Mijn herinneringen aan vroeger

0 Comment
spa

Soms zet een bepaalde vraag je ontzettend aan het denken. SPA vroeg laatst aan mij wat nou mijn persoonlijke inspiratiebron is. In eerste instantie leek het een lastige vraag. Maar al gauw kwam het woord eten naar boven.

Eten is een belangrijk onderdeel van mijn jeugd geweest. Mijn ouders hadden vroeger een restaurant, dus je kunt je wel voorstellen dat smaken en geuren mij altijd doen denken aan die tijd. Ondanks het restaurant kookte mijn moeder toch ook vaak voor ons. En na die maaltijd stond er altijd wel een portie fruit voor ons klaar. In de wintermaanden gewoon een gesneden appel of peer, maar in de zomermaanden sinaasappels, frambozen, watermeloen, kersen, rode bessen en aardbeien. Heerlijk! Vooral watermeloen vond ik echt zo lekker! Lekker zoet en ik vond het stiekem altijd leuk om die pitjes eruit te halen met een eetstokje.

Nu ik er zo over nadenk komt nog een andere herinnering naar boven. Onze vakantie in Sicilië, jaren geleden. Dennis en ik liepen elke dag vanaf het strand weer naar ons huisje. Langs de weg verkochten ze grote watermeloenen. Er stond daar een man met een weegschaal en je rekende een meloen af op gewicht. Ik zie het kraampje nog staan. Ik wilde eigenlijk een grote meloen meenemen, maar dat was echt te groot en te zwaar in die hitte. Gelukkig mochten we daar ter plekke ook een stuk eten. Super zoet door de Italiaanse zon! Op de terugweg was het alleen iets minder leuk: ik moest ontzettend nodig plassen. Dennis lag in een deuk, haha! Ik heb volgens mij nog nooit zo snel gelopen. Ik was gelukkig nog op tijd, maar het scheelde niet veel….

SPA heeft nu trouwens een ontzettende leuke actie. Jij mag namelijk de achtste smaak bedenken én je kunt een weekend naar Spa winnen voor 2 personen!

Ik doe natuurlijk ook mee en mijn inzending wordt watermeloen. Dat was natuurlijk niet helemaal een verrassing meer ;-). Je kunt via deze link meedoen. Het zou toch leuk zijn als je gewoon straks je eigen inzending terugziet in de winkels?

Water en watermeloen, wat mij betreft de perfecte combinatie als dorstlesser. Helemaal met dit warme zomerweer. Ik drink veel water en weinig frisdrank. Als ik het al drink dan probeer ik toch voor een gezondere optie te kiezen. SPA Touch Of heeft trouwens ook andere hele lekkere smaken. Ik kies zelf vaak voor coconut of citroen. Dit is op basis van bruisend mineraalwater uit Spa en bevat geen calorieën, suiker of kunstmatige toevoegingen.

Doe je mee met de geweldige actie van SPA? Je kunt jouw smaak idee insturen tot en met 26 augustus via deze link. In het voorjaar van 2019 ligt de nieuwe smaak in de winkels. Spannend…

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking met SPA.

 

0 Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.