HAPPY things #88

2 Comments
happy things

Hi Loves!

Kom, we duiken meteen mijn HAPPY things in. Ik heb weer veel leuke nieuwtjes met jullie te delen!

Yogaweekend en WINACTIE!

Terwijl ik dit schrijf zit ik in mijn badjas in een 4* hotel in Soestduinen. Ik ben door Hilton Hotels uitgenodigd voor een yogaweekend. Hoe HEERLIJK! Vrijdagmiddag en zaterdag (de hele dag) heb ik mijn instastories bijgehouden dus je kunt daar nog een deel van de foto’s en filmpjes zien. Het leuke nieuws is dat ik volgende week een winactie ga uitzetten. Ik mag namelijk een lieve volger (jij dus!!) uitnodigen om in december zelf zo’n heerlijk yogaweekend te ondergaan. Geheel verzorgd mét lekker eten, twee overnachtingen en diverse workshops!! Voordat ik jullie helemaal enthousiast maak. Houd even mijn blog, Facebook en Instagram in de gaten volgende week!

Mijn hele weekend is dus eigenlijk een grote HAPPY thing! Zo fijn om een weekend niks te hoeven! Dit gevoel gun ik echt iedereen.

The Curated Closet

Een tijdje geleden vertelde ik al dat ik dit boek had gekocht. Ik was er enthousiast in begonnen maar op een of andere manier kwam ik er maar niet aan toe. Ik speel al een tijdje met het idee om mijn kledingkast eens flink uit te mesten. Nu heb ik al het een en ander weg gedaan. Wat spullen naar de kringloop en de rest in de recyclebak. Nu ben ik wat verder in het boek gekomen en er staan zoveel handige tips in. Ik zal het met jullie delen als ik het boek heb uitgelezen. Ik weet bijna zeker dat iedereen wel iets uit dit boek kan halen.

Update Fotovakschool

Als jij dit leest, zit ik waarschijnlijk alweer in de klas. De een na laatste les van mijn opleiding. Vandaag duik ik de studio in en gaan we elkaar fotograferen. Ik ben heel benieuwd hoe dat nou precies werkt. Verder heb ik vorige week een softbox en studiolamp aangeschaft. Eindelijk kan ik op sombere dagen ook mooie en lichte foto’s maken. Stukje bij beetje ga ik dat fotograferen helemaal onder de knie krijgen. De komende twee weken ga ik aan de slag met mijn portfolio en ik moet nog een photoshop opdracht maken. Pffft best druk! Maar ja het komt zoals het komt. Ook hier realiseer ik mij weer dat ik best minder perfectionistisch mag zijn.

Zo, voor nu wens ik jou een fijne dag toe! Geniet van je zondag! En mocht je tussendoor willen weten waar ik mij mee bezighoud, volg mij dan via Instastories!

 

P.s. Doe je al mee met de WINACTIE? Je kunt een setje Lunchskins winnen!

 

Wat zijn jouw plannen vandaag? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

2 Comments
  • bychristiana

    Beantwoorden

    Ik ben nu ook wel benieuwd naar dat boek. Ik ben het er helemaal mee eens dat iedereen op haar (of zijn) eigen manier daar wel iets kan halen.

  • Lesley

    Beantwoorden

    Wat een leuke dingen allemaal :) yoga, fotografie. Ik ben benieuwd naar je boek review. Na gisteren een hele dag op pad geweest te zijn, met helaas lang in de file als afsluiter, vandaag een rustig dagje thuis

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.