Kennismaken met Oliveda + WINACTIE!

59 Comments
Oliveda

Het jaar ben ik voor mijn gevoel al goed begonnen! Deze vrijdag start ik met de eerste WINACTIE van het jaar 2018. Ik mag namelijk twee producten van Oliveda weggeven! Uiteraard heb ik een aantal producten zelf ook uitgebreid getest. Én ik heb mij even verdiept in het merk Oliveda. Dus laten we het daar eerst even over hebben.

Oliveda

Oliveda, olive tree pharmacy

Het merk Oliveda is opgericht door Thomas Lommel:

Zo’n 20 jaar geleden, bevond hij zich in het midden van een levenscrisis die hij zelf behandelde met de magische kracht van de olijfboom. Hij waagde, met de passie van de natuurkrachten, een holistische georiënteerd bedrijf op te bouwen rond de legendarische kracht van de olijfboom. Hieruit ontstond de Olive Tree Pharmacy en de basis van een volledige lijn van luxe bio-actieve cosmetica: OLIVEDA.

Oliveda

Door middel van een complex biotechnologisch proces in harmonie met de olijfbomen en de natuur, vervangt Oliveda de standaard 70 procent waterbasis van andere cosmeticamerken met het celelixer en hydroxytyrosol complex van de olijfboom. De combinatie van het krachtige elixer, hydroxytyrosol complex, oude kruiden klooster recepten en planten synergie maakt Oliveda producten een zeer effectieve, high-tech lijn van natuurlijke cosmetica die veel meer biedt dan alleen perfecte verzorging voor elk huidtype en perfecte bescherming tegen vrije radicalen.

Dit klinkt goed!

Oliveda

Body Balm Cinnamon Ginger B54

Het eerste product is een Body Balm. Zoals jullie wellicht al weten, is mijn huid in de winter als de Sahara. Zo ontzettend droog. Het voelt letterlijk als schuurpapier als ik niet religieus elke dag smeer met een bodylotion of iets dergelijks.

De Body Balm is een romige bodylotion die mijn huid voedt met olijfblad en olijfolie. Ik gebruik deze Body Balm in combinatie met de olie waar ik straks nog even op terugkom.

Het valt mij op dat de Body Balm ontzettend snel wordt opgenomen. Het voelt niet plakkerig en mijn huid is echt gevoed. Fijn!

De geur is kruidig en ruikt naar kaneel en gember. Ben je een liefhebber van Chai dan weet ik zeker dat je deze geur fijn vindt.

Ingrediënten
Olea europaea (olive) leaf cell extract, Caprylic /capric triglyceride, Olea europaea (olive) fruit oil, Glycerin, Ethylhexyl palmitate, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Glyceryl stearate citrate, Cetyl ricinoleate, Tocopherol acetate, Parfum (fragrance), Cera alba (beeswax), Benzyl alcohol, Carbomer, Maltodextrin, Aqua (water), Benzoic acid, Sodium hydroxide, Sorbic acid, Limonene, Cinnamon, Chamomilla recutita (matricaria) flower extract, Eugenol.

Oliveda

Shower Gel Cinnamon Ginger B55

De Shower Gel in dezelfde geurlijn heb ik ook de afgelopen tijd regelmatig gebruikt. Het valt mij zeker op dat de Shower Gel mijn huid niet uitdroogt. Ook zit het in een handig pompje net als de Body Balm. Daar is goed over nagedacht. In de douche werkt dit ontzettend fijn. Ik zit niet te hannesen met een dop. Prima, deze Shower Gel!

Ingrediënten
Olea europaea (olive) leaf cell extract, Aqua (water), Sodium C14-16 olefin sulfonate, Cocamidopropyl betaine, Polyglyceryl-3 ca- prate, Pentylene glycol, Glycerin, Hydrolyzed silk, Hydroxypropyl guar, Hydroxypropyltrimonium chloride, Olea europaea (olive) fruit oil, Sodium chloride, Parfum (fragrance), Limonene, Cinnamon.

Oliveda

Oliveda

Body Oil Cinnamon Ginger B30

De Body Oil is een 100% biologische bodyolie. Er zit Arbequina Extra Vergine olijfolie en extra vergine tarwekiemolie in om huidvlekjes te bestrijden en littekenweefsel te verminderen. Vooral dat laatste wekt erg mijn interesse. Nu heb ik (dankzij twee zwangerschappen) best wat striae op mijn buik. Ik weet dat daar niet zo heel veel aan te doen is maar toch hoop ik stiekem dat deze olie de streepjes toch licht vervagen. Maar ik smeer de olie nog niet lang genoeg om daar een oordeel over te geven…

Oliveda

Wel valt mij op dat mijn huid de olie in combinatie met de Body Balm bijzonder fijn vindt. Ik heb al wat irritatieplekjes (eczeem) op mijn schenen waar ik elke winter weer last van krijg. Ik merk dat de olie en de balm mijn huid niet irriteren. De combinatie zorgt er juist voor dat de schilfertjes minder worden. Dat is al heel positief!

Ik blijf voorlopig deze combinatie gebruiken en wellicht kan ik over een paar maanden een korte update geven.

Ingrediënten
Olea europea (Arbequina Olive Fruit Oil), Olea europea cell extract, Parfum, Benzyl benzoate, Eugenol, Cinnamal, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol.

Olive Whey Bath B17

Olive Whey Bath is een badpoeder, gebaseerd op honderd procent natuurlijk, fijngemalen olijfbladeren en geitenwei. De olijfpolyfenolen in het celsap voorzien de huid van sterk geconcentreerde antioxidanten, die de stofwisseling stimuleren en tegelijk een ontgiftende functie hebben. De huid wordt gekalmeerd, voorzien van veel vocht en krijgt haar elasticiteit weer terug.

Ik werd natuurlijk heel enthousiast toen ik dit las. Dit is perfect voor mijn winterhuidje!

We hebben in ons nieuwe huis een bad laten plaatsen omdat ik dol ben op badderen. Toch ga ik niet heel vaak mijn bad in. Iets met tijdgebrek ;-). Maar deze grote fles gaat daar verandering in brengen. Inmiddels heb ik al twee keer gebadderd met dit spul. Ik weet eigenlijk niet eens hoeveel er in moet maar ik doe gewoon een flinke scheut. Het droogt mijn huid niet uit en geeft een heerlijk ontspannen gevoel door de kruidige geur. Ik ben fan hoor!

Ingrediënten
Serum lactis (whey) powder, Olea europea (olive) leaf powder, Lavandula hybrid oil, Silica, Olea europea (olive) leaf extract, Olea europea (olive) fruit oil, Linalool, Limonene.

Oliveda

Prijzen en verkrijgbaarheid

-Shower Gel €29,95
-Body Balm  €29,95
-Body Oil €33,50
-Whey Bath €41,95

De producten van Oliveda zijn online verkrijgbaar via Oliveda.nl. Daar staan ook de fysieke verkooppunten vermeld, mocht je liever de producten in een winkel kopen.

Zoals je leest, ben ik meer dan blij met de producten van Oliveda. En het goede nieuws is dat jij ook twee producten kunt uitproberen! Lees snel verder!

 

++++++WINACTIE Oliveda++++++

Wat kun je winnen? 

Ik mag namens Oliveda twee producten weggeven. De Shower Gel en Body Oil ter waarde van €63,45!

Wil jij het nieuwe jaar fris en fruitig beginnen? Lees dan snel even verder hoe je meedoet.

Hoe maak je kans op twee producten van Oliveda?

 • Like mijn pagina De Appel van Eva op Facebook (Blauw duimpje ;-))
 • Laat hieronder een leuke reactie achter en laat weten waarom jij wilt winnen!

Ik zou het enorm lief vinden als je mijn bericht op Facebook over deze winactie wilt ‘liken en delen’. Dit vergroot natuurlijk jouw kans op de set!

Je kunt meedoen tot en met vrijdag 12 januari 2018. Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik met jou contact op kan nemen.

That’s it!

 

Ken jij de producten van Oliveda al? En doe jij mee met de WINACTIE? 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

 

De producten in dit artikel zijn door Oliveda ter beschikking gesteld. 

59 Comments
 • Anneliese de Waal

  Beantwoorden

  Lijk me heerlijk, zou de producten graag uit willen proberen op mijn huid, erg benieuwd naar de producten.

 • Sophia Grootjans

  Beantwoorden

  Ik doe graag mee. Dit lijken me heerlijke producten

 • Sharon Bremer

  Beantwoorden

  Ik ben erg benieuwd of de producten inderdaad zo goed werken! Het klinkt in ieder geval erg goed. Ik hoop dat ik de kans krijg om het uit te proberen! De verpakking van het product ziet er erg stijlvol uit. Duimen maar! ?

 • anne van leeuwen

  Beantwoorden

  Wat een super leuk review, leuk dat je zo positief bent! Ik wil heel graag deze producten proberen, wie weet trekken met de olie ook wel wat littekens weg van mijn operatie afgelopen december, waarbij tot mijn verdriet mijn eierstokken verwijdert zijn.

 • Sabine Ypenga

  Beantwoorden

  Wat een ontzettend leuke winactie! Sinds mijn medicijngebruik heb ik een erg droge en gevoelige huid gekregen. Ik laat mij erg graag verwennen met de heerlijke producten van Oliveda!

 • Nancy van Heck

  Beantwoorden

  ik wil dit graag winnen zodat ik mijn droge gevoelige huid eens echt heerlijk kan verwennen met een fijn en goed verzorging set.

 • lottie

  Beantwoorden

  WAUW! Lijken mij erg lekkere producten!

 • Diny Gijsberts

  Beantwoorden

  Ik doe graag mee omdat ik een 53+ huid heb die schreeuwt om extra verzorging zónder chemische toevoegingen !
  Volg op i stagram onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  youtube abbo
  bloglovin volg ik

 • Kirsty

  Beantwoorden

  Na jouw review ben ik heel benieuwd! Heb zelf een hele gevoelige huid, dus zou graag uitproberen hoe deze producten voor mij werken.

 • Djotie

  Beantwoorden

  Ik ken Oliveda niet maar ik ben een fan van natuurlijke producten. Al jaren volg ik een ayurvedische levensstijl. Deze producten zouden daar perfect bij passen. Natuurlijk krijg je van mij een blauwe duim ??

 • Wendy van Zetten

  Beantwoorden

  ???Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag een heerlijke verzorgingsset willen winnen om elke dag goed verzorgd te kunnen beginnen en mijn eigen elke dag een beetje te mogen verwennen :-) . Doe graag mee nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen #Spannend

 • Wendy van Zetten

  Beantwoorden

  ???Wauw wauw Wauwie Wendy van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag een heerlijke verzorgingsset willen winnen om elke dag goed verzorgd te kunnen beginnen en mijn eigen elke dag een beetje te mogen verwennen :-) . Doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel ? laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel

 • Grete Karina

  Beantwoorden

  Wat een groene verwennerij, ik loot heel graag mee!
  Die Shower Gel en Body Oil lijken me heerlijk om mijn droge huidje mee te verwennen.
  Het merk Oliveda ken ik trouwens nog niet, ben heel benieuwd.

 • Pauline

  Beantwoorden

  Ik zou dit super graag willen! 2018 is het jaar waarin ik ga trouwen en op de mooiste dag van m’n leven wil ik er natuurlijk ook op mijn mooist uitzien. Ik wil graag het stralende middelpunt zijn op deze bijzondere dag en dat begint natuurlijk bij een mooie, verzorgde en stralende huid! En ik wil natuurlijk graag, mooie en stralend worden met deze mooie stralende, pure producten!

 • Silvia Swart

  Beantwoorden

  Dit lijkt me zo heerlijk toe! Echt wat ik nodig heb. Rust, ontspanning en heerlijke geuren voor douche en bad…

 • Brit Weijers

  Beantwoorden

  Deze producten zie ik wel zitten, gedeeld met al mijn vrienden.

 • wilmsen anita

  Beantwoorden

  ik doe graag mee, ik gebruik graag olie op mijn huid

 • pleun

  Beantwoorden

  woehoeeee als een hond zit ik te kwispelen op de bank bij het lezen van deze actie! hoe gelukkig kun je een mens maken? kaneel en gember, gember en kaneel je kunt mij er voor wakker maken love it! ken deze producten niet maar na het lezen ben ik razend enthousiast, ik kan haast niet wachten. top actie!

 • Patricia Bouthisma

  Beantwoorden

  Ik zou deze producten willen winnen omdat ik ze wil geven aan mijn vrouw. Ze heeft een erg droge (donkere) huid en ik denk dat dit haar echt gaat bevallen. De geur lijkt mij ook heerlijk, een bonus wat mij betreft. Mijn vrouw is de mantelzorger van mij en onze twee zoontjes en verdient wel wat verwennerij. Ze zou dit soort dure producten nooit voor zichzelf kopen. (fb patricia lubbertje-boutje)

 • Nina Mol

  Beantwoorden

  Ik doe heel graag mee! In februari word ik 60 jaar maar wil er graag zo stralend mogelijk uitzien!

 • Nadine

  Beantwoorden

  Ik doe graag mee! Super leuk!

 • Anita H.

  Beantwoorden

  Ik heb nog geen kennis gemaakt met het merk Oliveda en op basis van wat ik hier heb gelezen, vind ik wel dat het tijd wordt om dat te veranderen. Ik stel hoge prioriteit aan gezondheid en er goed uitzien. Ooit heb ik gelezen dat bestanddelen uit verzorgingsproducten in de bloedbaan terecht kunnen komen. Genoeg reden om zoveel mogelijk te kiezen voor producten op natuurlijke basis.

 • Danielle

  Beantwoorden

  Het lijken mij heerlijke producten, ik word enthousiast van je review!

 • Anita te Gussinklo

  Beantwoorden

  Lijkt me heerlijk, nu het winter is is mijn huid een stuk droger.
  Ik doe dus graag mee en zal de actie ook delen op Facebook.

 • Aranka

  Beantwoorden

  Hi! wat een leuke actie zeg! ik ben echt heel nieuwsgierig geworden naar de producten.Ik heb zelf een behoorlijk droge en gevoelige huid. Om die reden zou ik dan ook erg graag een van de gelukkigen willen zijn die de gel en olie mag gaan testen!

 • Nelly

  Beantwoorden

  Be happy, be healthy; ik ben beide als ik dit mocht winnen

 • Peggy Elizen

  Beantwoorden

  Nu ook ik een jaartje ouder word, merk ik dat ik ook wel wat extra verzorging gebruiken kan. Na het lezen van jouw review denk ik dat dit product wel eens kon wezen wat ik zoek. Ik kan niet wachten om het te testen.

 • Will

  Beantwoorden

  Wow, wat een heerlijke producten.
  Met deze winactie doe ik graag mee.
  Ik zit voor het eerst op je blog en kom daar nog vaak terug.
  Ik heb alleen geen Facebook (privéredenen), maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hopelijk mag ik een kansje wagen.

 • Nienke

  Beantwoorden

  Ik herken veel uit je review en zou heel graag deze producten eens proberen, dus ik doe mee!

 • jacqueline de Waal

  Beantwoorden

  Wat een fijne producten lijken me dat!
  Wil ze graag proberen!

 • Randi

  Beantwoorden

  Lijkt me superfijn spul, ik doe heel graag mee.

 • Jan

  Beantwoorden

  Super leuk om kennis te maken met dit fantastische natuurproduct.

 • Vanessa Raffaela Sibma

  Beantwoorden

  Deze producten klinken goed! Fijn dat jij ze getest hebt. Met heel weinig tijd (baby en peuter/drukke baan) komt mijn huid voeding tekort. Ik wil graag deze lijn proberen.

 • Iris

  Beantwoorden

  Leuke review! Zeker een blog om vaker te lezen :)
  Heb nog niet eerder van het merk gehoord, super benieuwd.
  Ik heb een erg gevoelige huid die snel reageert op producten, heb echter de juiste nog niet gevonden. Wie weet deze producten
  Liefs!

 • Mala

  Beantwoorden

  Ik heb net mijn eigen cinnamon foaming hand soap gemaakt. Ik vind de geur heerlijk. Ik ben benieuwd naar the cinnamon ginger shower gel en body oil!

 • Vera Limpens

  Beantwoorden

  Ik doe super graag mee. Mijn huid is allergiegevoelig voor heel veel producten, dus ik kan dit zeker gebruiken :)

 • Fenny Hemmen

  Beantwoorden

  Hoi Hoi,

  Oh ja, dit is echt zo’n merk waar ik super benieuwd naar ben!
  Lekkere verzorgingsproducten met zo min mogelijk troep!

  Heerlijk!!! :)

  groetjes Fenny

 • Brigitta Peek

  Beantwoorden

  Ik ben erg benieuwd naar deze producten! Mijn huid is altijd erg droog, zodra ik een zwarte broek uit trek zie je pas goed hoe droog… ? Ik zou dolgraag deze producten uitproberen! ? Geliked en gedeeld op Facebook!

 • Neetu Devi

  Beantwoorden

  Ik ben ontzettend benieuwd naar deze eerlijke producten
  En wil graag kennismaken

 • Michelle Gijsbers

  Beantwoorden

  Lijken mij heerlijke producten. Heb weleens andere merken geprobeerd waar de kracht van olijven en/of gember in waren verwerkt. Achteraf bleken het dan toch niet hele fijne producten te zijn. Of mijn huid raakte geirriteerd of het werd niet goed opgenomen waardoor het erg vettig bleef. Lijkt mij heel fijn deze producten eens uit te proberen. Nu ik 40 ga worden, is het zoeken naar goede producten ?

 • Ilona Hermans

  Beantwoorden

  Thanks voor de blog, deze producten kende ik nog niet terwijl ze mij toch super lijken.
  Moest even lachen over je opmerking Sahara zand maar zo is het wel. Droog, schraal en neon benen dat omschrijft het bij mij toch wel het beste. Waag graag een kansje mee om deze producten ook te mogen testen, heel benieuwd! Goede verzorging voor een stralende huid met lekkere geuren die je meteen ontspannen

 • Daimy

  Beantwoorden

  Hi Eva, wat een mooie actie! Ik doe graag mee aangezien ik heel benieuwd ben naar deze producten! Helemaal in de wintermaanden heb ik een extreem droge huid die roept om mooie producten. Ik ga duimen! Liefs Daimy

 • Lonneke

  Beantwoorden

  Hai Eva,

  Graag zou ik kennis maken met Oliveda? mijn huid is extreem “moeilijk” . Verdraagt weinig en is zeer droog. Met regelmatig ecxeem tot gevolg. Al zoveel geld? uit gegeven aan allerlei cremes dat ik het nu hou bij kokosolie. Deze winactie zou erg welkom zijn

 • Sanne

  Beantwoorden

  Ik ben sinds een aantal weken overgegaan op natuurlijke huidverzorging, maar ik zoek nog naar producten die echt goed bij mijn huid passen. Mijn huid is gevoel en erg droog. Het zou erg leuk zijn als ik deze producten kan uitproberen, hopelijk werkt het beter dan de producten die ik nu gebruik

 • Florence Schaatsbergen

  Beantwoorden

  Wat een leuke actie! Ik heb soms last van exceem, vooral in de winter…. verder is mijn huid droog en ben ik aan het uitproberen met nieuwe natuurlijke middelen. Ik ben erg benieuwd hoe dit zou bevallen!! Maar kan als student helaas zelf niet teveel geld uitgeven aan producten.. dus hoop dat ik het met de actie kan proberen! Mijn huisgenoot zou er ook erg tevreden mee zijn… kunnen we ons beiden

 • Sherla nijhuis-Gast

  Beantwoorden

  Ah lief dat je laat weten dat ik hieronder mijn gokje mag wagen. Van mijn zwager, hij heeft het voor mij uitgezocht. De huidolie testset gekregen. Wat een heerlijk spul. Ze ruiken allemaal lekker, al heb ik wel een favoriet. Kan niet meer zonder….groetjes Sherla

 • Marieke

  Beantwoorden

  Ik ben heel erg benieuwd naar de producten van Oliveda, vooral de body oil.
  Ik gebruik altijd Aleppo zeep voor mij en de rest van ons gezin. Ik kan zelf niet zonder, anders krijg ik overal jeuk! Maar ben echt nog op zoek naar iets anders, omdat een stuk zeep noet altijd handig is. En iets om mezelf mee in te smeren.

 • Marijke horjus

  Beantwoorden

  De producten lijken mij heerlijk! Ik doe graag mee,ons zoontje is nu 4 maandjes oud maar na zijn geboorte in mijn huid erg onrustig… Ik doe graag mee voor wat extra verzorging voor mij zelf????

 • Lieke van Veen

  Beantwoorden

  Ik heb in de winter altijd een hele droge huid, dus deze producten helpen daar goed tegen.
  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) en heb het bericht geliked en gedeeld.
  Ik maak graag kans op deze producten.

 • Judit

  Beantwoorden

  Ik doe graag mee! Ben benieuwd of het ook iets kan betekenen voor mijn droge huid.

 • Manon

  Beantwoorden

  Een beetje apothekers potjes achtig, wel ontzettend leuk zeg!

 • Suzanne

  Beantwoorden

  Oh ik ben echt heel nieuwsgierig geworden naar de producten. Ik had er van gehoord toen ik op zoek was naar producten die lief zijn voor je huid en ook natuurlijk zijn. Ik zou ze nu helemaal graag willen uitproberen.

 • Liesbeth

  Beantwoorden

  Ik ken deze producten nog niet, maaaaaarrrr wat lijken ze mij heerlijk! Ik doe graag mee!

 • Marian Zw

  Beantwoorden

  Ik zou graag kennis maken met deze producten. Badderen is bij ons ook echt ontspanning, elke week liggen we heerlijk samen een avond in bad. Even tijd voor elkaar. En als dat dan met deze fijn producten kan is het natuulijk nog beter voor ons huidje en milieu

 • Marian B

  Beantwoorden

  Dat klinkt goed, ben er nu wel heel erg nieuwsgierig naar geworden. Zo nieuwsgierig dat ik meedoe en hopelijk deze producten mag uitproberen ;-) Zeker een fijne start van het jaar!

 • Laura | I scream beauty

  Beantwoorden

  Ik waag graag een kansje! Mijn huid is -nu ik zwanger ben- zo droog, zoals jij beschrijft…de Sahara is er niets bij haha. Ik zou deze producten heel graag willen proberen! Duimen maar!

 • Barbara

  Beantwoorden

  Ik gebruik zo veel mogelijk producten zonder toevoegingen, maar deze kende ik nog niet. Het is vaak een klus om een product te vinden die ook nog eens lekker ruikt en z’n werk goed doet. Maar zo te lezen lukt dat bij Oliveda prima! Ik ben enthousiast en wil het heel graag proberen! Op naar een duurzame wereld <3

 • Vera

  Beantwoorden

  Ook ik ben enthousiast geworden na je review en mijn huid kan in de winter altijd wel wat (veel!) extra verzorging gebruiken. Ook ik ben helaas bekend met geïrriteerde plekjes op mijn benen… Dus ben zeer benieuwd of dit werkt!?

 • Sharon de Ridder

  Beantwoorden

  Na jouw leuke review ben ik erg enthousiast! Ik kende de producten nog niet en moet ook dagelijks smeren, anders krijg ik jeuk… Niet alles helpt even goed, maar zo te lezen kan ik Oliveda goed proberen. Ik doe dus graag mee!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.