HAPPY things #101 | Meet The Makers Event

2 Comments

Hi Loves!

Hoe gaat het? Heb je een leuke week gehad? Deze week was voor mij een erg drukke week. Een event, spulletjes bij elkaar verzamelen voor Koningsdag. En dat allemaal tussen de wekelijkse dingen door. Kom, laten we maar meteen beginnen met HAPPY things #101!

Koningsdag

Ahh wat een leuke ochtend heb ik gehad. Ik ging samen met Emma voor het eerst op de rommelmarkt staan met onze spulletjes. Ik roep al twee jaar dat ik dat eens wilde doen en eindelijk is het gelukt. Ik had behoorlijk wat speelgoed, boeken en kleding verzameld. We hebben een leuk zakcentje verdiend. De meiden willen een trampoline in de tuin… (oh jee ;-)).

Meet The Makers Event

Dinsdag ging ik weer een ochtend naar Amsterdam. Ik was uitgenodigd voor het Meet The Makers Event. Dit event stond in het teken van het ontmoeten van de mensen achter een merk. Een aantal merken kende ik al zoals Loveli en Naturalis by Yerba Vita. Super leuk om nu de oprichters te mogen ontmoeten. Verder ontdekte ik een aantal andere merken waar ik zeker meer over wil weten.

Minerale make-up van Sandstone. Ik heb de foundation bekeken. Ontzettend goed gepigmenteerd. Ik ga proberen om een foundation in huis te halen om het hier ook te laten zien.

Natuurlijke oliën van Chi met EKO keurmerk.

Naturals by Yerba Vita gebruik ik nog steeds! Fijn merk!

Net nieuw op de markt. The Tides is pas drie maanden geleden geïntroduceerd. De producten bevatten magnesium. Ik moet mij er nog in verdiepen maar dit schijnt een hele goede werking te hebben op het lichaam. Hier ga je zeker meer over horen!

Groot fan van LOVELI hier! Ik heb ook een nieuwe deodorant gekregen in mijn goodiebag dus die gaat meteen naar mijn badkamer. Als je op zoek bent naar een goede natuurlijke deodorant dan is dit zeker een aanrader.

En dit merk Sara Rosalie. Oei wat een mooie verpakkingen allemaal! De producten worden in Nederland gemaakt. De vrouw achter dit merk (Sara Rosalie dus) komt uit Texel en wilde graag lanoline gebruiken vanwege de verzorgende eigenschappen. Ik ga hier zeker meer van proberen dus wordt vervolgd.

Nog even een huishoudelijke mededeling. De komende twee weken zijn de meiden vrij van school. Ik wil even volop aandacht hebben voor Emma en Olivia. Daarom komt dit artikel op zondag de komende weken even te vervallen. Natuurlijk staat er wel een ander artikel online dus blijf vooral gezellig langskomen ;-)!

Ik wens jou een hele fijne week toe!

 

Hoe was jouw week? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

2 Comments
  • bychristiana

    Beantwoorden

    Oh wat leuk om tijdens zo’n event weer kennis te maken met allemaal nieuwe merken. Althans, voor mij zijn ze allemaal nieuw! Ik kreeg van de week ook nieuwe natuurlijke deo’s binnen van The ohm collection, dus daar ben ik ook erg benieuwd naar. En…gaat ‘ie er komen? De trampoline?

    • Eva

      Ja heel leuk! Ohhh daar ben ik ook benieuwd naar zeg. Haha we zijn er nog niet helemaal uit… XX Eva

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.