HAPPY things #94

6 Comments
happy things #94

Hi Loves!

Heerlijk zondag en natuurlijk weer tijd voor mijn HAPPY things #94! Fijn dat je de tijd neemt om mijn artikel weer te komen lezen. Afgelopen week was ik een beetje onrustig. Ik ben, denk ik, heel erg toe aan de zon. Sowieso vind ik februari altijd een lastige maand. Voor mijn gevoel duurt de lente nog zo lang. Heb jij daar ook last van?

Maar goed, ik ga gewoon vrolijk door met HAPPY things. Ten slotte is positief blijven het halve werk. Die lente komt wel. Laten we beginnen!

De trendkleuren 2018!

Ben je al een beetje bezig met de lente en wat je dan wilt dragen? Ik al wel hoor. Ik ben toe aan de lente. Aan zon, aan frisse kleuren. Pantone stelt elk jaar dé trendkleuren vast en ik vind het altijd leuk om alvast te bedenken wat ik wil dragen in de lente en de zomer. Een van die trendkleuren is Ultra Violet, een vrij harde kleur paars. Maar ook Cherry Tomato. Ook zie wat lichtere pastelkleuren voorbij komen zoals Nile Green en Pink Lavender. Pastelkleuren staan mij niet echt. Het maakt mijn huid wat assig. Alhoewel ik wel een heel cool roze pak op het oog heb die ook vrij licht is. Misschien kom ik er nog op terug ;-).

At home work-out

De hele maand januari ben ik al bezig met gezonder eten. Dat lukt best goed, op een zak chips in het weekend na dan. En ik eet doordeweeks ook weleens een koekje of een stuk chocolade. Ik houd mij aan de 80/20 regel en dat gaat goed. Ook sport ik een keer in de week in de sportschool. Ik volg dan een lesje bodypump. Maar ik merkte dat ik nog niet voldoende resultaat zag. Als je mij al wat langer volgt dan weet je dat ik vorig jaar flink aan de slag ben gegaan met een app op mijn telefoon. Ik doe dan gewoon work-outs thuis aan de hand van een app. Die oefeningen doe ik dan bijna elke dag. Het verschilt een beetje hoe lang ik bezig ben. Soms maar een kwartier en soms pak ik 40 minuten. Het ligt eraan hoeveel tijd ik heb.

Ik ben sinds zondag weer begonnen en sport dus bijna elke dag. En ik moet zeggen dat ik al wel verschil zie. Ik denk eerlijk gezegd toch dat elke dag iets doen meer effect heeft dan een keer de week in de sportschool helemaal los gaan. Ik doe geen ‘before and after’ foto’s. Dat gaat mij iets te ver om te delen. Je moet mij maar op mijn woord geloven ;-).

Oh ja, de reden waarom ik weer zo aan de slag ben gegaan is omdat ik in december niet zo gezond bezig ben geweest. Bovendien wil ik dit jaar proberen die work-outs als een gewoonte te laten inslijten. Normaal gesproken krijg ik altijd een ‘stressmomentje’ als ik weet dat ik weer in bikini moet. Dat is ergens in april ofzo. Maar ik dacht, laat ik dit anders gaan doen. Ik voel mij trouwens ook gewoon beter als ik sport dus het is zeker ook een mentaal ding.

Zo, dit waren weer mijn HAPPY things #94. Ik wens jou een hele fijne zondag toe. Tot volgende week!

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week?

 

Be happy, be healthy,
Eva

6 Comments
 • Lesley

  Beantwoorden

  Wat leuk om te lezen wie de trendkleur van het jaar vaststelt. Hier had ik geen idee van, even wat over opgezocht. Ik ben ook toe aan meer daglicht op een dag, zeker nu ik lange reistijd elke dag heb! Zon, kom maar op :)

  • Eva

   Jaaa….zon :-)

 • Rachel

  Beantwoorden

  Wat heb je dit toch weer fijn geschreven zeg, ik sport 2 keer in de week, soms een groepsles soms gewoon knallen met krachttraining! Verder hoelahoepen thuis.

  • Eva

   Thanks Rachel! Wat ben jij goed bezig!

 • Marieke

  Beantwoorden

  Ik sport ook thuis, (vrijwel dagelijks) en ik merk dat het voor mij veel beter werkt dan wanneer ik naar de sportschool zou gaan. Ik zet gewoon een youtube workout op via de tv en gaan met die banaan :-) Een bikini body heb ik nog lang niet, maar ik zie wel al resultaat. En het allerbelangrijkste: ik voel me ook gewoon veel beter. Fijne zondag!

  • Eva

   Ah fijn Marieke dat het voor jou ook werkt! XX

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.