Op de tweesprong van moeten en willen | Elle Luna

4 Comments

Hebben jullie alle boodschappen al binnen voor de kerst? Gisteren was mijn laatste werkdag en nu heb ik gewoon een week vakantie! Heerlijk! Ik was er aan toe. De boodschappen hebben we net gehaald voor de komende twee dagen. Het viel mij eigenlijk hartstikke mee hoe druk het was. Ook was alles nog op voorraad dus het ging allemaal best rap. Nu lekker genieten van de komende dagen!

Ik wil vandaag nog even een boekentip met jullie delen. Ik las onlangs het boek Op de tweesprong van moeten en willen. Het is geschreven door Elle Luna.

op de tweesprong van moeten en willen

Hoe kom je erachter wat je ware roeping is? En als je het hebt gevonden, hoe blijf je daar dan trouw aan? De schrijfster probeert je aan de hand van dit boek duidelijk te maken wat je echt zou willen.

Soms is je huidige baan oké, het biedt je financiële zekerheid maar is het je roeping? Doe jij eigenlijk wat je echt zou willen? Ik denk dat deze vraag hot topic is voor de dertigers onder ons.

op de tweesprong van moeten en willen

Ik heb het boek natuurlijk gelezen en ik vond het heel inspirerend! Uiteraard heb ik zelf ook voor een bepaalde keuze gestaan. Misschien zit ik er nog middenin. De afgelopen jaren ben ik bewust gaan nadenken over waar mijn passies nou liggen. Dat is onder andere voeding. En daarom heb ik ook een opleiding tot natuurvoedingsadviseur gedaan. Maar ik vind het ook leuk om creatief bezig te zijn en groen en bewust te leven.

Alles wat mij bezighoud, verwerk ik in mijn artikelen. Mijn blog is het gevolg van allerlei keuzes die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Ik ben nog volop bezig met hoe ik 2017 wil invullen qua blogjaar. Dat ga ik jullie nog vertellen in een ander artikel.

op de tweesprong van moeten en willen

Even terug naar het boek. Het is ontzettend leuk vormgegeven. Ik heb het in een dag uitgelezen omdat het zo vlot leest. Het is meer een inspiratieboek. Er zitten leuke illustraties in waardoor je gaat nadenken over wat jij nou echt wilt. Maar ook op welk punt jij je bevindt. Uiteraard staan er geen oplossingen in. Je moet zelf nadenken over wat jij wilt. Het geeft je een flinke duw in de goede richting.

Ik herkende veel in het boek en het gaf mij echt een bevestiging dat ik op de goede weg zit. Diep in je hart weet je dat vaak wel maar een bevestiging is altijd fijn.

Ben jij zelf ook bezig met wat je nou echt zou willen op dit moment? Of ken jij iemand die op zo’n punt in zijn leven is beland? Dan is dit boek zeker een aanrader!

Het is te koop in de winkel maar natuurlijk ook online, bijvoorbeeld hier. Het boek kost €19,99.

 

Wat vind jij van dit boek? Is het iets voor jou?

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

Dit artikel bevat een affiliate link. Het boek is ter beschikking gesteld door de uitgever.

 

 

4 Comments
 • Nesrin

  Beantwoorden

  DIt vind ik interessant en ik snap ook zeker dat dit boek juist voor dertigers is geschreven.
  Ik weet niet wat mijn roeping is, maar ik ben gelukkig met alles in mijn leven. Ik ben getrouwd, ik heb kinderen en dit is mijn basis. Maar we willen altijd meer he ;-)

 • Babs

  Beantwoorden

  Dit soort boeken vind ik ook altijd interessant. Ik ben er nu niet meer zo mee bezig, een tijdje geleden wel heel erg. Klopt, bevestigingen zijn altijd fijn!

 • YuSt

  Beantwoorden

  Ik denk dat dit boek veel herkenning oproept bij de dagbehandeling waar ik in zit. Zo van wat ik zie.
  Door mijn trauma heb ik altijd voor anderen geleefd, nu ben ik aan de beurt en dat brengt heel veel onrust met zich mee, over het andere had ik controle, nu moet ik echt voelen en handelen. Pfffff. Maar het gaat al een stuk beter. Stap voor stap.

  • Eva

   Wat goed dat je hier je verhaal durft te delen! Mooi om te lezen dat je al op de goede weg bent. Liefs!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.