HAPPY things #93 | MYOMY event

5 Comments
Happy things #93

Hi Loves!

Hoe is het met jou? Heb je een goede week achter de rug? Hopelijk ben jij niet geveld door de griep? Er zijn namelijk zóveel zieken om mij heen. Ik probeer zo gezond mogelijk te eten zodat mijn weerstand op peil blijft. Hopelijk lukt dat!

Laten we maar beginnen met mijn HAPPY things #93!

Happy things #93

MYOMY event

Afgelopen zondag was ik bij Soul Salon. MYOMY do goods presenteerde daar onder andere de herst-/wintercollectie 2018-2019 en ik mocht daar bij zijn! Inmiddels heb ik een bijzondere band opgebouwd met dit merk. Mijn allereerste MY PAPER BAG heb ik al een aantal jaren en hij blijft mooi. Het leer wordt eigenlijk alleen maar mooier.

MYOMY ontwerpt sinds 2007 duurzame tassen en accessoires en past helemaal in een ECOCHIC lifestyle!

Happy things #93

Naast de nieuwe collectie komt MYOMY met iets innovatiefs. Een materiaal gemaakt van paddestoelen dat eruit ziet als leer maar ook daadwerkelijk zo voelt. Ik mocht als een van de eersten dit materiaal bekijken en voelen.

Happy things #93

Vanuit de wortels van de paddestoel groeit dit materiaal in 9 dagen tot een speciale laag. Deze laag wordt dan bewerkt en vormt zo een lapje.

Happy things #93

De eerste teststukjes zijn geverfd met groene thee. Hiervan is een tasje gemaakt en hopelijk mag ik dit samen met een aantal anderen testen. Het moet flink gebruikt worden om te kijken of het ook echt werkt in de praktijk. Spannend zo’n ontwikkeling! En dit zou zomaar de beste optie kunnen zijn voor veganisten. Ik houd jullie op de hoogte!

Happy things #93

Happy things #93

Verder natuurlijk een aantal prachtige tassen uit de nieuwe collectie die vanaf augustus (onder voorbehoud) verkrijgbaar zullen zijn. Persoonlijk vind ik deze tas erg mooi! Perfect voor een werkdag met een groot vak voor mijn laptop. Maar ook agenda, pennen en wat lipsticks ;-).

Happy things #93

Happy things #93

De nieuwe kleuren zijn onder andere warm cognac, bordeaux en een diepblauwe kleur. Uiteraard gebruikt MYOMY alleen duurzaam gelooid buffelleer.

Happy things #93

Heerlijke vegetarische ‘pizza’

Gisteren had ik tijdens de lunch dit gerecht bedacht. Op een verse bodem van de Turkse bakker. Het is een verse ‘pizza’ met avocado, broccoli en paprika. Super lekker en gezond! Ik zal dit recept nog met jullie delen. YUMMY! Beloofd!

En verder eet ik de laatste week dit heel vaak als ontbijt. Een granenpap met fruit. Soms voeg ik nog een detoxpoeder toe van Biotona. Deze granenpap van Lidl is prima! Het bevat alleen granen en een beetje zout. Ik voeg zelf warme plantaardige melk toe. Het vult ontzettend en ik heb geen gekke dips meer of ontzettend trek in zoet. Fijn!

Hier moet natuurlijk nog plantaardige melk bij ;-).

Vandaag staat er niet heel veel op de planning. Het een en ander opruimen, foto’s maken en de was. Ook dat gaat weer door. Zijn jullie stiekem ook toe aan meer zon? Ik wel ;-).

Ik wens jou een fijne dag toe en tot volgende week!

ps. Doe je al mee met mijn WINACTIE? Ik geef namelijk een travelkit weg van SMPL t.w.v. €84,-!

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

5 Comments
 • Lieke van Veen

  Beantwoorden

  Die tassen van Myomy zijn echt super mooi!

 • Kim

  Beantwoorden

  De tassen vind ik zo mooi! Al een paar jaar wil ik er een kopen, maar steeds stel ik het toch weer even uit. Het design, love it!

 • Rachelkromdijk

  Beantwoorden

  Het ziet er super leuk uit zeg, mooie foto’s heb je ook gemaakt.
  Fijn weekend nog!

 • Marlies

  Beantwoorden

  Wat mooi, dat paddenstoelenleer! Echt leuk, ik ben heel benieuwd.

  • Eva

   Ja gaaf hè! :-)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.