HAPPY things #96 | Babassu Skin Gym event

1 Comment
happy things #96

Hi Loves!

Vandaag heb ik weer een HAPPY things #96 voor jullie. Vorige week kwam er een winactie online maar het wordt weer eens tijd om een update te geven!

Inpakken…

Komende week vertrek ik met mijn meiden naar Hong Kong. Dennis blijft thuis dus het wordt een spannende reis. Gelukkig zijn de meiden al wat ouder dus ik verwacht niet echt problemen. Dit weekend ben ik vooral aan het wassen en inpakken. Afgelopen week was het ook erg druk op werk dus ik ben toe aan een week zon en lekker eten. Heerlijk! Ik zal mijn Instastories bij gaan houden dus als je het leuk kun je mij via Instagram volgen!

Event Babassu Skin Gym

Vorige week bezocht ik eindelijk weer eens een event! De afgelopen maanden heb ik er een aantal moeten afslaan omdat het gewoon niet uitkwam qua tijd. Bij Babassu in Den Haag ben ik al eens eerder geweest. Ik mocht toen een heerlijke gezichtsbehandeling ondergaan. Ook verkoopt Babassu prachtige nichemerken zoals Tata Harper. Het wordt hoog tijd dat ik daar eens wat van ga proberen. Ik heb al zoveel goede verhalen gehoord over dit natuurlijke (organic!) skincare merk.

Maar goed, dit event stond in het teken van de lancering van Skin Gym. Dit is een total work out voor de mimische spieren in het gelaat en de hals, die samen zorgen voor stevigere gezichtsspieren en scherpere contouren. Babassu Skin Gym kun je altijd en overal doen: thuis, op werk, in de auto of voor de tv. In combinatie met de juiste voeding, supplementen, gezichtsbehandelingen en skincare is Babassu Skin Gym onmisbaar in een totaalprogramma voor ‘healthy aging’! Klinkt goed hè!

Training van de gezichtsspieren is essentieel om verslapping tegen te gaan. Babassu Skin Gym richt zich effectief op vier zones: het voorhoofd en de ogen, kin en hals, de mond en de wangen.

“Skin Gym is een natuurlijk alternatief voor botox en fillers”, aldus Babassu ‘skinstructor’ Mila. “Het werkt gericht tegen de welbekende fronsrimpels, onderkin en kraaienpootjes rondom de ogen. Door dagelijks je gezicht te trainen versterk je de spieren aanzienlijk en stimuleer je de doorbloeding. Met als resultaat een jeugdigere uitstraling en een mooie gezonde glow.”

Tijdens de introductie kregen we uitleg over de oefeningen en we hebben ook een aantal keer geoefend. Heel leuk om te doen eigenlijk! Ook heb ik laatst een sessie laten zien op Instagram. Ik kreeg daar veel vragen over.

Wil je ook meedoen? Op de website SkinGym.nl vind je de verschillende oefeningen. Via korte, heldere video’s legt de Babassu skinstructor uit hoe je zelf op elk gewenst moment van de dag je gezicht kunt trainen. Door je aan te melden voor de Skin Gym-nieuwsbrief ontvang je wekelijks nieuwe oefeningen en handige tips. Babassu organiseert ook regelmatig Skin Gym Masterclasses op locatie en je kan een privé sessie boeken met de Babassu skinstructor.

Ik ga zeker nog een keer een Masterclass volgen. Ik ben benieuwd wat ik allemaal nog kan leren!

Zo, vandaag nog de laatste dingetjes inpakken en dan morgen nog een dag werken. Uiteraard komen er wel artikelen online deze week. Het kan zijn dat ze iets later komen maar dat komt dan door het tijdsverschil. Zie ik je via mijn Instagramaccount komende week?

 

Ik wens jou een fijne dag toe! Geniet!

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week?

 

Be happy, be healthy,
Eva

1 Comments
  • Lesley

    Beantwoorden

    Wat een heerlijk vooruitzicht heb jij zeg! Heel veel plezier samen volgende week, geniet ervan! Onverwacht hebben we het weekend toch geen afspraken, en nu is er opeens tijd ‘over’ :) zo fijn om wat te fröbelen in huis

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.