Kennis maken met Babassu Spa in Den Haag!

12 Comments
Babassu
Afgelopen zaterdag was ik bij Babassu Spa in Den Haag! Oh lieve mensen wat een luxe was dit!! Ik was namelijk uitgenodigd voor een behandeling in de spa.
Misschien kennen jullie Babassu nog niet maar deze winkel heeft al vestigingen in Amsterdam-Zuid, Leiden en Wassenaar.  Nu is er dus ook een Beauty store & spa geopend in Den Haag!
Bij Babassu vind je merken die voorheen alleen verkrijgbaar waren bij luxe warenhuizen. Denk aan merken zoals Escentric Molecules, Molton Brown, Oribe en PIXI.
Ik kende de winkel al wel online doordat ik ooit op zoek was naar BECCA in Nederland.

Ik neem je vandaag mee in de wereld van Babassu met lekker veel foto’s! Kijk je mee?

Babassu

Bij binnenkomst heb ik eerst de winkel en de producten nog eens goed bekeken. De winkel op de begane grond is een waar cosmeticawalhalla. Het is ruim en modern opgezet met een vrouwelijke uitstraling. Ik hou ervan!

Babassu

Babassu is in 1998 opgericht door Heidi Olijerhoek.

“Deze winkel is een traktatie voor alle zintuigen. Met onze inrichting, kleurkeuze, producten en persoonlijke benadering creëren we een sfeer, waarin je je meteen thuis voelt en tot rust komt.”

Babassu

Zo is er een parfumlounge, een hoekje waar je bad- en bodyproducten ter plekke kunt testen maar ook is er altijd een beautyteam aanwezig voor een huid- of make up-advies.

Ik laat nu een aantal merken en producten zien die bij Babassu worden verkocht. Overigens is het maar een kleine selectie hoor. In de winkel en online is er veel meer te koop.

Memo paris

Prachtige parfums van Memo Paris. De flacons vind ik zo mooi! Echt een statement op een make-uptafel of in de badkamer. Ik heb er een aantal geroken. Sinds ik een aantal niche parfums heb leren kennen wil ik niks anders meer. Erg hè :-)!

Babassu

babassu

Prachtige ouderwetse verpakking! Het merk zelf ken ik nog niet.

babassu

babassu

Dit is Laboratorio Olfattivo. Een merk uit Italië. Mooie parfums en liquid soaps. Die liquid soaps zouden mooi in mijn keuken staan. Liever dit dan een saaie fles uit de supermarkt.

Babassu

Babassu

BECCA! Dit zijn de nieuwe Champagne splits. Een blusher en highlighter in een doosje. Dit is trouwens een aanrader als je een keer iets wilt proberen van BECCA. Zo heb je gelijk twee producten en is dus een stuk voordeliger dan als je het los zou kopen.

babassu

Vind je highlighters in poedervorm te heftig dan is dit wellicht iets voor jou. Iets subtieler en makkelijk aan te brengen met je vingers.

babassu

Deze zag ik ook liggen. Ik heb dit palette niet eerder gezien. Meestal ben ik best op de hoogte van nieuwe make-upproducten.

babassu

Een trio met highlighter, bronzer en blush. Handig voor op reis! Ik ga nog een keer terug voor dit palette. Ik denk dat het een limited edition is en dit lijkt mij zo handig.

babassu

Ah Meraki. Hier heb ik nog een product thuis liggen. Binnenkort meer over dit mooie merk. Ook deze kleine doekjes vind ik handig tijdens vakantie.

Babassu

Haarproducten van Oribe. Volgens mij heeft Oribe ook een soort van dry shampoo in de collectie die geweldig schijnt te zijn. Maar eens in verdiepen.

Tata Harper! Hier moet ik echt meer van weten. Dit merk staat hoog op mijn lijstje om eens te testen en te reviewen!

Lip and Cheek product.

Babassu

Nagellak van Jin Soon en 5free!

Ik heb eigenlijk nog meer foto’s maar ik denk dat je zo wel een idee hebt van de winkel. Tijd om meer te vertellen over de behandeling.

De spa is boven de winkel. Ik werd door Joyce geholpen. Echt een lieve vrouw en ik voelde mij meteen op mijn gemak. Boven is de verlichting gedempt dus je hebt meteen het gevoel alsof je in een oase van rust komt.

Ik kreeg eerst een kopje thee en zij ging de behandelkamer gereed maken. Joyce heeft goed naar mijn huid gekeken en daar de behandeling op aangepast. Zij had bedacht dat ik kennis kon gaan maken met het merk MD Perricone. Daarbij zou ze dan ook een bindweefselmassage toepassen. Nou ik was natuurlijk meteen nieuwsgierig. Bindweefselmassage staat erom bekend best pittig te kunnen zijn. Het helpt afvalstoffen af te voeren en geeft meteen een mini lift!

Ik nam plaats op deze heerlijke, brede stoel. Het viel mij meteen op dat hij breder was dan normaal. Joyce heeft mij anderhalf uur verwend met allerlei crèmes en massages. De bindweefselmassage vond ik soms een beetje pijnlijk maar toch wel te doen. Joyce vroeg of ik wilde aangeven als het te pijnlijk zou worden. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik stiekem ook wel benieuwd was naar het resultaat. Nadat zij een kant van mijn gezicht had behandeld, gaf ze mij een spiegel om mijn gezicht te bekijken. Bizar om te zien dat die kant van mijn gezicht gelift was. Zelf mijn ene oog stond iets hoger. En dat alleen met massage!

Ook kreeg ik nog een ontspanningsmassage tijdens het inwerken van het kleimasker. Echt, ik was na die anderhalf uur als herboren. Zo fijn!

De winkel is natuurlijk al een plaatje met al die mooie niche merken maar de spa is ook hemels. Mocht je in Den Haag een dagje gaan winkelen dan zou ik zeker een bezoekje brengen aan Babassu!

Ik ga zeker nog een keer terug en dan kies ik voor een behandeling met de producten van Tata Harper want daar ben ik ook nieuwsgierig naar geworden.

 

Babassu Den Haag is gevestigd aan de Dagelijkse Groenmarkt 30. Klik hier voor meer informatie.

 

Ken jij Babassu al?

 

Be happy, be healthy,
Eva

12 Comments
 • Hennie

  Beantwoorden

  Sweet djeesus. Eva!

  Wat een walhalla! Ik keek mijn ogen uit bij je foto’s. Wat een pracht en praal en wat zul jij een heerlijke dag hebben gehad!

 • Sonja

  Beantwoorden

  Oh jaloersssssss… wat een heerlijke winkel zeg! Ik moest ff slikken bij de mooie verpakkingen en nagellak natuurlijk!

 • Astrid

  Beantwoorden

  Wat zalig dat je zo bent verwend zeg. De winkel ziet er prachtig uit!

 • Mariëlle

  Beantwoorden

  Jeetje mina, wat ziet het er heeerlijk luxe uit <3

 • Marieke

  Beantwoorden

  Klinkt heerlijk zeg! Wat een verwennerij :-)

  • Eva

   Zeker :-)!!

 • Monica

  Beantwoorden

  Wat heerlijk dat je een lange behandeling kreeg. De winkel ziet er erg netjes en clean uit.

 • Lonneke

  Beantwoorden

  Wat fris en verzorgt ziet alles erui. Mooi dat de producten zo clean eruit zien dat trekt mij ook altijd. Heerlijk zeg zo massage erbij, ik heb het nog nooit gedaan nog.

 • Marsha

  Beantwoorden

  Wat een mooie foto’s allemaal! Ziet er goed uit!

  • Eva

   Dank je Marsha! :-)

 • Liset

  Beantwoorden

  Wat een heerlijke winkel om in rond te snuffelen. Prachtig ook al die verschillende soorten cosmetica. Echt een walhalla! En bijzonder dat je gezicht echt een lift kreeg van de massage. Doe mij dat ook maar ;).

  • Eva

   Als je eens tijd hebt…echt langsgaan! X

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.