HAPPY things #86 | Pressday Fs Agency

1 Comment

Goedenavond allemaal!

Jeetje, het is alweer maandag. Sorry voor degenen die gisteren op mijn HAPPY things artikel zaten te wachten. Ik weet dat er een aantal vaste volgers zijn die trouw mijn artikel op zondag lezen. Vorige week was een beetje hectisch met een persdag en de foto’s die ik tussendoor nog moest produceren voor de lesdag van gisteren. Daarom een verlaat HAPPY things.

Ik dacht dat het maar meteen leuk zou zijn om mijn foto’s van de persdag te laten zien bij fs Agency. Ik moest ook een fotoreportage in elkaar zetten voor de Fotovakschool dus vandaar dat ik deze twee dingen maar heb gecombineerd. Zo hebben jullie meteen een idee wat ik precies doe met de opleiding.

De reportage moest ik maken aan de hand van de “Life rules”. Dit zijn “regels” die ooit door Life magazine zijn opgesteld om een reportage aantrekkelijker te maken.

Ok, nou bereid je voor op véél foto’s :-)

Elk jaar organiseren pr bureaus persdagen om de nieuwste collecties te laten zien. Dit was mijn eerste keer bij fs Agency!

Ik kwam Elisa tegen van Sokobeauty! Ik vroeg haar meteen even om te poseren :-)

Dominique Lap en Elisa. Dominique is de oprichtster van fs Agency.

Ik heb je gewaarschuwd. Het zijn veel foto’s! We zijn nog niet klaar!

Zo, dit was een korte impressie van de dag. Ik heb kennis mogen maken met heel veel leuke merken. Ik heb veel leuke dingen gezien die zeker passen bij een ECOCHIC lifestyle. Daar gaan jullie zeker meer van zien op mijn blog!

Voor nu, een fijne avond! En tot snel!

 

Be happy, be healthy,
Eva

1 Comments
  • bychristiana

    Beantwoorden

    Ah die Sleek adventskalender is ZO leuk! Mooie foto’s heb je gemaakt zeg, prachtig! Ik heb de persdagen dit najaar even overgeslagen;-)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.