Marc Inbane natural tanning spray

2 Comments

Jongens, waar is de zon?? Sinds ik terug ben van mijn vakantie in Italië heb ik nauwelijks zon gezien. Zo verdwijnt mijn bruine kleurtje natuurlijk wel heel snel. Ik heb daar een oplossing voor. Namelijk tanning spray!

Deze van Marc Inbane kreeg ik tijdens een event in februari. Het was nog hartje winter dus ik bedacht dat het handig zou zijn deze spray te bewaren voor tijdens mijn vakantie. Ik smeer fanatiek met zonnebrandcrème dus het duurt altijd even voordat ik mooie en diepbruine tan heb opgebouwd. Om het proces te versnellen heb ik de eerste dagen van mijn vakantie deze tanning spray getest.

Oh ja, voordat we verder gaan. Doe je al mee met de WINACTIE om twee kaartjes te winnen voor een dag vol met gezond eten, meditatie, yoga en massages?

marc inbane

Ingrediënten

Aqua, Alcohol denat, dihydroxyacetone, propylene glycol, dimethyl isosorbide, eythrulose, aloe barbadensis leaf juice, peg-40 hydrogenated castor oil, phenoxyethanol, ehylhexylglycerin, sodium hydroxide, parfum, hexyl cinnamon, butyl phenyl methylpropional, bezel salicylate, citronella, gerbil, limonene, linalool, caramel, CI 16035.

Zoals je ziet, zit er wel alcohol denat. in. Dit ingrediënt zorgt weleens voor irritatie bij mij. Ik heb de tanning spray daarom bewust niet op mijn gezicht gebruikt. Mijn huid is daar een stuk gevoeliger dus ik wilde het risico niet nemen.

Wat belooft Marc Inbane Tanning spray?

 • Gezonde, veilige en natuurlijke tanning spray
 • Eenvoudig zelf aan te brengen
 • Droogt snel en zonder vlekken
 • Tot 5 dagen een vakantiekleur
 • Geschikt voor alle huidtypes en het gehele lichaam
 • Eén flacon (200ml) is tot 60 keer te gebruiken voor gezicht en hals
 • Geeft een puur en egaal resultaat
 • Natuurlijke en voedende ingrediënten, waaronder Aloë Vera en Ginkgo
 • Dermatologisch getest en vrij van parabenen

marc inbane

Wat vind ik van Marc Inbane tanning spray?

Zoals ik net al vertelde heb ik de spray alleen op mijn lichaam gebruikt. Bij het setje zat een handige handschoen en een kabuki brush. De spray kun je direct op de huid gebruiken maar persoonlijk vond ik het handiger om eerst de handschoen in te sprayen. Daarna bracht het product met de handschoen aan. Het product voelt een beetje ‘nattig’ aan dus je hebt gelijk door welke plekken je overslaat.

Ik vond het erg handig in gebruik en ik zag dat de spray meteen een kleurtje gaf! Je hoeft dus niet dagen te wachten totdat je de gewenste kleur hebt. Dit product geeft meteen resultaat! Ook bevat het een selftanner en daardoor ontwikkel je tegelijkertijd een natuurlijk kleurtje dat na een paar uur echt zichtbaar is.

Omdat de tanning spray meteen kleur geeft, is het belangrijk om te wachten met aankleden totdat je huid echt droog aanvoelt. Anders kan het wel iets afgeven. Maar zodra het is opgedroogd (na 10 minuten ongeveer) kun je gewoon je kleding aandoen.

Grappig weetje: mijn dochter Olivia maakte deze foto van mij. Hij is schuin en onbewerkt. Overigens zijn die plekken op mijn scheenbeen pigmentatie van oude eczeemplekken. Dit komt dus niet door de spray.

De kabuki brush die ik erbij kreeg, kun je gebruiken om de tanning spray egaal op je gezicht aan te brengen. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik de kabuki brush gewoon heb gebruikt voor een tinted moisterizer. Hij is namelijk zo zacht dat hij daar prima voor werkte.

Binnenkort ga ik mijn kleurtje op deze manier maar bijwerken. Het is een fijne spray die goed werkt. Zeker in combinatie met de handschoen. Ik ben fan!

marc inbane

De travel tanning spray kost €24,95 (50 ml). Alhoewel zo’n klein flesje heel handig is om mee te nemen, is een grote flacon van 200 ml veel voordeliger. Die kost namelijk €39,95. De handschoen kost €9,95 en de kabuki brush kost €24,95. De producten zijn verkrijgbaar via de webshop van Marc Inbane

 

Gebruik jij weleens een tanning spray of een dergelijk product?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

 

 

De producten in dit artikel zijn door een bedrijf ter beschikking gesteld.

2 Comments
 • Mieke Duindam

  Beantwoorden

  Hoi Eva!

  Deze spray heb ik een tijdje geleden bij Looksforyou in de salon gekocht. Ik vind hem ook fijn. Mijn benen zijn nu met die spray even bruin als mijn gemakkelijk door de zon bruinende armen. Ideaal!

 • Mariëlle Markgraaff

  Beantwoorden

  Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd! Gezien dit stomme zomerweer, denk ik er ook over na om te zelfbruinen!

Leave a Comment