Hayari Paris, een elegant en vrouwelijk parfum

0 Comment
hayari

Nu ik wat ouder word, merk ik dat ik steeds bewuster ergens een keuze in maak. Zo is dat ook met parfum. Ik kies liever voor een onbekend nicheparfum dan dat ik een Douglas of Ici Paris binnen loop en daar iets uitkies. De geur van een nicheparfum is toch vaak complexer. Het is interessanter en minder alledaags.

hayari

Zo is het ook met dit parfum van Hayari Paris. Ik kreeg hem mee in een luxe goodiebag tijdens een event. Hetzelfde event waar ik ook BDK Parfums leerde kennen. Nog zo’n fijn merk trouwens waar ik eerder al een review over schreef.

hayari

Hayari s opgericht door Nabil Hayari. Hij is de jongste telg uit een Algerijns-Franse-Libanese familie. Zijn passie voor couture begint al op jonge leeftijd als hij begint te tekenen. Ook maakte hij ontwerpen voor zijn grootmoeder. De verbinding tussen couture en parfum is er zeker. Het draait om het creëren van een comfortabele en prachtige wereld. Het verschil weten en voelen tussen een geur en een parfum….

hayari

Broderie Hayari Paris

De inspiratie voor deze geur is borduurwerk en kant die Hayari gebruikt in zijn collecties. Het zijn al eeuwen de meest elegante en glamoreuze textielsoorten. Dit parfum roept vrouwelijkheid en glamour op. Zo voelt het inderdaad als ik deze geur draag. Hij is vrouwelijk maar zeker niet te zoet. Een verleidelijke geur! Het ligt heel erg aan mijn stemming welk parfum ik draag. Ik kan soms dagen dezelfde geur dragen en dan weer een tijdje niet. Deze parfum vind ik wel heel geschikt voor het najaar en de winter. Maar dit is natuurlijk mijn mening. Iedereen ervaart een parfum toch anders.

hayari

Het bevat de geurnoten sandelhout, amber en patchoeli.

hayari

De parfums van Hayari zijn te koop bij Retreat in Rotterdam. De winkel is gevestigd aan de Van Oldenbarneveltstraat 123. Het wordt overigens tijd dat ik een bezoek ga brengen aan deze prachtige winkel. De winkel verkoopt er niet alleen maar prachtige niche producten maar het heeft ook een salon waar je terecht kunt voor heerlijke massages en andere behandelingen!

Broderie Hayari Paris kost €156,- (100ml).

Wat is jouw lievelingsparfum?

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

 

Het product in dit artikel heb ik ontvangen van een bedrijf. 

0 Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.