Natuurlijke vegan reiniging van Nonique +WINACTIE!

14 Comments
Nonique

Vorig jaar was ik een paar dagen in Berlijn en ik heb toen uitgebreid geshopt bij Rossmann en DM. Wat natuurlijke verzorging betreft zijn de Duitsers ons echt een stapje voor. Biologische huidverzorging is daar veel makkelijker verkrijgbaar. Ik heb daar best veel gekocht en er zelfs twee shoplogs over gemaakt.

Vandaag laat ik twee producten van Nonique zien. Het werd hoog tijd om er eens wat aandacht aan te gaan besteden. Het merk ben ik overigens hier nog niet in de winkels tegen gekomen maar inmiddels is het al wel online verkrijgbaar.

Oh ja, ik doe meteen een WINACTIE met een van de producten dus kijk snel verder!

Nonique

NONIQUE

Het merk Nonique komt uit Duitsland. Alle producten worden daar gemaakt. Zij maakt alleen maar vegan huidverzorging dus de producten worden niet op dieren getest en er zitten bovendien geen dierlijke ingrediënten in. Nonique heeft het keurmerk NATRUE. Een van de strengste keurmerken voor natuurlijke cosmetica.

De producten zijn vrij van:

 • PEG, parabenen, siliconen
 • kunstmatige kleurstoffen
 • dierlijke ingrediënten
 • petrochemische stoffen
 • synthetische geurstoffen

Nou dit klinkt allemaal goed toch? Natuurlijk heb ik de producten ook getest en ik ga je nu vertellen wat ik ervan vind!

NONIQUE Intensive Face Wash Gel

Nonique

Het eerste product is een reinigingsgel voor de droge huid. Ik heb bewust even gewacht met het uitproberen van deze gel. Mijn huid is in de winter een stuk droger dus ik wilde ervaren of deze gel echt geschikt is voor een drogere huid.

nonique

Ik gebruik een kleine hoeveelheid op een vochtige huid en masseer het goed in. Het schuimt een klein beetje op mijn huid. Ik spoel het daarna af met lauw water. Mijn huid voelt echt goed schoon zonder dat trekkerige gevoel. Fijn!

Ingrediënten

Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Bio Aloe Vera) Powder, Olea Europaea Fruit (Bio Olivenöl) Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum, Limonene, Lactic Acid, Glyceryl Oleate, Geraniol, Linalool, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

NONIQUE Extreme Energy Facial Scrub

Nonique

Dit tweede product is een reinigende peeling voor het gezicht. Het bevat kleine bamboekorreltjes die je huid lichtjes scrubben tijdens het reinigen. Ik vond deze reinigende peeling ook erg fijn. De korreltjes zijn heel klein dus echt zacht genoeg voor een gevoelige huid. Ik heb de reinigende peeling nu twee keer gebruikt (een keer in de week) en dat is voor mijn huid voldoende. Ik gebruik namelijk ook een BHA dus meer scrubben is niet nodig.

Nonique

De korreltjes zijn zo klein. Ik kreeg ze daarom ook niet op de foto. Wel heeft het dezelfde structuur als de wash gel. Ook zo’n gel-achtige substantie.

Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Coco-Glucoside, Xanthan Gum, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Passiflora Incarnata Seed (Bio Maracuja) Oil, Citrus Grandis Fruit (Bio Grapefruit) Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Bio Aloe Vera) Powder, Helianthus Annuus Seed Oil, Glyceryl Oleate, Tocopherol, Citric Acid, Lecithin, Parfum, Limonene, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

WINACTIE!

Zoals je hebt gelezen vind ik beide producten erg fijn om te gebruiken. Als ik tussen deze twee zou moeten kiezen dan zou ik voor de intensive face wash gel (zonder korrels) gaan. Voor mijn gevoel is deze net wat zachter voor mijn huid.

Het komt mooi uit dat ik juist van dit product er eentje extra heb gekocht! Dit geef ik graag weg aan een van mijn lezers.

Hoe kun je meedoen?
Heel simpel! Laat een comment hieronder achter en geef aan waarom jij dit product zou willen proberen. Uit alle reacties kies ik een winnaar uit. De winnaar krijgt van mij een persoonlijk bericht.

De WINACTIE duurt tot en met volgende week vrijdag 3 februari!

ps. Ik zou het super leuk vinden als je mij volgt via Instagram, YouTube, Twitter of Facebook!

 

De producten zijn ook via de website van Nonique verkrijgbaar. Je kunt hier een kijkje nemen! Voor beide producten heb ik rond de zes euro betaald. Ik heb het bonnetje helaas niet meer dus het exacte bedrag weet ik niet meer.

 

Wat vind jij van deze producten van Nonique? En doe je mee met de WINACTIE?

 

Be happy, be healthy,
Eva

14 Comments
 • Sabrina

  Beantwoorden

  Klinkt goed, vooral dat het de huid niet trekketig maakt. Ik doe graag mee!

 • Marlies hol

  Beantwoorden

  Leuk om.te winnen om een verantwoorde andere producten te testen

 • YuStSoMe

  Beantwoorden

  Ik ken Nonique via een webshop die het merk ooit verkocht, maar verder fysiek niet kennis mee gemaakt. Ik zou graag eens de Nonique experience willen doen.

 • Hennie

  Beantwoorden

  Ik had hier nog nooit van gehoord, maar wat een fijne en milde producten zijn dit. Ik waag natuurlijk graag een kansje, dat zul je snappen! :) Ik volg je volgens mij al op diverse kanalen.

 • Evie

  Beantwoorden

  Ik gebruik Nonique zelf ook. Ik vind het zelf heerlijk en ik gebruik het dagelijks. Je kan het nu ook in Nederland kopen, in winkels heb ik het nog niet echt zien liggen maar je kan het wel kopen op Nonique.nl

 • marije

  Beantwoorden

  Een gel face wash en scrub, i am impressed. Ziet er goed uit. Ik vind de dag beginnen met een scrub erg fijn. Net even een oppepper voor mijn huid.

 • Laura

  Beantwoorden

  Dit klinkt als een heel fijn product! Omdat ik last heb van een droge gevoelige onrustige rode huid wil ik overstappen op goede verzorgingsproducten zonder rare toevoegingen om te kijken wat dit voor mijn huid doet. Ik zie alleen door de bomen het bos niet meer omdat er zoveel aanbod is en ik niet wat wat wel en niet goed is. Het lijkt me dus heerlijk om dit eens uit te testen!

 • Lesley

  Beantwoorden

  Ik ken het merk en ook deze drogist niet. Het lijkt me een fijn product, zeker omdat het voor de droge huid is. Helaas heb ik daar elke winter ook weer last van. Net even gekeken en er zit een DM niet super ver over de grens bij ons, daar ga ik eens heen, leuk!

 • Sara | MevrouwMiauw

  Beantwoorden

  Hey, begrijp ik nou goed dat je deze producten bij de DM in Duitsland hebt gekocht? Ik ben dit merk daar nog nooit tegen gekomen. Dat terwijl ik wekelijks bij een DM kom. Ik ga het beter in de gaten houden, want ik wil dit merk heel graag proberen. Ik heb nog een facewash en gezichtsscrub op voorraad, dus ik sla de winactie over. Wel heel erg leuk om te weten dat dit merk bij de DM verkrijgbaar is

  • Eva

   Ja, klopt ik kocht het bij DM in Berlijn. Ik weet natuurlijk niet of elke DM het ook daadwerkelijk in het assortiment heeft. Ik kan mij herinneren dat het een beetje onderaan stond.

 • Galina

  Beantwoorden

  Ik ken het merk inderdaad ook omdat ik vaak naar Duitsland reed voor inkopen, maar heb het nog niet geprobeerd. Die reinigingsgel lijkt me fijn, omdat hij je huid niet trekkerig maakt. Ik doe niet mee aan de winactie omdat ik toevallig volgende week weer naar Duitsland ga, maar wens iedereen wel veel succes! :*

 • Esther

  Beantwoorden

  Mijn goede voornemen voor dit jaar is minder chemische producten en dus natuurlijke cosmetica! Ik ben mij hier in aan het verdiepen maar dit merk kende ik nog niet. Het lijkt me fijn om deze producten uit te proberen.

 • Jeapiebel

  Beantwoorden

  Ik ben ook benieuwd naar dat merk. Toch sla ik even winactie over. Ik laat mijn gezicht even rusten. Mooie producten!

 • Mariëlle

  Beantwoorden

  Ik ben er héél benieuwd naar! Ik ken dit merk al langer, maar nog niets van geprobeerd. Vandaar dat ik zeker mee doe, want ik heb veel verzorging weg gedaan omdat het niet vegan was. Kan dit dus wel gebruiken :)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.