Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel

3 Comments

Hoewel de herfst inmiddels is begonnen, wil ik stiekem dat zomerse gevoel nog even houden. Die warmte voelen, zomerse geuren, de zilte zee… Met de nieuwe Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel kan dat!

molton brown coastal cypress

Ik kreeg deze Bath & Shower gel ergens in juni, toen de zomer net begon. Het is een aquatische geur met excentrieke aroma’s. De hele zomer heb ik deze shower gel gebruikt en ik vind hem echt heerlijk! Geuren zijn zo belangrijk en kunnen een bepaalde herinnering oproepen. Mij doet het aan de Italiaanse kust denken omdat ik hem daar vaak gebruikte.

molton brown coastal cypress

Het belangrijkste ingrediënt in deze geurlijn is afkomstig uit Cape York, Australië. Een afgelegen en grotendeels ongerept schiereiland. De olie van de inheemse cipres staat bekend als “het blauwe goud” en is een blauwe etherische olie gedestilleerd van deze boom. Samen met zoute aroma’s van de zeevenkel vormen deze twee ingrediënten de bijzonder geur van Coastal Cypress & Sea Fennel.

Top note: Australian sea fennel
Heart note: cypress
Base notes: cardamom and jasmine

In deze lijn is een Eau de Toilette en een Bath & Shower gel uitgebracht.

molton brown coastal cypress

Zoals we van Molton Brown gewend zijn, zit de Bath & Shower gel in een prachtige fles. Een feestje om naar te kijken en het staat natuurlijk mooi in de badkamer. Er zit ook een handige dop op die je alleen hoeft in te drukken.

Ik geef toe, deze bath & shower gel valt absoluut in de high end categorie van cosmetica. Maar goed om te weten, Molton Brown is dierproefvrij en wordt niet in China verkocht. Als onderdeel van een ECOCHIC lifestyle kun je de producten van Molton Brown dus met een gerust hart gebruiken!

De nieuwe lijn Molton Brown Coastal Cypress & Sea Fennel is verkrijgbaar bij onder andere de Bijenkorf, Skins Cosmetics en Babassu. De Bath & Shower gel kost €22,-.

 

Gebruik jij al iets van Molton Brown? En is deze geurlijn iets voor jou?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

 

Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf ter beschikking is gesteld.

3 Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.