HAPPY things #87

1 Comment
Noë 88 Colors

Hoi allemaal!

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week achter de rug? De weken vliegen écht voorbij. In HAPPY things #85 vertelde ik nog over mijn dipje. Inmiddels ben ik die dip weer te boven. Ik heb even bewust wat rustiger aan gedaan en dat heeft mij goed gedaan! Tot half december ben ik nog even druk met de Fotovakschool maar daarna kan ik weer vol aan de bak met mijn blog. Laten we meteen maar beginnen met mijn HAPPY things van de afgelopen week. Ik heb weer veel te vertellen.

YOGA weekend!

Tot mijn grote verbazing ben ik afgelopen week uitgenodigd voor een Yoga weekend in een 4* hotel. Een heel weekend krijg ik diverse workshops en ik mag blijven slapen. Ik ben zo benieuwd. Wat een luxe toch dat ik dit gewoon mag doen voor mijn blog! Uiteraard ga ik er een mooi artikel over maken. Dan kan ik het gehele programma laten zien. Zin om een weekend te relaxen!

Sint

De Sint is weer in het land. Gisteren zijn we natuurlijk naar de intocht gegaan hier in de buurt. Een drukke tijd maar wel erg gezellig! Dennis heeft al kruidnootjes gebakken met de meiden. Ik heb best wel zin in de gezellige feestdagen. Jullie?

Noë

Twee weken geleden was ik bij de persdag van fs Agency. Mijn verslag kun je hier lezen. Daar maakte ik kennis met Noë, een Nederlands merk. Het merk biedt schoenen, tassen en accessoires aan in maar liefst 88 verschillende kleuren en 44 modellen! Van basic zwart of wit naar knalgeel of pimpelpaars.

Maureen van fs Agency had echt een tof paar hakken aan en het bleek dat zij die zelf heeft samengesteld. Noë heeft namelijk de Mode Corner Collectie in het leven geroepen. In de Mode Corner Collectie kun je zelf je eigen model- en kleurkeuze maken met een super snelle levertijd. De collectie biedt zes schoenmodellen aan in zes verschillende kleuren waardoor er een kleurenwaaier van in totaal 36 paar ontstaat. De schoenen variëren van laarsjes en pumps met diverse hakdiktes en hoogtes zodat er voor elke vrouw een geschikt model te vinden is.

Het personeel in de brandstores luistert heel gericht naar waar je naar op zoek bent. Als zij het gevoel hebben niet de juiste schoen in de winkel te hebben, kunnen zij in overleg met het team in hun eigen fabriek in Italië in sommige gevallen de schoen alsnog voor jou laten maken. Hoe tof!

Noë werkt uitsluitend met natuurlijke materialen voor zowel de binnenkant als de buitenkant van de schoen. Het grootste gedeelte van de collectie bestaat uit natuurlijk gelooid ‘vintage’ kalfsleder. Ik vind dit zo leuk dat dit ik maar heb opgenomen in mijn HAPPY things!

Komende week ga ik mijn foto’s bewerken voor mijn portfolio. Dit is voor de eindopdracht van de Fotovakschool. Verder ga ik nog een toffe winactie opzetten die volgende week online komt!

Ik wens jullie nog een fijne avond toe!

 

Hoe was jouw week?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

De afbeelding van de schoen is beschikbaar gesteld door Noë 88 Colors.

1 Comments
  • Manon

    Beantwoorden

    Een yoga weekend in een vier-sterren hotel, dat klinkt echt heel goed, benieuwd hoe je het gaat vinden, en wauw je eigen schoen ontwerpen, altijd al een droom geweest!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.