Hoi!
Wat leuk dat je op mijn blog kijkt! Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Eva. Naast moeder van twee lieve meisjes, werk ik ook vier dagen per week bij een overheidsorganisatie. Druk genoeg zou je denken dus waarom deze blog?

Mijn blog is gewijd aan een ECO CHIC lifestyle en ik heb daar drie pijlers voor bedacht namelijk Food, Body en Mind. Drie pijlers die ik zelf erg belangrijk vind en ik ga je hieronder vertellen waarom.

Food!
Ik heb altijd al een passie gehad voor Food! Niet heel vreemd aangezien ik uit een echte horecafamilie kom. Dus de passie voor goed en lekker eten is er met de paplepel ingegoten. Hoewel ik niks met die horecagenen heb gedaan, kook ik wel graag voor familie en vrienden. Maar naast het koken ben ik ook altijd wel bezig met wat daadwerkelijk gezond eten is en wat dit met je lichaam kan doen. Hoe kook je nou bijvoorbeeld zonder pakjes en zakjes? En is brood nou echt slecht? Daarom ben ik in 2014 begonnen met de opleiding tot natuurvoedingsadviseur (Sonnevelt opleidingen) en deze heb ik inmiddels met succes afgerond. Ik ben nu dus natuurvoedingsadviseur maar de zoektocht naar nieuwe eigen recepten, foodtrends etc. houdt voor mij niet op. In mijn artikelen over Food vertel ik je graag over natuurvoeding, mijn recepten en nieuwe producten op de markt.

Body!
Body, mijn tweede pijler! Waarom? Even nog een stapje terug. De visie die bij natuurvoeding past is puur, eerlijk, vers en biologisch. Door die visie ben ik gaan nadenken over andere aspecten van mijn leven zoals bijvoorbeeld de producten die ik gebruik voor mijn lichaam. Die passie voor beautyproducten bestaat ook al een tijdje. Het begon al met de make-up doos van mijn moeder waar ik nooit aan mocht zitten :-). Maar Body is natuurlijk breder want hoe zit het eigenlijk met de productie en gebruikte materialen van kleding? Leuk al die producten maar is dat nou eigenlijk goed? Goed voor de natuur, goed voor onze dieren, goed voor jezelf? Onder Body vind je onder meer artikelen waarin ik mijn mening geef over natuurlijke cosmetica.

Mind!
Oké, op naar Mind! Zoals ik al zei ben ik een werkende vrouw met twee geweldige en lieve meisjes. Om de ballen hoog te houden (zoals elke werkende moeder dit, denk ik, ervaart) doe ik wekelijks aan yoga om de dagelijkse drukte los te laten. Hierdoor ben ik wel meer gaan nadenken over een stukje spiritualiteit. Zonder al te zweverig te worden, wil ik er stiekem meer van weten! Artikelen die ik onder Mind plaats, gaan bijvoorbeeld over rust creëren in een druk bestaan. Maar ook boekreviews en persoonlijke artikelen komen aan bod.

Op mijn blog verschijnen wekelijks artikelen over Food, Body en Mind die gaan over een ECO CHIC lifestyle! Ik werk met veel passie aan de verschillende artikelen en ik hoop dat je die passie daarin terug kunt lezen.

Veel plezier!

Be happy, be healthy,
Eva