HAPPY things #99 | jarig, Face Forward event…

2 Comments
happy things #99

Hi Loves!

Vandaag even een HAPPY things #99 op maandag. Gisteren kwam namelijk een winactie online waarbij je een heerlijke kuurbox kunt winnen met cold pressed juices en powershots om jezelf een boost te geven! Doe je al mee (via deze link)?

JARIG!

Jaja, deze dame is 36 jaartjes jong geworden! Inmiddels heb ik het twee keer gevierd. Een keer met familie en een keer met vriendinnen. Zo gezellig :-). Dennis had als verrassing zelfs een hightea geregeld. YUM! Ik vier trouwens altijd mijn verjaardag. Je eigen geboortedag hoor je gewoon te vieren (vind ik dan…). Feestje toch dat je gewoon weer een jaartje erbij mag tellen. Ik heb trouwens hele mooie kettingen met bedels van ANNA+NINA gekregen. Die zul je vast nog wel voorbij zien komen hier of op een instagrampost.

Event Face Forward

Vorig jaar bezocht ik voor het eerst het Face Forward Event. Ook dit keer mocht ik erbij zijn en wat een feestje! Er waren drie merken die een presentatie gaven over hun eigen merk, LEBON, Malin + Goetz en dr. Jackson. Drie geweldige ‘groene’ merken die echt perfect bij mij en mijn blog passen. Van deze merken gaan jullie zeker meer horen en lezen.

De komende weken zullen de artikelen misschien op een andere dag op mijn blog komen. Vorige week vertelde ik al dat ik een beetje last heb van een blogdip. Misschien dat het door de drukke weken komt hoor. Ik heb daarom besloten om iets meer aan mijn lijf te denken en de druk voor mezelf iets los te laten. Ik probeer nog steeds drie artikelen per week (7 dagen) online te zetten. Maar het kan ook een dagje later worden. Hopelijk heb je hier begrip voor en blijf je mijn blog gewoon gezellig bezoeken!

Ik wens je in ieder geval een hele fijne week toe! Via Instagramstories post ik elke dag wat persoonlijke foto’s dus mocht je mij daar willen volgen, ook leuk!

 

Hoe was jouw week? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

2 Comments
  • Lesley

    Beantwoorden

    Happy things 99 alweer! Nog gefeliciteerd :) met je verjaardag. Wat een lekkere allemaal op die foto!!

    • Eva

      Dank je wel Lesley!! Geniet van de zon ;-) XX

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.