HAPPY things #97 | Hong Kong, PIXI event…

0 Comment
happy things #97

Hi loves!

Oeps, het is veel te lang geleden dat ik een persoonlijke update heb geschreven. Sorry! De afgelopen weken waren weer bijzonder druk en leuk. Zo was ik anderhalve week geleden in Hong Kong. Waar het overigens 25 graden was (en soms iets warmer zelfs!). Inmiddels is de vakantie voorbij. Ik werd meteen in het diepe gegooid want afgelopen week gaf ik twee presentaties voor werk en had ik op woensdag een super leuk event bij Babassu in Den Haag. Je begrijpt dat ik dit weekend even moest bijkomen. Inclusief dutje op de zaterdagmiddag en mijn was voor de hele week bijwerken ;-).

Goed, laten we nu maar beginnen met HAPPY things #97! Ik heb extra veel foto’s voor jullie!

Hong Kong

Als je mij via Instagram volgt (instastories) dan heb je waarschijnlijk al wat foto’s en filmpjes voorbij zien komen. Ik was daar samen met mijn ouders en mijn twee dochters! We verbleven in het dorp waar mijn vader heeft gewoond dus extra bijzonder om dit allemaal te kunnen delen met Emma en Olivia. Ze hebben het zó leuk gehad. Elke dag heerlijk eten (liefde voor Chinese food), shoppen en warm weer! Ik ben in Nederland geboren maar als ik in Azië ben dan voel ik mij toch ook thuis. Dat gevoel is niet uit te leggen. Het is precies hetzelfde gevoel als je hier landt met het vliegtuig en de frisse wind je tegemoet komt in de gate. Als ik daar ben, heb ik echt zo’n joepiegevoel! We zijn trouwens ook een dag naar Disney geweest. Ook dat was een heerlijke dag. Beetje overprikkeld was ik wel na zo’n dag maar de meiden vonden het geweldig. En daar gaat het ten slotte om ;-). Ok, nu volgen wat foto’s van onze trip!

happy things #97

happy things #97

happy things #97

happy things #97

Over shoppen gesproken, in Hong Kong kun je de gekste beautygadgets kopen. Twee van mijn favoriete winkels heb ik daar bezocht, Miniso en Muji. Ik kijk altijd mijn ogen uit. En natuurlijk heb ik ook het een en ander ingeslagen. Vroeger sleepte ik Dennis ongeveer elke SaSa in die ik tegen kwam. SaSa is te vergelijken met de Aziatische Sephora.

PIXI event

Afgelopen woensdag was ik uitgenodigd voor het event van Pixi bij Babassu in Den Haag. De nieuwste producten voor de lente werden gelanceerd en ik mocht daar bij zijn!

Amanda Bell (zie filmpje!) gaf een tutorial hoe je de producten kunt aanbrengen. Ontzettend knap hoe zij iemand mooier kan maken zonder zichtbare dikke lagen make-up. Hier houd ik echt van!

PIXI is trouwens cruelty free en voor zover ik kan beoordelen wordt het niet in China verkocht. Maar ik heb maar een klein onderzoekje verricht dus mocht dat anders zijn dan hoor ik het graag!

Een kleine selectie van de producten tijdens het event.

Overigens ga ik nog een volledig artikel met reviews maken dus meer inhoudelijke informatie volgt zo snel mogelijk. Mocht je alvast de collectie willen bekijken, ga dan snel langs Babassu. Het volledige assortiment dat in Nederland wordt verkocht is daar te zien in een mooie display. De medewerkers helpen je graag om een goede keuze te maken. PIXI is trouwens ontzettend betaalbaar. De prijzen variëren tussen de 15,- en 35,- (voor het duurste product).

Onverwachts lunchen met Emma

Op de meeste woensdagen ben ik gewoon thuis met mijn twee dochters maar dit keer ging Olivia spelen bij een vriendinnetje. Ik ging dus onverwachts lunchen met Emma. Zo gezellig om wat uurtjes met haar alleen door te brengen. Ik merk trouwens dat ze echt groter wordt. De gesprekjes worden anders en de fysieke aandacht die jonge kinderen nog echt nodig hebben wordt ook minder. Nog even en ik heb een tienerdochter die mijn make-up inpikt ;-).

Zo, dit was een extra lange HAPPY things om het met jullie goed te maken. Tot volgende week weer!

 

Hoe was jouw week? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

0 Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.