Natuurlijke travelkit van SMPL + WINACTIE!

57 Comments
travelkit van SMPL

Jongens, ik heb weer zoiets leuks jullie! Dit artikel komt iets later online dan gepland maar ik weet zeker dat ik een van jullie heel blij ga maken. SMPL is wederom een merk dat ik via Instagram ontdekte. SMPL en ik hadden even contact met elkaar en ik mocht vorig jaar al de beschermende zonnebrand testen.

Dit keer mocht ik de travelkit met alle producten van SMPL proberen. De kit is trouwens superleuk verpakt in een handige doorzichtige tas die je zo in je handbaggage kunt stoppen. Voor een feestelijk effect zaten er ook vrolijke glitters bij die ik nog dagelijks terug vind in mijn huis, haha!

travelkit van smpl

travelkit van smpl

Alle producten heb ik natuurlijk uitgebreid getest. Let’s jump right into it! En oh ja, lees vooral even verder tot aan het einde van de review. Daar vind je namelijk de winactie!

travelkit van smpl

Multifunctionele deodorant

Dit product alleen al ziet er uit als een plaatje. Ik heb iets met stenen. Ik had vroeger zo’n edelstenenverzameling. En die heb ik dus weggedaan bij de verhuizing. Echt waarom? Zo zonde. Was ook nog leuk geweest voor Emma.

Sorry, ik dwaalde even af. Het is niet zomaar een steen. Dit is aluin die je als een natuurlijke en veilige deodorant kunt gebruiken. Het bevat geen kunstmatige chemische stoffen die je huid verstoppen en in je lichaam worden opgenomen, maar bestaat uit 100% natuurlijke mineraal zouten. Hij is ook multifunctioneel trouwens want het schijnt goed te werken bij (scheer)wondjes, puistje en het verzacht zelfs de jeuk van een insectenbeek. Hoe bedoel je handig?

Tot nu toe heb ik de steen alleen gebruikt als deodorant. Ik maak de steen nat onder de koude kraan en wrijf daarmee over mijn oksels. Hij laat een laagje achter maar verstopt de porien niet. Het laagje zorgt ervoor dat de bacteriern worden gedood die transpiratiegeur veroorzaken. Ik laat de steen overigens weer drogen op een schaaltje. Zo gaat hij het langst mee.

Nu ben ik geen grote zweter dus ik weet niet of ik het goed kan beoordelen maar ik vind het prima werken als deodorant! Het is ook een fijn idee dat je verder geen andere nare stoffen op je lijf smeert.

travelkit van smpl

Natuurlijke crème

Ook dit product is weer multifunctioneel. De creme kun je gebruiken als dag-, nacht- en oogcrème maar ook voor je lichaam is hij heel geschikt. Denk aan ruwe plekken zoals je ellebogen of knieën. De crème is parfumvrij en bevat verzorgende en hydraterende ingrediënten zoals kokosolie, avocado olie, jojoba olie, aloë vera en vitamine E en C.   

De crème heb ik een week getest. In eerste instantie gewoon op mijn gezicht. Wat mij meteen opviel, is dat mijn huid echt een glow krijgt na het opbrengen. De crème trekt ook ontzettend snel in. Hij laat geen vettig laagje achter. Ook heb ik hem gebruikt in combinatie met een serum en een olie. Ook dat gaat prima!

Er is alleen een ‘maar’. Ik had al een tijdje een vermoeden maar nu weet ik het zeker. De huid op mijn gezicht kan niet zo goed tegen kokosolie. De meeste mensen hebben er juist baat bij maar ik krijg na een paar dagen gebruik kleine pukkeltjes. Heel vervelend en dit ligt ook echt aan mijn huidtype en niet aan de crème. Aangezien deze crime multifunctioneel is, ga ik hem ook zo gebruiken. Gewoon als oogcrème, voor mijn nek of andere droge delen.

Ingrediënten
Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Prunus Amygdalus Dulcis Oil ( almond oil), Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil (coconut oil), Butyrospermum Parkii Butter (shea butter), Caprylic/Capric Triglyceride (derived from coconut), Glyceryl Stearate Citrate, Squalane, Macadamia Integrifolia Seed Oil (macadamia nut oil), Persea Gratissima Oil (avocado oil), Rubus Idaeus Seed Oil (raspberry seed oil), Simmondsia Chinensis Oil(jojoba oil), Theobroma Cacao Seed Butter, Aloe Barbadensis (aloe vera), Glycine Soja Oil, Tocopherol (vitamin E), Natural aroma, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Glyceryl Caprylate, Ascorbic Acid (vitamin C).

travelkit van smpl

Cleansing cream

Dit is de cream cleanser geschikt voor alle huidtypes. Het valt mij op hoe zacht hij echt is. Ik masseer hem licht in en alleen dat al voelt zo prettig! Lichte make-up verwijdert hij prima. Geen waterproofmascara maar dat had ik ook niet verwacht. Ik gebruik soms ook nog een reinigingsolie afhankelijk van hoeveel make-up ik draag. Wat ik nog niet heb geprobeerd maar wat dus wel kan, is deze cleanser als masker gebruiken. Dat ga ik van de week eens proberen. Deze cleanser droogt mijn huid niet uit. Prima!

Ingrediënten
Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol Glyceryl Stearate Citrate, Caprylic/Capric, Triglyceride (derived from coconut), Kaolin, Prunus Amygdalus Dulcis oil (almond oil), Lauryl Glucoside, Butyrospermum Parkii Butter (shea butter), Cocos Nucifera Oil (coconut oil), Simmondsia Chinensis Oil (jojoba oil), Adansonia Digitata Oil (baobab oil), Prunus Armeniaca Kernel Oil (apricot oil), Persea Gratissima Oil (avocado oil), Glycine Soja Oil (soja oil), Aloe Barbadensis (aloe vera), Tocopherol ( vitamine E), Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, Lactic Acid, Natural aroma.

travelkit van smpl

Beschermende zonnebrand SPF 30

De SMPL natuurlijke zonnebrand is parfumvrij en bevat verzorgende en hydraterende ingrediënten zoals kokosolie, jojoba olie, aloë vera en vitamine E en C. Deze natuurlijke zonnebrand is ideaal voor de gezonde bescherming van je gezicht en bevat veilige zonnefilters. Je huid is beschermd tegen de UVA en UVB. Over deze zonnebrand schreef ik al eerder een review die je hier kunt lezen!

Ingrediënten
Helianthus Annuus Seed Oil (sunflower oil), Titanium dioxide (nano), Cera Alba (beewax), Glycine Soja Oil (soybean oil), Butyrospermum Parkii Butter (shea butter), Cocos Nucifera Oil (coconut oil), Alumina, Aqua, Stearic Acid, Prunus Armeniaca Kernel Oil (apricot kernel oil), Magnifera Indica Seed Butter (mango butter), Theobroma Cacao Seed Butter (cacao butter), Aloe Barbadensis (aloe vera), Calendula Officinalis Flower Oil (calendula oil), Tocopherol (vitamin E), Natural (Vanilla) Aroma.

travelkit van smpl

Natuurlijke droogshampoo

Deze 100% natuurlijke droogshampoo bevat beschermende en voedende ingrediënten. Het maakt vet haar weer vetvrij, verzorgt, voedt en geeft volume door het ingrediënt kaolin. De castorolie zorgt ervoor dat je haar beter groeit en dikker aanvoelt. 

Klinkt goed hè! Ik heb de droogshampoo al een paar keer gebruikt en hij staat nu standaard in de badkamer. Ik zal eerlijk bekennen, ik gebruik eigenlijk de Prêt-à-Powder powder van Bumble&Bumble. Die had ik al een tijdje in de kast en is nog lang niet op. Ik was dan ook heel benieuwd of dit er op lijkt.

In het potje van SMPL zitten meerdere gaatjes dus ik moest even wennen om het product goed aan te brengen. Het makkelijkste is om gewoon wat poeder in je handen te strooien en dit dan door de wortels van je haren te wrijven. Ook laat het geen witte waas achter. Nogal essentieel als je donkerbruin haar hebt zoals ik. Hij haalt meteen de vettigheid uit je haren en geeft ook volume. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een groot fan ben van dit product.

Ingrediënten
Zea Mays (Corn) Starch Maranta arudinacea (Arrowroot) Root Powder , Cocoa (Theobroma Cacao) Powder, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Kaolin , Natural (Vanilla) Aroma.

travelkit van smpl

Exfoliërende konjac spons

Als laatste deze konjac spons. Zonder water is hij keihard maar als hij eenmaal is uitgezet een heerlijk zacht sponsje voor je huid. Ik gebruik hem vaak met de cream cleanser. Het voelt als een lichte massage. Het sponsje verwijdert op een zachte manier dode huidcellen dus prima om dagelijks of een paar keer week te gebruiken als exfoliator.

travelkit van smpl

SMPL bevat geen synthetisch parfum, parabenen, schadelijke conserveermiddelen en essentiële oliën. Uiteraard worden de producten niet op dieren getest!

schadelijke conserveermiddelen geen natuurlijke essentiële oliën

++++WINACTIE Travelkit van SMPL++++

Wat kun je winnen? 

Ik mag namens SMPL een travelkit met 6 producten weggeven ter waarde van €84,-!

Wat zit er in:

 • multifunctionele deodorant
 • multifunctionele verzorgende crème voor je gezicht (50 ml)
 • cream cleanser (50 ml)
 • beschermende zonnebrand SPF 30 (50 ml)
 • verfrissende droog shampoo (35 gram)
 • exfoliërende konjac spons
 • transparante toilettas

Hoe maak je kans op deze geweldige travelkit?

 • Like mijn pagina De Appel van Eva op Facebook (Blauw duimpje ;-))
 • Laat hieronder een leuke reactie achter en laat weten waarom jij wilt winnen!

Ik zou het enorm lief vinden als je mijn bericht op Facebook over deze winactie wilt ‘liken en delen’. Dit vergroot natuurlijk jouw kans op de travelkit!

Je kunt meedoen tot en met vrijdag 2 februari 2018. Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik met jou contact op kan nemen.

That’s it!

Doe jij mee om de travelkit van SMPL te kunnen winnen?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

De producten in dit artikel zijn door SMPL ter beschikking gesteld.

57 Comments
 • Caro

  Beantwoorden

  Gaaf! Ik ben echt heel benieuwd, ik ben al een tijdje op zoek naar natuurlijke verzorgingsproducten die ook doen wat ze beloven. Ik zou deze graag uitproberen!

 • Cathelijne

  Beantwoorden

  Deze producten lijken me super fijn! Ik zit in het 3e trimester van mijn zwangerschap heb inmiddels voor de baby allerlei producten bij elkaar gezocht zonder synthetische en andere slechte stoffen en dacht… “Hey waarom niet ook voor mij?! ” Dus een super welkome winactie, het lijkt me heerlijk om deze producten uit te kunnen gaan proberen tijdens mijn verlof!

 • Eva Derksen

  Beantwoorden

  Wat een leuke actie!! Over een paar weken ga ik een wereldreis maken, waarbij ik probeer om zoveel mogelijk natuurlijke producten mee te nemen. Deze travelkit is meer dan ideaal! SMPL lijkt mij een erg fijn merk door de goede verhalen die ik erover heb gehoord :)

 • Ilona Hermans

  Beantwoorden

  Ben heel nieuwsgierig geworden naar deze producten en stiekem met name naar de deodorant. Door veel stress het afgelopen jaar wat zich tot een burnout heeft geuit ben ik meer en sneller gaan transpireren . Zelfs op een stressmoment breekt het zweet mij uit. Daarnaast heel benieuwd naar de gezichtscrème met deze koude dagen is extra verzorging altijd fijn . Verzorgd

 • Lisanne Bons

  Beantwoorden

  Wat een mooie producten. Ik heb dit jaar een heel pittig jaar en dat merk ik gelijk aan mijn huid dus producten die zo natuurlijk mogelijk zijn lijken mij erg prettig.

 • Marian

  Beantwoorden

  Dat wordt lekker verwennen met die kit! Wie wil dat nou niet?

 • Paula

  Beantwoorden

  Mooi excuus om een trip naar Rome ofzo te moeten plannen met m’n schatje. Want hey, laten we eerlijk zijn: een travelkit is gemaakt om te reizen. Toch? ;-)

 • Marije de Jong-Helder

  Beantwoorden

  Dankjewel voor deze mooie winactie en je review! Ik heb me voorgenomen om al mijn verzorgings- en schoonmaakmiddelen dit jaar om te ruilen voor gezonde en duurzame varianten. Bamboetandenborstel, wasbare wattenschijfjes, natuurlijk afwasmiddel, shampoo Aveda erc. Het is een behoorlijk gedoe om fijne producten te vinden. Als ik win ben ik misschien in 1 keer klaar met de zoektocht!

 • Femke

  Beantwoorden

  Wauw leuk winactie weer Eva!
  Dit zou ideaal zijn voor als ik met mijn gezin over een maand een weekend weg ga en alleen handbagage mag meenemen. Vooral de droogshampoo zal mijn dochter met donker haar heel blij mee zijn. Zelf wil ik graag overstappen naar een deo zonder aluminium. De cleaner voor t gezicht kunndn we mooi alle 4 gebruiken. Dus als ik win, deel ik het graag meg mijn gezin.

 • Lieke van Veen

  Beantwoorden

  Ik heb nog nooit producten van Smpl gebruikt en ook nog nooit natuurlijke producten gebruikt, maar zoals jij het omschrijft lijken deze producten me erg fijn en heb je me wel nieuwsgierig gemaakt naar deze producten.
  Ik maak graag kans om ze een keer uit te testen.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen)en heb dit bericht geliked en gedeeld.

 • Celine

  Beantwoorden

  Super leuke winactie, ik kende het merk nog niet maar ik zou het super graag willen uitproberen! Ik heb een hele gevoelige huid met acne dus ik hoop dat de producten goed uitpakken! Een geweldige revieuw van een geweldig persoon!

 • Sabine

  Beantwoorden

  Zeer toffe actie! Ken dit merk nog niet maar ben wel een stuk wijzer dankzij je heldere review. Ben voor benieuwd naar de aluin en cleanser ivm gevoelige oksels en huid! Doe dus graag mee ?

 • Janna

  Beantwoorden

  Wow wat een gave winactie! Prachtige producten ook :) Ik doe heel graag mee. Ik ga van de zomer een grote reis door Colombia maken en deze milieuvriendelijke travel kit zou dus onwijs handig zijn.

  Liefs!

 • Leyla

  Beantwoorden

  Wauw wat een leuke winactie. Ik zou ook graag mee willen doen en zo kans maken. Waarom? In augustus ga ik trouwen in het buitenland. Zo’n travelkit is dan heel handig om mee te nemen en maak ik meteen kennis met een nieuwe productlijn. Het winnen an sich zal al mij helemaal doen stralen.

 • Sophia Amesz

  Beantwoorden

  Ik doe graag mee. Lijken me heerlijke producten

 • m chen

  Beantwoorden

  Lekker schoon en fris na het sporten, ik doe mee!

 • Judit

  Beantwoorden

  Wat een mooi pakket! Ik ken SMPL nog niet, maar jouw review is hartstikke enthousiasmerend! De producten die ik gebruik kan ik helaas nooit als een mini variant vinden. Wie weet is dit pakket perfect voor tijdens de komende vakanties.

 • Sharon de Ridder

  Beantwoorden

  Wauw Eva, wat een ontzettend leuke review weer! Ik ben met name erg benieuwd naar de droogshampoo; met name wanneer ik reis heb ik geen zin om vaak mijn haar te wassen en daardoor te moeten föhnen enzo.

 • Floor Bol

  Beantwoorden

  Deze travelkit zou geweldig zijn voor een weekendje weg! En heel handig dat de make-uptas doorzichtig is. Ik vind het vooral erg fijn dat er droogshampoo bij zit! Snel en praktisch ;) SMPL kende ik nog niet, maar aangezien ik las dat ze natuurlijke producten gebruiken ben ik al verkocht :D

 • sabine ypenga

  Beantwoorden

  Wat een fijne producten lijken mij dit voor mijn gevoelige huid. Ik doe heel graag mee!

 • Willy

  Beantwoorden

  Een mooi huidje voor mijn kleindochter, binnenkort het bruidje!

 • Vera

  Beantwoorden

  Leuke winactie! Ideaal voor mijn vakantie naar Kopenhagen en Thailand.

 • Nancy van Heck

  Beantwoorden

  Wat een heerlijke fijne prijs ik loot graag mee.

 • Marian van Trigt

  Beantwoorden

  Ken dit niet maar wil het graag proberen, en bevalt het dan blijft het dit merk. Zeer gevoelige huid gekregen na huidziekte nog altijd onbekend waarom en wat het geweest is. 65 jaar wil graag mooi verzorgd ouder worden.

 • sebastiaan

  Beantwoorden

  ik zweer bij deze produkten omdat het mijn leven heeft verbeterd en mijn zelfverzekerheid omhoog is gegaan omdat ik nu eindelijk van mezelf houdt en dat is een opluchting!

 • Anneliese de Waal

  Beantwoorden

  Ik doe graag mee, ik zou de producten heel graag uit willen proberen.

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

 • amanda vd broek

  Beantwoorden

  Wat een leuke actie! ik ken dit product nog niet,maar het ziet er wel heerlijk uit. Ik wil wel een kansje wagen

 • lottie

  Beantwoorden

  Voor mijn zus die altijd op reis is!

 • Diny Gijsberts

  Beantwoorden

  Mijn 53+ huid schreeuwt om extra verzorging !
  Ik volg op facebook
  instagram onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  pinterest onder DinyG
  youtube abbo

 • Wendy van Zetten

  Beantwoorden

  ??Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik blij zou heel graag deze prachtige verzorging set willen winnen wie wil dat nou niet ?? doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel ❤ laten stralen op mijn tijdijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen #Spannend fijne zondag

 • Daphne

  Beantwoorden

  Super leuke win actie?, dit is echt iets voor mij ik hou van de persoonlijke verzorging?, en dingen die daar mee te maken hebben vind ik super leuk om uit te testen zo graag kans maken?

 • Nina Mol

  Beantwoorden

  Wow! Met deze kit hoop ik straks op 12 februari als ik 60 jaar word te SHINEN!!

 • Esmeralda Filippini

  Beantwoorden

  Wat een leuke winactie weer. Ik doe graag mee omdat ik enige tijd op zoek ben naar en een product dat goed is voor mijn huid maar ook wat vrij is van allerlei chemische ingrediënten en niet getest wordt op dieren. En na het lezen van jouw review heb ik wel het idee dat dit een product is waar ik heel blij van ga worden. Daarom hoop ik dat ik bij deze de kans krijg om het te mogen testen.

 • Danielle

  Beantwoorden

  Ideaal om alles mee te kunnen nemen in de backpack, op reis door Azië!

 • Dineke Wiersema

  Beantwoorden

  Mijn vrouw is voor haar werk veel op reis, ik gun haar zo’ n mooie travelkit!

 • van erum maria louisa

  Beantwoorden

  ik wil graag mee doen voor dit tof cadeau

  • Kim van Wijck

   Jaaaaaaaa!! Ik wil dit setje heel graag uitproberen!

   Eerlijk gezegd ben ik wat sceptisch ten aanzien van de deo rock.. ik sport en zweet redelijk wat, en ondanks mijn nieuwsgierigheid heb ik daarom nog nooit de rock ‘durven’ proberen. Haal me over!!

   Qua sport en voeding ben ik heel bewust bezig, maar qua gezichts- & lichaamsverzorging blijf ik n soort ‘zwevende kiezer’… Geef me dat setje! ;-)

 • Anita te Gussinklo

  Beantwoorden

  Lijken me hele fijne en vooral zachte producten.
  Ik doe graag mee en volg je ook op Facebook.

 • brants harry

  Beantwoorden

  doe graag mee voor deze producten voor mijn vrouwtje

 • kempenaers anita

  Beantwoorden

  zien er heerlijke producten uit

 • Will

  Beantwoorden

  Geweldige winactie.
  Graag doe ik mee voor deze travelkit.
  Ik heb geen Facebook, maar like en love op bloglovin.
  Graag waag ik een kansje.

 • Grete Karina

  Beantwoorden

  Heel handig zo’n travelkit en wat een mooie natuurlijke producten, ik loot heel graag mee!

 • Marlies

  Beantwoorden

  Ik ken dit merk nog niet, maar je hebt me heel nieuwgierig gemaakt. Ik zou dus ook graag de travelkit winnen!

 • Marian B

  Beantwoorden

  Heel handig zo’n travelkit! Ik verdraag parfum vaak niet goed, dit merk ken ik nog niet, een mooie kans om eens kennis te maken,

 • wilmsen anita

  Beantwoorden

  ik wil graag lang gezond en mooi blijven, laten we beginnen met gezonde produkten

 • Nelly

  Beantwoorden

  Een mooi produkt en lekker handig voor de vakantie

 • Lonneke

  Beantwoorden

  Goedemorgen Eva, wat een mooie en duidelijke blog. Ik zo graag dit pakketje van SMPL willen winnen dit omdat ik een zeer moeilijke huid heb en omdat ik graag “meuk”vrije cosmetica zoek ?

 • Nadia Lahpor-Hesse

  Beantwoorden

  Ooowh klinkt goed zeg! Ideaal voor mee op vakantie straks! Daarnaast houd ik er ook wel van om nieuwe dingen te testen, dus ik doe graag mee!

 • Marina korink

  Beantwoorden

  Dit pakket zou ik zeer zeker gebruiken ! Niet alleen op mijn vakantie maar ook zeker thuis? Hele fijne producten zo te lezen in jouw verhaal en voor verschillende huidtypes te gebruiken! Ik doe dan ook graag mee voor dit pakketje! Dat past ook nog eens in mijn handtas??

 • Belinda

  Beantwoorden

  Yes please. Vind het een mooi merk en ben heel benieuwd ernaar.

 • Anita H.

  Beantwoorden

  Mijn ervaring is toch wel dat je voor make-up (zeker bij gebruik van foundation) nog een ander product moet gebruiken ter verwijdering. Ik vind micellair water wel een aanrader. Heel benieuwd aan deze te winnen producten c.q. dit merk!

 • Ilva

  Beantwoorden

  Dit klinkt top! Mooie review. Toevallig vorige week mijn volgende trip geboekt, Nicaragua. Deze travelkit zou super zijn. Klinkt als een goed duurzaam merk. Heel fijn idee. Ik maak graag kans.

 • Pauline

  Beantwoorden

  Ik wil heel graag kans maken op deze leuke set! Ik ben dol op beautyproducten en het liefst gebruik ik producten die zo natuurlijk mogelijk zijn. Het lijkt mij dus onwijs leuk om dit te proberen.

 • Tamara

  Beantwoorden

  Wat een superleuke actie, lijkt mij een heerlijk pakket :) ?

 • Marian Zw

  Beantwoorden

  Echt mega handig zeg zulke producten die je voor meerdere dingen kan gebruiken. Ik had ook een stenen verzameling maar inderdaad ook na drie verhuizingen weg gedaan…. Een reissetje is sowieso heel handig, ik loot heel graag mee

 • Patricia Bouthisma

  Beantwoorden

  Ik maak graag kans op deze set. Vooral de Deo die ook te gebruiken is bij bvb insectenbeten, kleine wondjes en puistjes lijkt me super handig. Waarschijnlijk wil ik daarna niets anders meer :)
  De andere producten lijken me ook erg fijn, dus die zijn ook erg welkom. De droogshampoo kan ik ook goed kan gebruiken. Mijn haar word snel vet (ivm vroege overgang) dus een droogshampoo is dan handig

 • Marjolein

  Beantwoorden

  Wow, alweer heb je een leuke actie, en een mooie review geschreven. Het lijkt mij een genot om deze SMPL producten te kunnen proberen, zeker de cleanser, deo, zonnebrand en droogshampoo. Ik merk dat ik de laatste jaren steeds minder producten op de huid verdraag en producten die niet op natuurlijke basis zijn sla ik dan ook over. SMPL heb ik nog niet eerder geprobeerd, een mooie kans dus.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.