Inspirerend leven bullet journal + WINACTIE!

42 Comments
bullet journal

Ben jij al bezig met jouw doelen voor 2018? Zoals je wellicht hebt gelezen heb ik eind december mijn doelen opgeschreven voor dit jaar. Ik heb gemerkt dat wanneer ik mijn doelen helder formuleer, ik eerder deze doelen behaal. Soms ligt het ook in de kracht van de herhaling. Zolang ik maar vaak genoeg een bepaald doel voor ogen heb, hoe meer ik daarvoor doe. Zo wil ik heel graag wat extra sparen dit jaar. Om dat doel te bereiken heb ik bijvoorbeeld een bepaald bedrag per maand vastgelegd door middel van een automatische incasso. Zo is het geld al ‘doorgesluisd’ naar mijn spaarrekening voordat ik het kan opmaken ;-).

bullet journal

Het helpt om jouw doelen kort te formuleren en door middel van Bullet Journaling kan dat! Dit leuke boekje van Inspirerend Leven zorgt ervoor dat jij jouw eigen versie van een agenda, dagboek, lijfboek of journal kan maken. Of wat dacht je van een combinatie hiervan?

bullet journal

Jij bepaalt hoe het boekje eruit ziet. De pagina’s zijn bedrukt met lichte puntjes. Hierdoor kun je heel gemakkelijk lijnen trekken. Zo maak je het boekje persoonlijk zodat het voor jou werkt.

Wat is een Bullet Journal eigenlijk? Het is een volledig gepersonaliseerd organisatie systeem. Op de eerste pagina maak je een index. Daar schrijf je op hoe de inhoud van jouw journal eruit komt te zien. Daarna komen pas de pagina’s die voor jou belangrijk zijn zoals je agenda, lijstjes, afspraken en doelen. Het lijkt ingewikkeld maar dat valt echt mee. Op YouTube vind je trouwens heel veel voorbeelden. Leuk om te zien!

bullet journal

Achterin het boekje staan diverse voorbeelden hoe jij het boekje kan indelen. Heb jij al een idee hoe jij jouw Bullet Journal zou kunnen vullen?

++++++WINACTIE Bullet Journal++++++

Wat kun je winnen? 

Ik mag namens het platform Inspirerend Leven twee Bullet Journals weggeven! Twee lieve mensen mag ik dus blij maken met zo’n boekje ter waarde van €9,99.

Wil jij snel aan de slag met jouw goede voornemens voor 2018? Lees dan snel even verder hoe je meedoet.

Hoe maak je kans op een Bullet Journal?

 • Like mijn pagina De Appel van Eva op Facebook (Blauw duimpje ;-))
 • Laat hieronder een leuke reactie achter en laat weten waarom jij wilt winnen!

Ik zou het enorm lief vinden als je mijn bericht op Facebook over deze winactie wilt ‘liken en delen’. Dit vergroot natuurlijk jouw kans op de set!

Je kunt meedoen tot en met vrijdag 19 januari 2018. Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik met jou contact op kan nemen.

That’s it!

Wat is jouw doel voor 2018? En doe je mee met de winactie om ook een Bullet Journal te kunnen winnen?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

De Bullet Journals in dit artikel zijn door Inspirerend Leven ter beschikking gesteld.

42 Comments
 • Claudia Diependaal

  Beantwoorden

  Oeps ik zie dat deze al is afgelopen. Geeft niets gefeliciteerd winnares! Daarom kon ik er al een gebruiken haha. Die hersens van mij joh ?

 • Femke

  Beantwoorden

  Ik zou deze mooie bulletjournal gebruiken om alles wat goed gaat op te schrijven. Hoop dit jaar eindelijk uit mijn burnout te komen. Dus ga focussen on the good things en ze ook opschrijven om zo meer stil te staan en het meer te waarderen wat er goed gaat.

 • Carlijn

  Beantwoorden

  Ik heb alle stappen gedaan lijkt me zo leuk om te winnen voor m’n zus ze wil er al heel lang 1?

 • Djeanine

  Beantwoorden

  Mijn perfectionisme loslaten

 • Willie

  Beantwoorden

  Wat ik hierboven teruglees is precies de reden dat ik kans wil maken op het winnen van één van de twee bullet journals. Ik wil ook graag mijn voor 2018 gestelde doelen vastleggen en het proces bijhouden om de doelen zo te bereiken. Wat is nou een leuker boekje om dat in te doen dan dit inspirerende bullet journal?

 • Marlies

  Beantwoorden

  Wat heb je een leuke blog! Ik ga je zeker volgen. Mijn grote doel voor 2018 is om mijn eigen blog op te zetten en ook vol te houden om te schrijven. Het opzetten is al gelukt, nu het volhouden nog. Ik ben niet zo’n ster in plannen en daarom ben ik bang dat ik bv artikelen vergeet te schrijven. Met zo’n mooie bullet journal zal het vast makkelijker gaan!

 • Lieke van Veen

  Beantwoorden

  Het lijkt me super fijn om een bullet journal te winnen. Mijn doel voor dit jaar is om weer structuur aan te brengen in mijn leven. Eindelijk weer te starten met een een nieuwe baan en deze te combineren met een thuis opleiding.

 • Tamar

  Beantwoorden

  Heel heel heel graag zou ik dit super leuke boekje willen winnen♡ zou mij ontzettend helpen bij het behalen van mijn doelen.

 • Barbara Bouman

  Beantwoorden

  Pfff ieder jaar denk ik, ik moet er mee aan de slag… ieder jaar denk ik achteraf had ik niet beter mijn best moeten doen. Dit jaar denk ik weer ik weet dat ik t kan. Zou leuk zijn als ik mijn onrust op papier kon zetten en mijn behaalde doelen fysiek te zien… want ze zijn er wel degelijk!! Dit lijkt me super mooi!!

 • Melanie

  Beantwoorden

  Ooh Eva, wat een leuke winactie!!! Grote fan van Inspirerendleven.nl en van jou Eva :) ik ben fervent non-fictie boekenlezer en recenseerde al enkele boeken op inspirerend leven. Gezien ik geveld ben geweest door chronische stress in mijn lichaam, is mijn doel voor 2018 simpel en gewoon: balans vinden én behouden. Daarvoor dient deze journal, oplijsten van “books to read” + tips wat ik eruit leer.

 • Chantal

  Beantwoorden

  Het lijkt me super gaaf een kansje te wagen om z’n bullet journal te mogen winnen
  Ik heb me laatste tijd steeds meer verdiept in de bullet journal en doordat ik heel chaotisch ben en zware ADHD heb lijkt de bullet journal ideaal voor mij dan heb ik 1 boekje voor diverse doeleinden en doordat het in 1 boekje is het ook minder chaotisch
  Ik wil iedereen die meedoet heel veel succes wensen??

 • Veronique

  Beantwoorden

  Ik begin in Februari aan een nieuwe opleiding, en dat belooft een druk jaar te worden. Het zou me daarom geweldig lijken om in deze prachtige bullet journal mijn jaar te kunnen plannen met hopelijk een diploma uitreiking om mee af te sluiten.

 • Mariska

  Beantwoorden

  Wat leuk! Ik wil heel graag starten, maar ik heb echt voorbeelden nodig. Zo te zien zitten er volop in dit boekje. Heel tof. Doelen heb ik overigens zat, dus genoeg om leuk uit te werken.

 • Carlijn

  Beantwoorden

  Lijkt me leuk voor een vriendin die hem al heel lang wil maar hem nergens kan winnen ?

 • Eva

  Beantwoorden

  Wat een super actie en prachtige kaft en ook helemaal mijn kleuren!
  Ik zou graag een bullet journal willen winnen om zo gestructureerd aan mijn (tussen)doelen te werken. Ben bezig met het opzetten van mijn bedrijfje en wil graag de 4-daagse wandelen! Het lijkt mij heerlijk om hiervoor te brainstormen en plannen in zo een prachtig boekje!

 • Viviane

  Beantwoorden

  Net zoals jij wil ik mensen inspireren en coachen. Ik start binnenkort met een blog. De ‘bullet journal’ lijkt me hiervoor erg handig en bovendien een mooie aanvulling op m’n andere kribbels en krabbels ?
  Schitterende naam trouwens voor je website!

 • Janneke

  Beantwoorden

  Lijkt me heel leuk om te winnen! Al veel gelezen wat je allemaal kwijt kan in een bullet journal maar nog geen boekje om daadwerkelijk de start te maken. Dit zou heel goed van pas komen om alle doelen voor 2018 inzichtelijk te maken! Leuke actie weer!

 • Katleen

  Beantwoorden

  Ik zou dit boekje gebruiken om mijn gedachten en leven te ordenen. Ik zit midden in een burn-out.

 • Nancy van Heck

  Beantwoorden

  Mijn doel is om uit mijn schulp te klimmen en proberen vrienden te krijgen.
  En verder met mijn grote doel gaan namelijk afvallen waar ik al in 2015 ermee was begonnen. En om meer leuke dingen te ondernemen dan alleen maar thuis te blijven zitten.

 • Danielle

  Beantwoorden

  Dit jaar heb ik mij voorgenomen om mijn lijstjes, briefjes, post-its allemaal bij te houden in een boek zodat alles bij elkaar stat. Een mooie bullet journal komt dan goed van pas!

 • Erika van Koert

  Beantwoorden

  Wat leuk !
  Mijn doel voor 2018 is meer tijd voor mezelf inplannen en daardoor een relaxtere moeder te worden.
  Lijkt me heerlijk om met pen en stiften aan de gang te gaan in dit boek

 • Wendy

  Beantwoorden

  Met in september een leuke challenge, kan ik nu al beginnen met doelen stellen en er plezier in hebben, vooral met z’n geweldige Bullet journal. Ik ga namelijk 36 km hardlopen in 3 dagen in Disneyland Parijs. Genieten van de parken, disney figuren, medehardlopers en toeschouwers :-)

 • Sophia

  Beantwoorden

  Ik doe graag mee. Ben dol op lijstjes, spreadsheets, notitieboekjes, agenda’s etc.
  Deze bullet journal lijkt me geweldig

 • maartje

  Beantwoorden

  Hi! lijkt me vet leuk om eens uit te proberen! Ik ben wel van de creatieve kant (en over voornemens gesproken ik wilde graag een creatief dagboek bij gaan houden) dus dit is echt iets voor mij.

 • Bernice

  Beantwoorden

  Wat een gave artikelen schrijf je! Per toeval kwam ik het tegen op facebook en wil graag meer van je lezen.

  Het lijkt me erg leuk om zo’n mooie bullet journal te winnen. Ik ben zo’n persoon die meerdere to do lijstjes heeft en gemaakte planningen overal laat slingeren. Daarnaast heb ik weer een apart schriftje als dankbaarheidsdagboekje. Alles bij elkaar is vast makkelijker en overzichtelijker!

 • Esmeralda

  Beantwoorden

  Lijkt me n geweldig handig boekje om orde te scheppen in de wereld die chaos heet. Ik wil van alles en heb ook goede ideeën maar vergeet ze te noteren. Met dit boekje heb ik al mn ideeën bij de hand en kan ik ermee aan de slag

 • Pauline

  Beantwoorden

  Ik zou dit super handige en leuke boek graag willen winnen! 2018 wordt een speciaal jaar omdat ik ga trouwen! Zowel qua prive- als qua werkleven heb ik een aantal doelen en uitdagingen voor 2018. Om wat meer structuur en rust in m’n leven te krijgen ben ik erg bezig met alles voor mezelf duidelijk te krijgen en doe ik aan mindfulness, dit boek zou hier een super aanvulling op zijn.

 • Inge

  Beantwoorden

  Jaaaa!!!! Die wil ik, komt als geroepen?
  ik ben bezig met doelrealisatie en wil mij heel graag laten inspireren met dit prachtige boekje om hierin al mij doelen In te noteren, stappen bij te houden en uitvoeren natuurlijk??

 • Jouvence

  Beantwoorden

  Leuk, ik wil graag een gokje wagen! Heb na heel veel (& lang) onderzoeken te horen gekregen chronisch ziek te zijn, binnenkort start een langdurend en intensief revalidatietraject, om ermee ‘te leren leven’, want iets anders is er niet. Ik moet dingen anders gaan indelen/plannen & dan komt deze mooie bullet journal goed van pas.

 • Diny Gijsberts

  Beantwoorden

  Ik wil graag mijn leven weer op orde brengen na 4 heftige jaren !
  Ik volg facebook site en heb gedeelt
  twitter onder MissMomzy
  Instagram onder Momzymom
  Youtube abbo
  Bloglovin volg ik

 • Ilona Hermans

  Beantwoorden

  Positiviteit, meer rustmomenten inlassen, meer genieten, dingen doen die energie geven. Na een bewogen jaar wordt dit jaar het jaar dat ik naar mijzelf op zoek ga. Doen wat je leuk vindt, wat energie geeft , waar ik van geniet

 • Marjolein

  Beantwoorden

  De bullet journal zou enorm handig zijn hier. Niet meer al die losse briefjes, maar gewoon alles wat van belang is in 1 boekje. Ik doe heel graag mee met de loting

 • Rowan

  Beantwoorden

  Wat een mooi en handig boekje! Ik wil dit jaar meer gaan plannen en werken met doelen, deze bulletjournal sluit daar perfect bij aan! Ik doe dus graag mee! :-)

 • Barbara

  Beantwoorden

  Na afgelopen jaar heel veel hobbels te hebben genomen, zijn onze dromen en doelen alleen maar meer helder geworden! Het allereerste doel is het leven vieren, Maar we gaan ook een B&B starten, opleiding doen, eigen sieradenlijn uitbreiden en nog meer leuke ideeën!

 • Ingrid

  Beantwoorden

  Ik ben net begonnen met mijn bedrijfje. Dus heel wat ‘goals ‘ te halen ☺

 • Nadine

  Beantwoorden

  Wat gaaf! Ik zou dit heel graag willen winnen. Ik hou zelf graag lijstjes bij van van alles en nog wat! Supergaaf om te doen. En beter leren tekenen is altijd leuk!

 • Anita H.

  Beantwoorden

  Ik heb niet de illusie dat deze bullet journal een eind kan maken aan mijn chaos. Maar alle kleine beetjes helpen. Ik ding dus graag mee.

 • Leandra

  Beantwoorden

  Ik doe graag mee! ik heb dit jaar mijzelf als doel gesteld dat ik meer zelfvertrouwen wil krijgen.
  1 van de manieren is door mijzelf complimenten te geven, en door goede eigenschappen en pluspunten op te schrijven. 2018 wordt mijn positieve jaar!

 • Linda Raaijmakers

  Beantwoorden

  Mijn doel voor 2018 is om minimaal 1 avond van de avondvierdaagse mee te kunnen lopen met onze tweeling wat met mijn gezondheid niet vanzelfsprekend is. Dus ben ik een beetje aan het oefenen om zo hopelijk straks 1 avond mee te kunnen lopen :D

 • Jenn

  Beantwoorden

  Leuke actie, ik doe graag mee! Ik heb nu ongeveer een half jaar een bullet journal, maar gewoon in een notitieboekje met lijntjes. Hij is bijna vol, dus ik ga graag verder in een boekje met stippen.

 • AnnaB

  Beantwoorden

  Dit lijkt mij zo leuk om in te vullen. voor to do lijstjes ,afspraken,mooie spreuken,leuke uitspraken van de kinderen

 • Djotie

  Beantwoorden

  Ja, super graag. Ik hou zowat alles bij op mijn telefoon, sticky notes en in mijn agenda. Heel veel to do lijstjes. Op korte termijn en lange termijn. Zoals boodschappen, afspraken, vakantie, quotes, birthday planning en nog veel meer. Dit boekje is ideaal om alles op 1 plek vast te leggen. Briljant!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.