Relaxed op reis met een goede handbagagekoffer

2 Comments
handbagagekoffer

Tijdens mijn trip naar Hong Kong mocht kennis maken met een handbagagekoffer van Antler. Ik geef eerlijk toe, ik dacht eigenlijk echt dat zoiets onzin was. Ik nam en neem altijd een (mega)grote tas van Longchamp mee. Dit werkte prima maar stiekem keek ik altijd een tikkeltje jaloers naar de mensen met hun mooie koffertjes. Het ziet er best chique uit namelijk. Maar is zoiets ook nou echt handig? Nog een extra koffer in het vliegtuig? Dat moest ik maar eens proberen!

handbagagekoffer

Ik kreeg de Antler Atom C1 mee naar Hong Kong. Deze handbagagekoffer is echt de crème de la crème onder de koffers.

Hij heeft vier wielen (dat rolt lekker), is waterbestendig en slechts 1,8 kg. Bovendien is hij gemaakt van ijzersterk materiaal Armordon®. Dat betekent dat hij jaren mee moet gaan én daardoor duurzaam is. Dit past wat mij betreft wel in een ECOCHIC lifestyle!

Ik heb al diverse goedkopere (grotere) koffers gehad die na een of twee keer reizen stuk gingen omdat het materiaal niet stevig genoeg was. Zonde! De koffer voldoet verder aan alle handbagage-eisen dus je kunt hem gewoon meenemen als jij het vliegtuig instapt.

En ging ik relaxed op reis?

Mensen, dit maakt écht verschil uit hoor. Normaal gesproken propte ik mijn tas helemaal vol met alle spulletjes die ik nodig heb voor onderweg (zoals een laptop en een lekkere sjaal) maar dit keer deed ik alle zware dingen gewoon in de koffer. Inclusief een tasje vol met skincare. Hij rolde lekker door Schiphol. Je kunt hem rechtop rollen maar ook gewoon zo achter je aan trekken. Ik wil nu echt niet meer zonder een handbagagekoffer op reis. Ook vond ik het formaat precies goed. Nu heb ik niet per se hele sterke armspieren dus ik vond het extra fijn dat ik hem ook gewoon in het vak boven mij kon optillen en plaatsen.

De Antler Atom C1 is verkrijgbaar in blauw, zwart en zilver voor €282,-. Dat is een behoorlijke prijs hoor. Dat realiseer ik mij zeker. Maar zoals het met de meeste spullen gaat, goedkoop is uiteindelijk duurkoop. Gezien de kwaliteit verwacht ik gewoon dat deze koffer jaren meegaat!

 

Gebruik jij al een handbagagekoffer bij het reizen? En heb je al plannen voor de zomer? 

 

Be happy, be healthy,
Eva

 

 

Het product in dit artikel is door een bedrijf ter beschikking gesteld.

2 Comments
  • bychristiana

    Beantwoorden

    Zeker weten! Ik heb dan niet zo’n stijlvolle variant als deze, maar wel een heel degelijke van ook ongeveer dit formaat. Het is meer dan ideaal!

  • Laura | I scream beauty

    Beantwoorden

    Het is wel een hele mooie!! Ik zoek ook zo’n koffer, maar dan om een ‘vluchtkoffer’ van te maken voor als ik ga bevallen ?

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.