Mijn blog bestaat één jaar + WINACTIE!

55 Comments

Successen moet je vieren toch? Mijn blog bestaat inmiddels één jaar! Het wordt hoog tijd daar eens aandacht aan te gaan besteden.

Voor degene die mij nog niet zo lang volgt. In oktober 2015 heb ik mijn allereerste artikel online gegooid. Ik wilde heel graag een blog starten waarbij een ECOCHIC lifestyle centraal staat. Een soort mix van de bestaande beautyblogs en groene blogs maar dan op mijn manier.

Die mix van beauty en groen zie ik namelijk niet zo vaak. Ik wil laten zien dat je met kleine stapjes ook groen of mintgroen kunt zijn. Een plek waar ik mijn (natuurvoeding)recepten laat zien maar ook (stiekem) mijn liefde voor make-up en andere beautyproducten. Verder schrijf ik persoonlijke artikelen over mijn privé-leven. En ook weleens reviews van boeken waarbij bewustwording centraal staat.

Wat heeft het bloggen mij allemaal gebracht?

Creativiteit

Ja, op de eerste plaats toch wel mijn creativiteit. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn. Mijn blog is voor mij een manier om creatief bezig te zijn. Ik vind het heerlijk om na te denken hoe ik bijvoorbeeld een foto kan maken. Of hoe mijn artikel eruit moet komen te zien. Ik plaats niet iedere dag een artikel omdat ik vind dat de foto’s en de tekst kwalitatief goed moeten zijn.

Naast mijn blog, werk ik bij een overheidsorganisatie en heb ik een lieve man en twee heerlijke meiden. Heel druk maar wel een bewuste keuze. Ik plaats daarom drie artikelen in de week en soms een vierde artikel.

Hihi, als je mijn allereerste artikel wilt lezen. Klik dan hier!

Leuke mensen ontmoeten

Vanwege mijn blog word ik af en toe uitgenodigd voor persevents. Dit is altijd ontzettend leuk! Je bent namelijk vaak als een van de eersten op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen maar daarnaast ontmoet ik ook andere bloggers. Een aantal daarvan kom ik met regelmaat tegen en dat is echt heel gezellig! Om ideeën uit te wisselen maar ook om gesprekken te voeren op persoonlijk vlak.

De technische kant van een blog

Kijk, ik ben best wel atechnisch. En daarom vind ik het best goed van mezelf dat ik de technische kant van een site ook steeds beter begrijp. Ik zal nooit een eigen site kunnen en willen bouwen maar inmiddels weet ik een stuk meer dan een jaar geleden!

Samenwerkingen

In het begin wist ik ook niet zo goed hoe dat allemaal werkte maar inmiddels word ik ook benaderd voor een leuke samenwerkingen. Ik hoop dat dit nog veel vaker gaat gebeuren!

Overigens lees ik soms van andere bloggers dat ze nooit zelf op zoek gaan naar samenwerkingen. Je blog zou goed genoeg moeten zijn dat je heus vanzelf wel opvalt. Daar ben ik het deels mee eens. Ik ben nu zelf een aantal keer benaderd door een bedrijf en toen dacht ik hè, hoe komen ze nou aan mijn e-mailadres? Dus het kan wel.

Maar aan de andere kant heb ik ook leuke samenwerkingen weten te creëren door zelf actief te benaderen. Er zijn inmiddels zoveel blogs dat bedrijven door de bomen ook het bos niet meer zien. Ik ben een groot voorstander van bedrijven benaderen die ook daadwerkelijk bij je passen. Dat is mijn tip voor de beginnende bloggers onder ons.

Samenwerken betekent voor mij trouwens niet alleen met bedrijven maar ook met andere bloggers. Samen sta je namelijk sterk! En het is gezellig!

 

WINACTIE

Om te vieren dat mijn blog een jaar bestaat en omdat ik het leuk vind om cadeautjes weg te geven, organiseer ik een WINACTIE.

Zoals jullie weten is Essence een dierproefvrij en een leuk budgetmerk. Ik geef daarom drie paletten weg die handig zijn voor onderweg. Misschien vind je het leuk om ze zelf te houden maar winnen voor een ander is natuurlijk ook leuk en lief. En helemaal in de maand december!

Dit zijn de drie paletten.

Ik maakte een ooglook met het eerste palette. Dit palette heb ik ook voor mezelf gekocht. Zoals je ziet een natuurlijke en zachte look. De blush kun je flink opbouwen maar dat heb ik niet gedaan.

blog een jaar

 Wat moet je doen om de paletten te winnen?

Heel simpel! Laat een leuk berichtje achter in de comments hieronder met een geldig e-mailadres. Geef ook even aan welk palette je zou willen.
That’s it! Alle namen schrijf ik op een briefje en die briefjes doe ik (heel ouderwets) in een pot. Ik haal er random drie briefjes uit. De drie winnaars krijgen een persoonlijk berichtje van mij.

 

De WINACTIE loopt tot en met woensdag 14 december. [UPDATE: Winactie is gesloten. Alle winnaars hebben inmiddels een mailtje gehad over de uitslag]

En doe jij mee met de WINACTIE?

 

 

Ps. Houd de komende tijd mijn blog in de gaten want ik ga nog een WINACTIE organiseren! Gewoon om jullie te bedanken voor het lezen van mijn artikelen!

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

55 Comments
 • Klaartje

  Beantwoorden

  Hoewel ik laatst las dat je er zelf anders over denkt, vind ik dat je ver bent na een jaar! Ik vind je Happy Things een supervondst! En door jou blog wil ik graag weer eens oogschaduw gaan dragen…. Het derde palet past me denk ik het best, wie weet…. Keep up the good work! Liefs, Klaartje

 • Sabrina

  Beantwoorden

  Ben een beetje laat maar nog van harte! Super om te zien wat je blog je al gebracht heeft. Ik denk dat bedrijven aanschrijven helemaal ok is, idd omdat zo’n ook niet altijd alles kunnen zien.
  Ik probeer ook op dierproefvrij te letten, maar soms schreeuwt iets gewoon mijn naam en ben ik niet streng genoeg :(
  Ik doe heel graag mee voor nummertje 1, lijkt me perfect voor op reis!
  Een goed 2e jaar gewenst!

 • Manja

  Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! Lekker doorgaan Eva, super leuk om je artikelen te lezen. Ik doe wel mee met de winactie. Ik vind ze allemaal mooi en doe graag mee voor nr 3.
  Xx

 • Sanne

  Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je blog en op naar het 2e jaar. Handige tip om zelf bedrijven te benaderen, daar heb ik eigenlijk nooit aan gedacht.

 • Aileen

  Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je blog jubileum! Leuk om je ervaringen te lezen. Ik doe graag mee met de winactie voor het 2e palette.

 • Lesley

  Beantwoorden

  Alweer een jaar verder, wat een leuke artikelen heb je geschreven in die tijd! Gefeliciteerd :)
  Zo te lezen heeft het bloggen je al veel mooie dingen overlevert tot nu toe.
  Ik laat mijn beurt voorbij gaan bij deze actie

  • Eva

   Dank je wel Lesley! Ik vind jouw reacties altijd erg leuk om te lezen! X

 • Sandra

  Beantwoorden

  Wat leuk gefeliciteerd! Zelf zou ik graag kans willen maken op het tweede palette :)

  • Eva

   Thanks! Leuk dat je meedoet!

 • Astrid

  Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd met je blogjaardag! Een mooie mijlpaal. Ik herken veel van wat je zegt. Ik plaats om dezelfde reden ook ‘maar’ drie artikelen per week. En ook ik geniet van de leuke contacten die ik heb opgedaan en de technische dingen die ik leer. Ik gun de paletten aan een ander (ik heb al zoveel) maar wilde jou toch wel even feliciteren! X

  • Eva

   Wat lief, dank je wel! X

 • Anita H.

  Beantwoorden

  Allereerst van harte gefeliciteerd! Ik maak graag kans op palette 2 en ik denk dat ik het zelf hou als ik win.

  • Eva

   Dank je wel!

 • Tamara TS

  Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd met je 1e blogjaardag!!! Ik doe heel graag mee aan de winactie. Het palette dat ik het mooist vind is palette nr. 1.

  • Eva

   Thanks!

 • sandra

  Beantwoorden

  Leuke actie! Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag!
  Ik doe graag mee voor het 3e pallet

  • Eva

   Thanks!

 • Liesbeth

  Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd! Ik ga je nu zeker volgen! Op naar een nieuw mooi blogjaar! Als ik mag kiezen,dan kies ik palette 2. Gave nemen ook voor de kleurtjes!

  • Eva

   Thanks!

 • YuSt

  Beantwoorden

  Gefeliciteerd! Een jaar is zo voorbij!
  Als ik moet wachten op samenwerkingen… ja dat heeft toch vruchten afgeworpen! En ook ik schrijf bedrijven aan, waarom niet.
  Vooral doorgaan… en ik doe mee voor mijn nichtje, mag dat ook?

  • Eva

   Dank je wel! Leuk dat je meedoet voor je nichtje!

 • Celine

  Beantwoorden

  Wauw gefeliciteerd! Alweer een jaar, wat een mijlpaal. Op naar nog vele jaren!
  Je maakt leuke blogs.
  Ik ga voor de touch me up
  Xxx

  • Eva

   Thanks!

 • hilde

  Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je éénjarig bestaan! Ik gun de prijzen iemand anders, maar wilde je toch even feliciteren :-)

  • Eva

   Dank je wel Hilde!

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Hartelijk gefeliciteerd Eva! Ik hoop dat je nog lang met veel plezier gaat bloggen. Ik pas en gun deze geweldige producten aan een ander. Ik gebruik namelijk geen palettes ;-)

  • Eva

   Dank je wel lieve Nesrin! X

 • Hailey | Palace of Bliss

  Beantwoorden

  Wat leuk! Van harte gefeliciteerd moppie! Op nog vele jaren!

  • Eva

   Dank je wel, Hailey!!

 • Pearl

  Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag en dat er nog vele jaren mogen volgen! Ik doe graag mee met de win-actie en ik zou graag meedoen voor het tweede palette.

  • Eva

   Dank je wel! Leuk dat je meedoet!

 • Irma

  Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd! *neemt een stukje taart*
  De palettes lijken me erg mooi, leuke actie!

  • Eva

   Thanks!

 • Patricia Marijnissen

  Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd !
  Ik hou van dit merk, al ken ik deze palettes nog niet, ik ga voor nummer 3 !!

  • Eva

   Dank je wel Patricia! Leuk dat je meedoet!

   • Patricia

    Bedankt voor de palette! Hij is super.

 • Angel

  Beantwoorden

  Gefeliciteerd Eva met je leuke blog! Ik doe niet mee maar wilde je gewoon even feliciteren?

  • Eva

   Wat lief! Dank je wel, Angel!

 • Tamara

  Beantwoorden

  Gefeliciteerd Eva met het 1 jarig bestaan van je blog! Ik lees het met plezier :))
  Ik doe mee met de winactie voor het 2e palet, X

  • Eva

   Dank je wel Tamara! Leuk dat je meedoet. Je naam gaat in de pot!

 • sammie

  Beantwoorden

  Ik doe niet mee aan de winactie maar wil je wel even feliciteren :D Mooie mijlpaal!

  • Eva

   Dank je wel Sammie!

 • Dhini

  Beantwoorden

  Wat leuk. Gefeliciteerd met je blog
  Ik doe mee voor eerste palette

  • Eva

   Dank je wel Dhini! Wat leuk dat je meedoet!

 • Monica

  Beantwoorden

  Hai Eva, van harte gefeliciteerd met je 1e verjaardag ?.
  Ik doe niet mee met de winactie omdat ik ze al heb maar ik wil toch zeggen dat je een mooie blog hebt en ik al je artikelen lees. Ga zo door en op naar het 2e jaar! Xx

  • Eva

   Wat lief Monica! Dank je wel :-)!

 • Babs

  Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd Eva en nog vele blogjaren!
  Ik doe mee,super leuk die palletten! (ik ken ze nog niet)

  • Eva

   Dank je wel Babs! En heel leuk dat je meedoet!

 • Roos

  Beantwoorden

  Gefeliciteerd met het eenjarig bestaan van de appel van Eva en wat leuk dat er een win actie is :-) Ik lees je blog met veel plezier en hoop echt dat je vooral door blijft bloggen want jouw blog is groen,dierproefvrij en vooral erg leuk om te lezen. Dus alsjeblieft vooral doorgaan…
  Ik doe graag mee voor mijn tiener dochter die er enorm blij mee zal zijn.

  • Eva

   Ah wat leuk om te lezen. Echt ontzettend lief! Je naam gaat in de pot. Leuk dat je meedoet!

 • jeapiebel

  Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd Eva! Wat kunnen wij veel leren van bloggen he ? ;-) Ik vind de verpakking van de palette is zo schattig allemaal. Ik heb zelf al een palette er van en een ander palette heb ik getest in de winkel, de kleur is het net niet voor mij. Daarom doe ik niet mee, wel een hele leuk winactie en wens de winnaar heel veel plezier met de paletten!

 • jeapiebel

  Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd Eva! Wat kunnen wij veel leren van bloggen he ? ;-) Ik vind de verpakking van de palette is zo schattig allemaal. Ik heb zelf al een palette er van en een ander palette heb ik getest in de winkel, de kleur is het net niet voor mij. Daarom doe ik niet mee, wel een hele leuk winactie en wens de winnaar heel veel plezier met de paletten!

  • Eva

   Dank je wel Jeapiebel!

 • Mariëlle

  Beantwoorden

  Gefeliciteerd!! :D Ik heb de palettes al geprobeerd dus ik sla de winactie over, maar ik denk dat velen het erg leuk zullen vinden :)

  • Eva

   Dank je wel Marielle!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.