HAPPY things #84 | Chicago + hotspots (deel 2)

2 Comments

Hi loves!

Vorige week vertelde ik jullie al dat ik veel meer te vertellen had over Chicago. Daarom vandaag deel 2 van mijn citytrip. Ik deel weer een hoop foto’s en hotspots met jullie! Lees je mee?

Beauty in Chicago

Zoals je inmiddels wel weet ben ik dol op beauty. Van Ulta Beauty had ik weleens gehoord. Het is een soort van Sephora maar ziet er iets minder hip uit. Ulta Beauty staat bekend om de goede aanbiedingen. En soms brengen merken een product uit wat alleen bij Ulta Beauty te koop is. Ik kwam het peanutbutter and jelly palette tegen van Too Faced. Ik betaalde er 20 dollar. Normaal kost hij 36 dollar dus hij was flink afgeprijsd. Niet het allernieuwste palette maar wel met mooie warme kleuren voor deze tijd van het jaar. Love it! Ik laat in een ander artikel nog mijn aankopen zien :-).

Friends Ramen at 808 N State St

Ik heb er geen foto’s van (het was te donker) maar bij Friends Ramen hebben we twee keer heel goed gegeten. Aziatische en Koreaanse invloeden. Voor zes dollar krijg je een kleine noodlesoep. Leuk om verschillende gerechten te bestellen en samen te delen!

Goddess and the baker

Hiervan zijn volgens mij twee vestigingen in Chicago. Ook hier aten we een lekkere maaltijdsalade. Het ziet er van binnen über hip uit. Leuk om ook koffie te drinken.

Sushi @ whole foods

Whole foods is mijn ‘go to’ als ik in Amerika ben. Ben je het ongezonde eten zat dan kun je hier los gaan wat betreft biologische producten. Er is ook een grote versafdeling en de sushi’s zijn er ook goed. Aanrader!

We hebben behoorlijk wat salades gegeten. Dit was wat ons betreft de gezondste optie. We hebben een keer (avond voor de marathon) bij een “echt” Amerikaans restaurant gegeten. Dennis wilde graag een pasta eten. En op zich smaakte de pasta best goed bij de eerste paar happen. Totdat de saus opeens “binnenkwam”. Zoveel vet en suiker! De saus smaakte ook nog eens zoet. Het is gewoon een overdreven smaak, lastig om te omschrijven maar wellicht herkenbaar voor degenen die weleens in Amerika zijn geweest.

Film 

We zijn in Chicago twee keer naar de film geweest. Een keer naar IT. Ohhhhh zo eng maar zo leuk. Ik heb het eerste deel al een paar keer gezien en ik vind hem zo goed. Ik hou trouwens door die film ook echt niet van clowns. De tweede keer zijn we naar Kingsman: The Golden Circle geweest. Ook leuk! Naar de film gaan, is in Amerika wel echt anders dan in Nederland. De stoelen zijn ontzettend groot en breed. En je kunt de stoelen ook elektrisch bedienen waardoor je bijna liggend een film kunt zien.

Marathon!

En dan eindigen we natuurlijk met de grote marathon die Dennison zondag liep. Hij liep super goed. Ik ben op drie punten gaan kijken en heb hard zijn naam geroepen om hem aan te moedigen. TROTS!

Dit was het weer lieverds! Volgende week weer een HAPPY things. Ik wens jou een hele fijne zondag toe! Geniet!

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

2 Comments
  • Inge | Monsieur Mango

    Beantwoorden

    Wat tof zeg, een marathon lopen in Chicago! Super knap! Ik denk dat je echt een keer in America moet zijn geweest om je een voorstelling te kunnen maken van alles.. lijkt mij een hele andere wereld. :-)

  • Manon Boerakker

    Beantwoorden

    Wat geweldig zeg! ik ben echt jaloers op je !

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.