Pai Rosehip BioRegenerate oil | Review

17 Comments
Pai rosehip bioregenerate oil

Vandaag ga ik jullie alles vertellen over de Pai Rosehip BioRegenerate Oil! Een tijdje geleden kreeg ik de kans om deze olie te testen. Ik was uiteraard benieuwd want ten eerste, Pai kende ik nog niet (altijd leuk om een nieuw merk te ontdekken) en ten tweede zag ik al snel dat dit merk een organic keurmerk heeft. Ik was dus meteen nieuwsgierig! Voordat ik jullie ga vertellen waarom ik dit zo’n geweldige olie vind, wil ik eerst nog even het merk Pai toelichten.

Pai Rosehip BioRegenerate oil

Pai Skincare

Sarah Brown is de oprichtster van Pai Skincare. Zij kreeg zelf op een gegeven moment huidproblemen maar kon geen geschikte producten vinden voor haar huid. Ze besloot om haar baan bij een internationaal wijnbedrijf op te zeggen en liet zich in drie jaar volledig omscholen naar een expert in cosmetica en natuurlijke huidverzorgingsdisciplines. Dit heeft geleid tot het oprichten van het merk Pai in 2007. Het doel van Pai is om de meest zuivere, pure plantaardige huidverzorging op de markt brengen voor mensen met een zeer gevoelige, onvoorspelbare en snel geïrriteerde huid. Deze huid is vaak dunner en heeft daarom deskundige zorg nodig om kalm, gezond en helder te blijven.

Alsof Pai het over mijn huid heeft :-). Nu het buiten vriest, is mijn huid nog gevoeliger. De wisseling van de kou buiten naar lekker warm binnen, doet geen wonderen voor mijn huid. Her en der al wat droge plekjes die ik echt goed moet verzorgen. Hebben jullie dat ook?

Pai Rosehip BioRegenerate Oil

Pai heeft een eigen laboratorium in Londen waar de producten worden geproduceerd. Pai Skincare producten zijn gecertificeerd door het Britse Soil Association en bevatten geen irriterende chemische ingrediënten zoals alcohol, parabenen, parfum, bijenwas of irriterende reinigende bestanddelen. Ook worden de producten (en de ingrediënten) niet op dieren getest! En zijn zelfs geschikt voor vegans.

Hèhè eindelijk een merk wat het volgens mij helemaal begrijpt!

Wat zegt Sarah Brown zelf over haar producten?

“Pai is alles wat ik wilde als klant. Formules die je kunt vertrouwen, die prachtig zijn verpakt en een plezier om te gebruiken”

Ok, dit klinkt heel goed toch?

Nu op naar de review! Ik heb de olie een kleine maand getest omdat ik absoluut wilde weten of het nou echt zo fijn is…

Pai Rosehip Bioregenerate Oil

Pai Rosehip BioRegenerate Oil

Wat doet deze olie?
Deze olie is eigenlijk een alleskunner! Deze olie verzorgt de huid en verbetert de stevigheid en elasticiteit. De olie kan onder andere worden gebruikt voor een doffe, beschadigde huid, voor vlekken, pukkeltjes, littekens, striae en fijne lijntjes.

Pai Rosehip Bioregenerate Oil

Ingrediënten:
Rosa canina (rosehip CO2) seed extract, rosa canina (rosehip CO2) fruit extract, mixed tocopherols (natural vitamine), rosmarinus officinalis leaf extract.

De olie bestaat uit rozenbottelolie, natuurlijke vitamine E en rozemarijn extract. Geen chemische bestanddelen dus!

Dit is wat Pai zegt over de olie:

“De hoge concentraties van essentiële voedingsstoffen voeden en herstellen de huid in de meeste heldere, gezonde en meest levendige conditie. Omega 3, 6, 7 en 9 boosten de natuurlijke functies van de huid en strijken fijne lijntjes glad. Krachtige antioxidanten in de vorm van carotenoïden herstellen en beschermen de huid tegen milieuschade.”

Pai Rosehip Bioregenerate oil

Pai Bioregenerate Oil

Pai Rosehip Bioregenerate oil

Wat vind ik er van?
Ik heb de olie de afgelopen weken drie keer per week aangebracht op een schone en droge huid in de avond. Omdat het een olie is en ik overdag vaak toch een bb cream of foundation draag, wilde ik de olie niet overdag gebruiken. Ik heb de ene keer alleen de olie aangebracht en de andere keer een nachtcrème erover heen. De olie voelt niet heel vettig aan en trekt redelijk snel in de huid. Ik masseer hem vaak een beetje in zodat hij goed wordt opgenomen (en omdat een gezichtsmassage gewoon fijn is :-). De olie ruikt kruidig. Ik vind dit een hele lekkere geur maar ik kan mij voorstellen dat als je gangbare cosmetica gebruikt met synthetische parfum, dat je dan even moeten wennen aan de geur. Die geur trekt overigens snel weg na het inmasseren van de olie.

Het resultaat de volgende ochtend? Een heerlijk zachte huid die echt heel glad aanvoelt! En na een paar weken gebruik? Geen droge plekjes, geen irritaties. Mijn huid is er echt van opgeknapt. Pai staat erop dat zij de gevoelige huid begrijpen en na het testen van deze olie ben ik het met Pai eens. Ik ben fan! Ik kan je deze olie aanraden als je net als ik een gevoelige huid hebt en op zoek bent naar een voedend serum of voedende olie!

Pai BioRegenerate Oil

De Pai Rosehip BioRegenerate Oil kost €28,- (30 ml) en is te koop bij COSMANIA beauty conceptstores in Den Haag en Amsterdam maar ook in de webshop.
Er is overigens nu een actie bij COSMANIA! Als je voor €75,- aan producten koopt van Pai Skincare, krijg je een oogcrème (ter waarde van €39,-) gratis!

 

Ken jij de producten van Pai Skincare al?

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

Deze review bevat een product dat door een bedrijf ter beschikking is gesteld.

 

17 Comments
 • Hani

  Beantwoorden

  Hooi
  Ik heb zelf een vette huid
  Is de olie dan wel geschikt voor mijn huid
  Met al die oliën er in

 • Galina

  Beantwoorden

  Wat een mooie foto’s weer Eva!! Deze staat dus al een tijdje op mijn verlanglijstje en nu ga ik hem kopen ook ;)

 • Kim

  Beantwoorden

  Wat maak je toch een mooie foto’s! Dit product lijkt me heel erg fijn :) Helaas heb ik er nu het geld niet voor!

  • Eva

   Ah dank je wel voor het compliment Kim! Ik snap het. Misschien wel iets om te onthouden als het budget het wel toelaat… Liefs!

 • Monica

  Beantwoorden

  Lijkt mij wel fijn vooral nu het zo fris is buiten. Ik heb soms het gevoel dat ik uit elkaar val door de kou, weet niet of meer mensen daar last van hebben? haha Droge handen en gezicht, zo niet fijn

  • Eva

   Brrr, ja die koud met zo’n harde wind. Het is wel beter dan die natte bende…. ;-)

 • Iris

  Beantwoorden

  Lijkt me heerlijk spul! Mijn huid is een drama in de winter. Droge, jeukende plekjes en foundation die niet mooi op de huid ligt is een dagelijks voorkomend probleem helaas..

  • Eva

   Herkenbaar Iris! Wellicht is deze olie echt een optie voor jou!

 • Ysanne

  Beantwoorden

  Oh dit lijkt me fijn! Ik zei gisteren nog tegen m’n vriend dat ik olie had mee moeten nemen hier op wintersport. Mijn huid heeft het echt nodig in de wind. Fijn product lijkt me dit!

 • Mariska

  Beantwoorden

  Apart kleurtje! Dit lijkt mij inderdaad ook niet handig met make-up eroverheen. Klinkt wel super fijn zeg!

  • Eva

   Ja lekker oranje Mariska! Maar dat zie je gelukkig niet hoor als je het in masseert :-)

 • Nesrin

  Beantwoorden

  Dit klinkt heel fijn. Ik zou de olie ook niet overdag gebruiken maar juist haar werk ‘s nachts laten doen.
  Wat een mooi merk, het staat ergens voor.

  • Eva

   Mooi he Nesrin! :-)

 • jeapiebel

  Beantwoorden

  Pai wat een leuke naam. Moet ik denken aan een dorp in het noorden van Thailand. Een heel mooi dorp! De olie voelt niet heel vettig aan en trekt redelijk snel in de huid. Dat vind ik echt een pluspunt. Ik heb zelf een gevoelige huid wat fijn dat deze olie zo goed reageert bij je en ook kan voor gevoelige huid.

  • Eva

   Ah wat leuk zeg Jeapiebel. Ik wist niet dat er ook een dorpje bestaat met dezelfde naam!

 • Marieke

  Beantwoorden

  Klinkt als een heerlijk product, ik ga ‘m onthouden. Ziet er mooi uit ook!

  • Eva

   Ik zou hem zeker proberen Marieke, echt een aanrader! XX

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.