HAPPY things #92 | gelukkig?

1 Comment
Happy things #92

Hoi Loves!

Het is zondag en weer tijd voor mijn HAPPY things #92. Nog acht te gaan en dan heb ik dus 100 artikelen gewijd aan vrolijke dingen. Bizar hè. En ook heel leuk! Deze week begon rustig. Ik had wel wat last van mijn keel. Maandag en dinsdag voelde ik mij ook niet echt top. Maar ik ben wel gewoon gaan werken. Ik had geen afspraken buiten de deur dus dat scheelde ook. Ik heb heel veel kopjes thee en heet water gedronken. Gelukkig knapte ik al snel weer op. Gisteren had ik namelijk een gezellig shopdagje gepland.

Kom, laten we maar meteen beginnen!

Shoppen in Amsterdam

Gisteren was ik met Hillmee in Amsterdam. Een paar keer per jaar plannen we samen een shopdag. Meestal kiezen we voor Den Haag. Lekker dichtbij en genoeg leuke winkels. We blijven vaak erg lang hangen in de Bijenkorf. Geen idee waarom.

Ik had twee leuke hotspots gezien voor de lunch dus het werd Amsterdam dit keer. Ik wilde naar The Avocado Show maar dat is helaas niet gelukt. Er stond gewoon een wachtrij voor de deur. Wij hadden heel erg trek dus uiteindelijk zijn we bij een noodlebar Lime Leaf beland. We hebben heerlijk gegeten dus dit was ook prima!

Daarna gingen we door naar Matcha Bar. Mijn trouwe lezers weten dat ik dol ben op matcha (groene thee). Hier worden allerlei matcha gerechten geserveerd. Denk aan wafels, cake rolls en cookies. Ontzettend yummy! Onze dag begon natuurlijk extra goed zo ;-).

HAPPY things #92

HAPPY things #92

HAPPY things #92

Boeken over geluk 

Boeken over geluk. De laatste twee jaar schieten dit soort boeken als paddestoelen uit de grond. Kennelijk zijn we allemaal op zoek naar geluk? Geluk is natuurlijk subjectief. Want wanneer ben jij gelukkig?

Ik voel mij gelukkig als ik rust heb in mijn hoofd. Als alles geordend is, zowel in mijn hoofd als in mijn omgeving. Dat lukt het best als ik niet teveel zaken inplan. En dat vind ik soms knap lastig. Het zal wel te maken hebben met onze Westerse wereld. Wie heeft er niet een lange lijst met zaken die je nog allemaal wilt doen? Ik moet eerlijk bekennen dat ik prima functioneer onder redelijke druk. Ik houd ervan om veel verschillende dingen te doen. Vandaar gezin, werk, blog, sporten en hier en daar een opleiding willen volgen. Heel soms schiet ik door en ga ik over mijn grenzen heen. Dat voel ik vaak wel aankomen hoor en dan ga ik extra vroeg naar bed en ben ik online ook iets minder aanwezig.

Laatst kreeg ik dit boek binnen, Leva. Een boekje over stress en spanningen hoe daarmee om te gaan. Wellicht haal ik er nog tips uit! Ik ga het nog met jullie delen in een volledig artikel.

Myomy do goods

Vandaag heb ik een event bijgewoond van MYOMY do good. Er is een nieuwe collectie gelanceerd en ik mocht er bij zijn. Volgende week laat ik de foto’s zien. Het is een prachtige collectie geworden. LOVE it!!

Zo, dit was mijn HAPPY things #92. Ik wilde het kort houden. Is niet gelukt ;-). Hopelijk vind je dat niet erg. Ik wens jou een hele fijne zondag toe. En tot volgende week!

ps. Doe je al mee met de winactie om het boek De edele kunst van NOT GIVING A F*CK te kunnen winnen?

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week?

 

Be happy, be healthy,
Eva

1 Comments
  • Lesley

    Beantwoorden

    Al bijna 100 happy things inderdaad :) op zich al iets om blij van te worden! Wat heerlijk zo’n dagje shoppen.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.