Logona oogmake-up remover (vegan) | Review

9 Comments

Vandaag heb ik weer een review voor jullie! Ik ben al een tijdje de oogmake-up remover van Logona aan het testen. Ik was heel benieuwd of een natuurlijke oogmake-upremover net zo goed zou zijn als van een gangbaar merk.

In het verleden heb ik al veel verschillende merken uitgeprobeerd. Van Hema tot La Prairie (ja echt!). Op een gegeven moment vond ik het vette onzin om voor een oogmake-up remover veel geld te betalen. Ik kwam uiteindelijk bij Bourjois terecht die èn goedkoop was èn ook nog goed werkte. Ik had een hoop flessen van ingeslagen (aanbieding :-))maar mijn laatste fles had ik opgemaakt dus het werd tijd voor een nieuw merk!

Ik koos deze oogmake-up remover van Logona uit.

Logona oogmake-up remover

De oogmake-up remover van Logona verwijdert oogmake-up zacht en verzorgt de gevoelige huid rondom ogen en wimpers met aloë vera, wilde roos, amandel-, en jojobaolie van gecertificeerde biologische landbouw. Deze oogmake-up remover heeft onder andere de keurmerken Natrue en BDIH. Het is geschikt voor vegans.

Dit zijn de ingredienten:

Glycine Soja (Soybean) Oil*, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Rosa Canina Fruit Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Canola Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Parfum (Fragrance)**, Limonene**, Linalool**, Citronellol**, Geraniol**, Citral**

* = van biologische landbouw
** = natuurlijke etherische oliën

Wat vind ik van de Logona oogmake-up remover?

Ik gebruik deze oogmake-up remover nu zo’n twee weken en hij doet zijn werk prima! Ik gebruik vaak een waterproof mascara en die gaat er moeiteloos af. Ik doe een beetje in mijn handpalm en dep voorzichtig mijn ogen ermee. Dan maak ik ronddraaiende bewegingen en alle oogmake-up lost op. Je zou het ook op een wattenschijfje kunnen doen maar ik vind vaak dat een wattenschijfje teveel product opneemt. En dat is natuurlijk zonde!

Nadat alle make-up van mijn ogen is opgelost, gebruik ik nog een aparte reiniger voor mijn gezicht. Na het afspoelen gebruik ik een washandje om de restanten van beide reinigers weg te halen.

Het product zelf is wat vettig. Wat ook logisch is omdat het op basis van olie is. Om waterproof make-up te verwijderen vind ik dit het prettigst. Dan hoef ik ook niet hard te wrijven maar doet de olie zijn werk. Houd je niet van een vettige oogmake-upremover dan is dit wel iets waar je rekening mee moet houden.

Logona oogmake-up remover

Conclusie:

Ben je op zoek naar een natuurlijke oogmake-up remover dan raad ik je zeker deze aan! Hij is zuinig in gebruik en haalt moeiteloos alle make-up van mijn ogen.

Het flesje bevat 100 ml en is te koop bij Big Green Smile voor €8,75.

 

Gebruik jij al een natuurlijke oogmake-up remover?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf ter beschikking is gesteld.

9 Comments
 • Claudia

  Beantwoorden

  Klink als een fijn product! Ik vind het fijn als de oogmakeup er makkelijk afgaat. Dat is ook beter voor de huid rondom je ogen. Vegan en betaalbaar dat is echt een pre!

 • Lesley

  Beantwoorden

  Klinkt als een fijn product

 • Susanne

  Beantwoorden

  Precies wat ik nodig had. Ben nu met babyolie mijn ogen aan het schoonmaken…. niet bepaald ideaal zeg maar ;)

 • Saskia

  Beantwoorden

  Ziet er inderdaad heel erg goed uit. Ik probeer trouwens je Youtube Link die in je beschrijving staat aan te klikken, maar deze doet het niet?

  • Eva

   Klopt Saskia! Ik had hem in het verleden aangemaakt maar nog niets mee gedaan. Ik wil straks in het nieuwe huis wel filmpjes gaan maken!

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Het merk ken ik niet en ik wist niet dat er ook vegan removers op de markt zijn. Klinkt goed en de prijs vind ik goed want je krijgt er best veel voor terug.

 • Marieke

  Beantwoorden

  Lijkt me een fijn product! En nog natuurlijk, vegan en betaalbaar ook. Helemaal mooi :-)

 • Mariska

  Beantwoorden

  Goed prijsje ook! Vind het wel zo fijn als oogmakeup er makkelijk afgaat. Dit lijkt me hier wel fijn voor.

 • jeapiebel

  Beantwoorden

  Wat klinkt dit als een fijn product zeg. Ik hou er wel van als ik niet hoef hard te wrijven op mijn ogen voor een waterproof product. Mooie prijs ook.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.