HAPPY things #85

3 Comments

Hoi allemaal! HAPPY things #85 alweer! Nog acht weken tot aan kerst?! Dat realiseerde ik mij afgelopen week. Bizar! Kom, we gaan snel beginnen….

MyGoodfoodshop

MyGoodfoodshop is dé nieuwe webshop voor alle gezonde boodschappen: groenten, fruit, noten en vis. Drie tot vier dagen verser dan producten in de supermarkt en thuisbezorgd door heel Nederland. MyGoodfoodshop realiseert dit met een unieke keten van familiebedrijven.

Oprichter Ruud van Rijn combineert vakmanschap van generaties met de digitale en logistieke mogelijkheden van vandaag. Door de samenwerking met Nederlandse familiebedrijven kan MyGoodfoodshop een groot en uitsluitend gezond assortiment bieden. Met een uitstekende kwaliteit en prijs dankzij de korte keten van producent naar consument.

Zo zorgt familie Ouwehand van Bertus Dekker voor de vis, familiebedrijf Bouwman van Nootkracht levert de noten en het fruit en de groenten komen van familie Dijk. Specialist Udea (het moederbedrijf van o.a. Ekoplaza) is verantwoordelijk voor de biologische producten.

Ik kreeg van deze webshop een volle tas verse boodschappen. Alle producten kon ik goed gebruiken! Ik maakte de volgende dag meteen een verse salade met bonen en couscous voor bij de pompoensoep. Heerlijk!

Op de site staan overigens ook leuke recepten. Zo kun je meteen ideeën opdoen als je een bestelling plaatst.

Van Rijn:

Ik geloof dat goed eten leidt tot langer en gezonder leven en dat gun ik iedereen. MyGoodfoodshop laat de verleiding aan suiker, zout en toevoegingen uit de (online) supermarkt links liggen. Bovendien worden de producten verser en daardoor langer houdbaar thuisbezorgd. Voor mij en mijn gezin waren de bestaande maaltijdboxen die veelal bepalen wat je eet (en waar je maar lastig vanaf komt) niet de oplossing om de hele week makkelijk gezond te eten. Ik heb gezocht naar een beter alternatief. Met MyGoodfoodshop heb ik het antwoord gevonden. Er is mooi werk aan de winkel!

Ik vind dit weer een voorbeeld van een mooi initiatief. Heb je weinig tijd om boodschappen te doen dan is dit wellicht een goede oplossing voor jou!

Receptenkaart!

Woensdag kon ik het eindelijk bekend maken! Mijn eigen recept op een receptenkaart van Terrasana. Super trots ben ik. In april/mei had ik al contact met Terrasana dus het duurde even voordat ik dit eindelijk kon vertellen. Ik vind het zó leuk! In ga er nog een artikel aan wijden met het volledige recept. Maar nu een eerste blik op het kaartje.

happy things

Verjaardag vriendin

Gisteren had ik een gezellige avond met vriendinnen. Een vriendin was jarig en besloot spontaan om iedereen ook uit te nodigen voor het eten. We waren met een kleiner clubje (onze groep bestaat uit tien vrouwen) maar natuurlijk was het niet minder gezellig. Lekker bijgekletst en heerlijk gegeten!

Update…

Nog even een korte update over mijzelf. De laatste paar weken ben ik erg druk met mijn opleiding. Het gaat allemaal best ok maar daardoor kom ik er niet aan toe om meer artikelen te ‘produceren’ voor mijn blog. Zoals jullie wel weten besteed ik heel veel aandacht aan mijn foto’s en recepten. Dat lukt even wat minder op dit moment qua tijd en dat vind ik irritant. Maar goed, dat komt wel weer wanneer de opleiding in december is afgerond. Hopelijk kan ik dan weer naar 4 artikelen per week.
Verder heb ik een beetje last van een herfstdip. Ik twijfelde even of ik dat hier ook maar meld. Maar ach, dit hoort ook gewoon bij het leven. Iedereen zal op enig moment zich even minder positief voelen. Ik heb dat nu weer. Een beetje hetzelfde gevoel als vorig jaar. Het verder willen zijn met mijn blog. Ook al heb ik dit jaar echt veel meer bereikt dan vorig jaar. Ook ik mis soms ook wel een stukje support van mijn ‘inner circle’. En er spelen nog wat andere dingetjes. Anyway, ik wou het hierbij laten want ik heb ook niet zo’n zin om te zwelgen in zelfmedelijden. Geen grote drama’s, mijn arm ligt er niet af. Maar ik wilde het toch even kort aankaarten omdat het soms lijkt alsof het leven van een ander geweldig lijkt en altijd positief is. Vooral het beeld wat ik misschien zelf creëer door social media.

Vandaag viert Dennis zijn verjaardag dus het wordt een gezellige dag met familie. Hij gaat weer een cheesecake maken dus wellicht volgende week een foto van zijn creatie ;-). Ik wens jullie een hele fijne zondag toe! Geniet! Tot volgende week…

 

Hoe is jouw week verlopen? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

3 Comments
 • Lesley

  Beantwoorden

  Ik hoop dat de herfstdip bij jou snel weer opklaart! Even klagen om het dan weer kwijt te zijn maakt je niet negatief.
  Hier zijn het drukke tijden, helaas lijdt dat tot weinig energie in de avond en heel vroeg slapen

  • Eva

   Dank je wel lieverd! XX

 • Lesley

  Beantwoorden

  He Eva, wat fijn om weer je happy things te lezen. Ik vind het persoonlijk leuk om ook wat over jou te lezen, en zeker als er even een herfstdip heerst moet je dit ook gewoon hier kwijt kunnen denk ik. En 3 of 4 artikelen… door jezelf opgelegd… voor mij geld liever 3 goede artikelen om te kiezen van je dan 4 wat mindere.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.