HAPPY things #82

5 Comments

Hi Loves!
Vorige week vertelde ik al dat ik het een beetje druk heb. Ik wilde toen eigenijk meer vertellen over de andere events maar daar kwam ik niet aan toe. Daarom vandaag een HAPPY things met extra veel foto’s!

Persdag bij House of Rebels

Na het event bij het Lichthuis ging ik samen met Christiana naar de persdag van House of Rebels. Christiana heb ik begin dit jaar bij een ander event ontmoet. Super lieve meid en heeft ook een leuke blog genaamd ByChristiana. Neem zeker even een kijkje!

Bij House of Rebels waren heel veel merken aanwezig om de nieuwe collecties te presenteren. Ik had maar een uurtje de tijd (iets met kids ophalen) dus ik deed een super snelle ronde langs onder andere Nonique, Inika en Treets Tradition.

Binnenkort krijg ik een aantal producten ook thuis gestuurd dus dan kan ik jullie er meer over vertellen! Dit soort dagen zijn wel handig om in een kort tijdsbestek nieuwe ontwikkelingen te zien. Voor mijn gevoel komen er steeds meer “groene” merken op de markt. Fijn!

Presentatie s. Oliver So Pure

Kennen jullie s. Oliver al? Dit merk is ontzettend groot in Duitsland. Ik mocht voor het eerst een lancering van een nieuw parfum bijwonen. Ontzettend goed verzorgd event met heerlijk eten en lekkere muziek in The Hoxton.

Met So Pure wil s. Oliver het Hygge gevoel naar boven laten komen. Weet je nog dat ik begin dit jaar over dit boek schreef? Hygge is het gevoel van gezelligheid, warmte, een gevoel van thuiskomen. s. Oliver bracht een damesgeur en een herengeur uit. Ik moet zeggen dat ik ze beiden erg lekker vind ruiken!

The BrowGal

Na the Hoxton ging ik door naar Hudson’s Bay. Daar mocht ik Tonya Crooks ontmoeten van The BrowGal. Zij is de vrouw achter menig celebrity wenkbrauw.

The BrowGal heeft alle spulletjes die je nodig hebt om een mooie wenkbrauw te creëren. Uiteraard werd ik ook onder handen genomen. Zij creëerde bij mij een meer ronde wenkbrauw. Wat vinden jullie?

Meidenweekend

Tussen alle events door ging ik ook nog een weekend naar Amersfoort met tien vriendinnen. We hebben de stad lekker onveilig gemaakt, haha! ’s Middags gegeten bij Sla en Meer (aanrader!!) daarna een cocktail workshop en een terras gepakt in de zon.

’s Avonds uit eten bij Brasa en fijn gedanst met nog een aantal meiden tot laat in de nacht. De volgende dag nog een laatste activiteit. Escaperoom in een oud klooster. Zo leuk! Dit is de tweede keer dat ik een escaperoom heb gedaan. Maar deze was duidelijk spannender en leuker opgezet.

Olivia is 5 jaar!

Onze jongste dochter is 5 jaar geworden. Lekker cliché om te zeggen maar soms is het ongelofelijk hoe snel het gaat.

Gezellige traktatie voor onze Olivia :-)

Zo, lieverds! Geniet van de zondag en tot volgende week!

 

Be happy, be healthy,
Eva

5 Comments
 • bychristiana

  Beantwoorden

  He, kom ik zomaar mijn eigen naam tegen in jouw artikel, wat lief en leuk! Was ook echt een gezellige dag hè! Wat een mooie traktatie had je gemaakt voor Olivia, heel origineel. Ik vind de parfums van S. Oliver erg lekker. Ik moest even wennen aan de geur voor dames, maar ik ben inmiddels helemaal overtuigd. Ook mijn vriend heeft zijn geur al regelmatig gedragen!

 • Lesley

  Beantwoorden

  Gefeliciteerd! Wat gaat de tijd snel met van die kleintjes in huis hè :)
  Heerlijk zo’n weekendje met vriendinnen zeg! Ik had een congres afgelopen weekend, gezellig netwerken en veel opgestoken, en dat komende week nog een keer :)
  Fijne week!
  (De wenkbrauw vind ik trouwens wel heftig ;) )

 • Inge | Monsieur Mango

  Beantwoorden

  Leuke dingen heb je weer gedaan! s.Oliver ken ik wel van de kleding maar eigenlijk niet van de parfum. De parfum klinkt wel erg lekker moet ik zeggen, maar ik vraag mij af of het ook dierproefvrij is?

  • Eva

   Hoi Inge, naar aanleiding van je opmerking heb ik even nader onderzoek gedaan. Ik denk dat de parfum ook in China wordt verkocht. Dus volledig 100% dierproefvrij kan ik het niet noemen helaas :-(. Dank je wel dat je mij erop attent maakt! Heel veel liefs, Eva

 • Liset

  Beantwoorden

  Leuk als die events! Ik ben heel erg benieuwd naar de geur So Pure. Ik heb een ander parfum van S. Oliver en daar ben ik gek op! Hopen dat deze dan net zo’n succes is.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.