HAPPY things #98| Blogmoe, events…

2 Comments

Hi Loves!

Oef, dit is lang geleden. Een persoonlijke update in de vorm van HAPPY things #98! Ik zal maar meteen eerlijk zijn. Ik heb de laatste tijd niet zoveel inspiratie om dit artikel te schrijven. Dat is meer een gevoel hoor want ik maak genoeg leuke dingen mee. Maar op een of andere manier kost het mij de laatste weken veel moeite om het een en ander op te schrijven. Zou ik een beetje blogmoe zijn?

Afgelopen weken ben ik bijvoorbeeld ook weer fanatiek aan het sporten in de sportschool. En ik moet eerlijk bekennen dat dat ook wel heel fijn aan voelt. In plaats van op de bank weer achter mijn laptop duiken. Ik ben benieuwd of meer mensen dit gevoel hebben, weinig inspiratie…

Maar goed, meestal duurt dit gevoel maar heel even bij mij. Laten we maar beginnen met mijn HAPPY things. Ik heb namelijk een paar hele leuke events mogen bijwonen!

Molton Brown Event

Molton Brown breidt speciaal voor Moederdag 2018 de Orange & Bergamot collectie uit met drie nieuwe body producten en een vernieuwde Eau de Toilette. Ik mocht bij de perslancering zijn en oh wat was het weer fijn verzorgd.

Dr Hauschka masterclass

Ik bezocht samen met een vriendin een masterclass van Karim Sattar. Hij is dé make-up artist van Dr. Hauschka. Ik heb hem al eens eerder ontmoet. Wat een fantastische man is dat toch. Zo enthousiast en hij kan prachtige looks maken. Hier een impressie van de middag.

 

Volgende week volgen nog meer foto’s van andere events! Doe je trouwens al mee met de winactie om een geweldig palet van Dr. Hauschka te winnen? Nee? Klik dan even hier ;-)! 

Mocht je sneller wat updates van mij willen zien, volg mij dan via Instastories. Ik plaats elke dag wel wat foto’s!

 

Wat waren jouw HAPPY things van de afgelopen week?

 

Be happy, be healthy,
Eva

2 Comments
  • Lesley

    Beantwoorden

    Wat vervelend te horen dat je in een blog schrijf dip zit! Misschien helpt het om de ‘verplichting’ van het aantal blogs per week dat je wilt schrijven wat meer los te laten? Liefs!

  • Marieke

    Beantwoorden

    Ik herken het wel een beetje. Gebrek aan inspiratie heb ik niet zozeer, maar ik heb het vooral erg druk, waardoor ik ’s avonds niet altijd de energie heb om nog een artikel te schrijven. Er komt gewoon niks meer uit :-) Verder heb ik ook een aantal leuke events meegemaakt de afgelopen tijd. Altijd erg leuk!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.