Nieuw merk in beautyland! Beauty Kitchen!

6 Comments

Jeeehh! Er is een nieuw ecomerk in beautyland! Kijk daar word ik nou vrolijk van:-)!

Ik kan trouwens wel merken dat we richting de herfst gaan (ook al wil ik daar voorlopig nog niet aan denken). Mijn mailbox stroomt vol met beautynieuws voor de herfst…Ok, voorlopig zitten we nog lekker in de zomermaanden en genieten we gewoon van de zon!

Het nieuwe merk heet Beauty Kitchen en het komt uit Glasgow. Het zijn producten die 100% natuurlijk zijn en heel betaalbaar. Klinkt goed toch? Ik word altijd heel enthousiast als ik weer een nieuw merk ontdek.

Het merk is opgericht door Jo-Anne Chidly. Met haar favoriete quote “I may not be perfect but at least I’m not fake” verwoordt oprichtster JoAnne Chidley precies waar Beauty Kitchen voor staat: 100% natuurlijke ingrediënten en betaalbare, effectieve producten. Jo-Anne studeerde scheikunde, is kruidenbotanist, gepassioneerd imker en verslaafd aan beautyproducten. Ze heeft 3 honden en twee alpaca’s en met de looks van een echte Beauty Kitchen Angel zet zij zich bovendien ook nog in voor het Ziwa Rhino Fund in Oeganda.

Ik zal je nu een aantal producten laten zien!

Beauty Kitchen oil

Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate

De absolute hero van de skincare-lijn Abyssinian Oil, met Omega 9 dat nog krachtiger is dan Jojoba of Arganolie, is het Aroma Facial Concentrate. Dit is een intensieve dagelijkse hydraterende olie op basis van 100% natuurlijke werkstoffen, waaronder rozenbottel, frambooszaad en geraniumolie.

Adviesprijs: €29,99

Oeh dit lijkt mij dus een heerlijke olie. Vooral voor de herfst en/of de winter lijkt mij dit een mooie aanvulling op een nachtverzorging!

Beauty Kitchen Konjac sponge

Miracle Mother Nature Facial Konjac Sponge

Eenvoudige, effectieve en zuivere dieptereiniging. De konjac spons is eco-vriendelijk, 100% natuurlijk en gemaakt van pure eetbare plantaardige wortels. Het reinigt de huid intensief en maakt haar zijdezacht en stralend. Spoel de spons voor gebruik uit in warm water. Ook te gebruiken in combinatie met jouw favoriete reinigingsproduct.

Adviesprijs: €8,99

Ach ja, zo’n sponsje ken ik natuurlijk al. Ik heb er weleens eerder een review over geschreven maar dan van een ander merk. Heerlijke sponsjes! Ik ben benieuwd of deze net zo fijn is….

Beauty Kitchen handbag beauty balm

Handbag Beauty Balm

Hier heb ik geen persinformatie over gekregen maar ik vermoed dat dit een soort dagcrème of nachtcrème is. Een crème voor alle huidtypen. Ik ben heel benieuwd naar de ingrediënten van deze balm. Zodra ik er meer van weet zal ik dat hier vermelden!

Beauty Kitchen Facial cleansing balm

Facial Cleansing Balm

Ook hier heb ik geen verdere informatie over helaas. Een reinigingsproduct. Zo’n cleansing balm vind ik heerlijk voor de herfst en de winter. Juist wanneer mijn huid wat extra voeding en zachtheid kan gebruiken. Ik houd jullie op de hoogte zodra ik hier meer van weet!

De producten van Beauty Kitchen zijn nu verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen). Gaan jullie ook even kijken? Ik wel :-)

 

Wat vind jij van de nieuwe producten van Beauty Kitchen?

Be happy, be healthy,
Eva

6 Comments
 • Claudia

  Beantwoorden

  Ik ben heel erg benieuwd naar dit merk. Dat het 100% natuurlijk is, spreekt mij enorm aan!

 • Carlijn

  Beantwoorden

  Ik ben altijd heel nieuwsgierig naar nieuwe merken, dit ken ik nog niet. Leuk er via jouw blog kennis mee te maken! De Cleansing Balm en de olie lijken me alle twee top. Ben dol op olie en cleansing balms, vooral als ze lekker romig zijn en ik er mijn ogen én gezicht mee kan schoonmaken.

  • Eva

   Ja, dat heb ik ook! Lekker snel klaar in de avond ;-)

 • Mariska

  Beantwoorden

  Ik houd helemaal niet van negatief doen maar bij de naam had ik wat meer flamboyante verpakkingen verwacht/op gehoopt ofzo. Klinkt wel allemaal best fijn in gebruik!

  • Eva

   Hihi tja, daar kan ik dan weer niks aan doen :-). We gaan het zien of ze fijn zijn. Ze klinken wel fijn in ieder geval! XX

 • Dineke

  Beantwoorden

  Wat klinkt dit allemaal super goed! :)

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.