Ik ben creatief | WINACTIE!

2 Comments
ik ben creatief

De afgelopen maanden heb ik een stuk minder artikelen geproduceerd dan voorheen. Die rust had ik nodig om mijn eigen creativiteit weer aan te wakkeren. Op een gegeven moment kreeg ik niks echt op papier. De woorden zaten wel in mijn hoofd of ik had een bepaald kader voor ogen. Maar een compleet verhaal ervan maken, nee dat lukt even niet.

Ik las dit boekje: Ik ben creatief van Harriet Griffey en de puzzelstukjes vielen op zijn plek. Het boekje geeft veel achtergrondinformatie en uitleg hoe je creatiever kunt leven. Maar ook waarom dat proces soms niet loopt zoals je zou willen. Creatief zijn is het vermogen om iets nieuws te scheppen.

creatief

Ik heb geleerd dat dat alleen kan als je jezelf voldoende rust gunt. Pas dan komt er weer energie vrij om over andere dingen na te denken, om creatief te zijn.

Creativiteit helpt iedereen, op de werkvloer of in je persoonlijke leven. Én iedereen kan creatief zijn, of leren te worden. In dit frisse (cadeau)boekje legt Harriet Griffey op een hele praktische manier uit hoe je – ongeacht je leeftijd of aangeboren talent – creatiever kunt leven. Aan de hand van tips, die vrolijk geïllustreerd zijn, zie je welke factoren een rol spelen en hoe jij jouw creativiteit kunt aanwakkeren.

+++WINACTIE Ik ben creatief!+++

Wat kun je winnen?

Ik mag namens de uitgever het boekje Ik ben creatief van Harriet Griffey weggeven.

Hoe maak je kans op het boekje?

Volg deze stappen:

 • Like mijn pagina De Appel van Eva op Facebook (Blauw duimpje ;-))
 • Laat hieronder een leuke reactie achter en laat weten waarom jij wilt winnen!

Ik zou het enorm lief vinden als je mijn bericht op Facebook over deze winactie wilt ‘liken en delen’. Dit vergroot natuurlijk jouw kans op een boekje.

Wil je meedoen via mijn Instagram, dan kan dat ook. De winactie staat ook daar open!

Je kunt meedoen tot en met zondag 9 september 2018. Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik met jou contact op kan nemen. Jouw e-mailadres gebruik ik uiteraard alleen om contact op te nemen.

 

Be happy, be healthy,
Eva

2 Comments
 • Patricia M

  Beantwoorden

  Ik heb zelf ook een blog en merk dat ik de laatste tijd een beetje in een creatief dal zit. Daarnaast liggen de knutselspullen thuis ook te verstoffen en weet ik gewoon even niet waar ik moet beginnen. Ik schrijf inmiddels wel weer, maar ik heb ontzettend veel behoefte aan wat hernieuwde creatieve energie en ik ben super benieuwd of dit boek dit teweeg zou kunnen brengen :)

 • Anita te Gussinklo

  Beantwoorden

  Ik ben best wel creatief maar tips zijn altijd welkom.
  Ik heb de actie gedeeld op Facebook

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.