Zachte lippen met de Lip Juicers van The Body Shop

2 Comments
lip juicers van The Body Shop

Happy Valentine’s Day!

Op zo’n dag als deze is het natuurlijk extra belangrijk om zachte lippen te hebben ;-). Daarom laat ik twee heerlijke Lip Juicers van The Body Shop zien. Een aantal weken geleden kreeg ik deze schattige lippenbalsems om te testen. Too CUTE!! Toen ik het pakketje openmaakte, wilde mijn dochter Emma ze meteen hebben.

lip juicers van The Body Shop

Inmiddels heb ik ze uitgebreid getest en zijn ze ook al ingepikt door mijn dochter. Oh oh… en ze is nog maar 9. Er zijn trouwens 5 verschillende kleuren die allemaal anders ruiken. De limegroene kleur ruikt naar kiwi, kale en watermelon. De paarse kleur ruikt naar acai, blueberry en dragon fruit.

lip juicers van The Body Shop

De Lip Juicers bevatten onder andere sheabutter, marula-olie en olijfolie. Allemaal ingrediënten die zorgen voor een intense hydratatie. En dat heb ik gemerkt. Ik bracht de lippenbalsem ‘s ochtends aan en uren daarna voelden mijn lippen nog steeds gevoed. Twee keer smeren per dag vond ik echt meer dan genoeg. Fijn!

De sheabutter van The Body Shop

Onze community trade-sheaboter is afkomstig van de Tungteiya Women’s Shea Butter Association in Ghana, waar we mee samenwerken sinds 1994. 500 vrouwen oogsten sheanoten door middel van traditionele handwerkmethoden die worden doorgegeven van generatie op generatie.

lip juicers van The Body Shop

Ik vind deze lippenbalsems zo fijn! Je neemt ze makkelijk mee in de tas en door de vorm breng je de balsem ook heel makkelijk op je lippen aan. De limegroene is trouwens mijn favoriet. Die geur, hemels!

De Lip Juicers zijn geschikt voor vegans en bevatten geen minerale oliën, paraffine of petroleum. Uiteraard zijn de producten van The Body Shop dierproefvrij. De Lip Juicers kosten €9,- per stuk en zijn vanaf februari 2018 verkrijgbaar in de winkels maar ook online via de website.

 

Ken jij de Lip Juicers van The Body Shop al? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

De producten in dit artikel heb ik ontvangen van een bedrijf. 

2 Comments
  • Lesley .

    Beantwoorden

    Wat een leuke dingen! En met schroefdop, heel fijn, ik ben altijd aan het prutsen met zo’n blikje dat ik niet open krijg

    • Eva

      Ja, herkenbaar! Ik heb daar soms ook moeite mee. Vooral met deze kou!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.