Paula’s Choice | Clinical Firming Moisturizer

0 Comment
Clinical Firming Moisturizer

Hoe ouder ik word, hoe meer ik op zoek ben naar die eeuwige GLOW! Herken je dat ook? Sowieso vind ik dat make-up valt of staat met een mooie en gezonde huid. Je kunt je ogen geweldig opmaken maar als je huid en foundation niet mooi zijn geblend of totaal niet matchen dan vind ik dat echt zonde van de ooglook. Terwijl als je huid glanst en er gezond uit ziet, heb je ook niet heel veel oogmake-up nodig!

Zoals je wellicht weet, ben ik écht een ontzettende fan van de producten van Paula’s Choice. Mijn huid kan af en toe rare dingen doen. Soms is het supervettig, soms ontzettend vochtarm met eczeemplekjes. Als mijn huid zijn gekke momentjes heeft, dan val ik altijd terug op de producten van Paula’s Choice. Ze heeft bijvoorbeeld echt een geweldige BHA exfoliator die wonderen doet voor (hormonale) pukkels.

Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer

Daarom was ik ook meteen super enthousiast toen ik hoorde dat er weer een nieuw product is uitgebracht. Paula’s Choice introduceert een product in de Clinical lijn met fantastische ingrediënten: Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer!

De Clinical Ceramide-Enriched Firmining Moisturizer bevat het exclusieve CollagenSupport Complex van Paula’s Choice: een cocktail van bewezen, actieve anti-aging ingrediënten. Deze formule bevat o.a. vijf verschillende ceramiden die de natuurlijke huidbarrière herstellen en versterken, en de huid langdurig beschermen tegen milieu-invloeden en vochtverlies.

Ik ben het absoluut eens dat het heel belangrijk is om die natuurlijke huidbarrière zoveel mogelijk in tact te houden. In het verleden heb ik veel producten gebruikt waarin gedenatureerd alcohol in zat. Nou ik kan je een ding vertellen. Daar maak je je huid echt mee kapot.

Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer

In deze crème zitten veel ceramiden. Dit zijn vetachtige stoffen die van nature al in de huid voorkomen. Het zorgt ervoor dat de huid minder vocht verliest door verdamping (hallo verwarming!) en het houdt irriterende stoffen buiten. Hoe ouder de huid wordt, hoe meer moeite het de huid kost om deze natuurlijke beschermlaag te behouden. Dit heb ik zeker gemerkt. Ik word over een paar weken 36 en ik merk met de jaren dat mijn huid droger wordt. Ik moet echt vollere crèmes gebruiken anders heb ik al een snel een trekkerig gevoel in de loop van de dag. Ceramiden zorgen ervoor dat rimpels en andere tekenen van huidveroudering minder zichtbaar worden. YASS, i need this! :-)

Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer

Clinical Firming Moisturizer

De Clinical Ceramide-Enriched Firming Moisturizer bevat een combinatie van ceramiden, vitamine C, retinol en anti-oxidanten. Dit alles om de huid te versterken, te verhelderen en de glans zoveel mogelijk te behouden.

De eerste week heb ik de crème alle avonden gebruikt. En dat was iets te heftig voor mijn huid. Ik denk dat het de combinatie is van vitamine C en retinol. Vitamine C gebruik ik regelmatig en daar reageert mijn huid ook goed op. Het is voor het eerst dat ik een product gebruik met een vorm van retinol. En ik merkte na ongeveer 5 dagen dat mijn huid toch iets gevoeliger werd.

Ik raad je dan ook aan om rustig aan te beginnen met dit product. Gebruik het eerst twee of drie keer in de week. Zo kun je meteen zien hoe je huid erop reageert. Langzaam opbouwen werkt wat mij betreft het beste. Nog een pluspunt is de luchtdichte verpakking. Zo blijven de werkzame ingrediënten behouden!

Of ik er daadwerkelijk jonger uit blijf zien is natuurlijk de vraag. Wat mij wel opvalt is dat kleine pigmentvlekjes (door pukkeltjes) veel sneller verdwijnen. Het helpt dus absoluut om de cellen sneller te vernieuwen!

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via paulaschoice.nl. Kijk zeker op de site voor meer informatie hierover.

Adviesprijs: €62,00 (50ml)

 

 

Ken jij Paula’s Choice al? En zou jij de Clinical Firming Moisturizer willen proberen?

 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

Dit product is door een bedrijf ter beschikking gesteld.

0 Comments

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.