Natuurlijke scrub van DIY soap

0 Comment
diy soap

Hi Loves!

Eigenlijk stond er vandaag een recept op de planning. Maar deze dame is het kaartje van haar camera vergeten mee te nemen. Ik was even bang dat ik niks op mijn blog kon plaatsen. Maar gelukkig had ik nog een artikel klaarstaan dus ik heb het een en ander moeten verschuiven in de planning. Lang leve mijn laptop en foto’s die ik vooraf op mijn laptop had geplaatst!

diy soap

We blijven nog even in de DIY’s. Dit keer wat aandacht voor de verkwikkende en verzorgende werking van deze 100% natuurlijke Love Grows Where My Rosemary Goes body scrub van DIY soap.

In de pot zien zijn de verschillende ingrediënten apart verpakt zodat je dit nog zelf kan vermengen met elkaar!

De Weckpot bevat:

  • Dode Zeezout
  • amandelolie
  • rozemarijnolie
  • limoenolie
  • rozenblaadjes

DIY soap

Dode Zeezout is rijk aan mineralen. Door de unieke samenstelling is het geschikt voor de droge, schilferige en/of probleemhuid. Dode Zeezout kalmeert de huid, geeft een diepe reiniging en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

Amandelolie verzorgt en voedt de huid. Overigens is het bakje gemaakt van maïsplastic en volledig composteerbaar.

Rozenblaadjes hebben een gunstige uitwerking op de slappe huid en maken grove poriën fijner. De toevoeging van rozemarijnolie en limoenolie zorgt voor een verkwikkend effect. Rozemarijn zuivert lichaam en geest en stimuleert een positieve atmosfeer. 

Limoen heeft een verfrissende en verkwikkende werking op de geest en op de huid. Limoenolie maakt je vrolijk en activeert de creativiteit.

diy soap

Alle ingrediënten zijn verpakt in de pot. Het enige wat je te doen staat, is een houten lepel pakken en alle ingrediënten door elkaar roeren. Hoe makkelijk is deze DIY? ;-).

De scrub is heerlijk voor onder de douche of in bad. De scrub werkt prima en de geur is lekker verkwikkend. Ik raad je wel aan om voordat je gaat douchen een kleine hoeveelheid uit de pot te pakken en dit in een schaaltje te doen. Dat werkt net wat handiger onder de douche. Verder word je douche (vooral tegels) wel spekglad door de olie. Dus kijk daar even mee uit!

diy soap

DIY soap opende haar winkel in april 2017 in de Van Woustraat in Amsterdam. Naast leuke DIY pakketten, verkopen zij ook losse ingrediënten  Zo kun je ter plekke samen je eigen skincare samen stellen! De scrub kost €25,- (250 gram).

 

Ken jij DIY soap al? En is deze scrub iets voor jou?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

Dit product is door een bedrijf ter beschikking gesteld.

0 Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.