding met je doet. Het lijkt mij heerlijk om een keer een detoxweekend of -week te mogen mee maken. Volgens mij is dit veel effectiever dan wanneer je dit op eigen houtje doet.

Na de yoga kreeg ik een korte haarworkshop van Number 4. Dit haarverzorgingsmerk bevat natuurlijke ingrediënten en is bovendien vegan en dierproefvrij! Ik ben momenteel een shampoo aan het testen en ik kan je nu al vertellen dat ik hem fantastisch vind. Daarover later meer! Tijdens de workshop werd naar mijn haar gekeken en is bepaald welke producten ik het beste kan gebruiken voor mijn haar. Ik kreeg een heerlijk pakket mee. Wat een luxe!

Hierna werd ik meegenomen voor een ontspannende hoofd- en nekmassage. Zo fijn! Ik kwam helemaal relaxed terug en mocht alweer aan tafel schuiven voor de lunch. Die werd verzorgd door Ogentroost. Een bedrijf dat kookt met eetbare bloemen.

Wow, het eten was zo lekker!

Wat een verwennerij deze ochtend en middag. Dit event past zo bij mij en de ECOCHIC lifestyle waar ik het altijd over heb. Met aandacht genieten van heerlijk eten, ontspannen tijdens de yoga en jezelf verwennen met goede dierproefvrije producten die werken. Dank je wel Beverley, Batul, Renske en Monique voor de uitnodiging!

Zo, hoe was jouw week? Wat zijn jouw HAPPY things? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

4 Comments
 • Beverley

  Beantwoorden

  Thank you Eva so happy you love your Number 4 products and we could spoil you
  Kiss Beverley & the N4 team

 • Inge | Monsieur Mango

  Beantwoorden

  Wat gaaf dat je steeds vaker voor events wordt uitgenodigd! Mooie foto’s en als ik het lees dan had ik er ook wel bij willen zijn; het klinkt zo heerlijk en fijn allemaal! :-)

 • bychristiana

  Beantwoorden

  Ah, leuk artikel Eva, is mooi geworden! Dit was inderdaad ook zeker één van mijn ‘Happy things’ van de afgelopen tijd!

 • Mariëlle

  Beantwoorden

  Oeh wat tof, super leuk dat je hier bij mocht zijn!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.